Κινηματογραφική λάμψη Χριστουγέννων στα Novacinema...

Δεκέμβριος με blockbusters Α’ προβολής στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova

Τα πιο μαγικά κινηματογραφικά ταξίδια έρχονται και αυτά τα Χριστούγεννα στα Novacinema. Μεγάλες blockbuster πρεμιέρες θα προβληθούν το Δεκέμβριο σε πρώτη προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να χαρίσουν την λάμψη τους στην πιο μαγική εποχή του έτους, μέσα από την οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD, τα κανάλια με τις μεγαλύτερες πρεμιέρες.


Η συγκλονιστική ταινία «The Impossible» (1/12) με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Ναόμι Γουότς, διαδραματίζεται στην Ταϊλάνδη, παρουσιάζοντας τις απίστευτες και δραματικές περιπέτειες που προκάλεσε το τσουνάμι, τα Χριστούγεννα του 2004. Ακολουθεί στις 8/12 η οσκαρική ταινία «Λίνκολν» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, που αφηγείται τους τελευταίους μήνες της ταραχώδους ζωής του Αβραάμ Λίνκολν, πριν από τη δολοφονία του.

Με την ταινία «Oζ: Μέγας και Παντοδύναμος» (22/12), τα Novacinema μεταφέρονται στη μυστηριώδη χώρα του Οζ, όπου πάνω και από τον πασίγνωστο Μάγο της, κυριαρχεί η ίδια η μαγεία του σινεμά. Οι πρεμιέρες συνεχίζονται στις 23/12 με το υπέροχο παραμύθι «Ο Γιος του Άι Βασίλη», που παρουσιάζει το υπερσύγχρονο εργαστήρι της οικογένειας του Αϊ Βασίλη, εκεί όπου όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στις 26/12, οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν με τους «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία».

Το οσκαρικό πολιτικό θρίλερ «Επιχείρηση: Argo» έρχεται στις 29/12, βασισμένο στις πραγματικές εμπειρίες του πρώην πράκτορα της CIA Τόνι Μέντεζ. Η ταινία αποτελεί το χρονολόγιο μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης έξι Αμερικάνων, που διαδραματίζεται στα παρασκήνια της κρίσης του Ιράν. Στις 30/12, θα προβληθεί η blockbuster συμπαραγωγή της Nova «Love In The End». Στη σπονδυλωτή αυτή κομεντί πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Νικόλα Αγγελή και Μυριέλλα Κουρεντή.

Το κινηματογραφικό cineσθημα των Χριστουγέννων στα Novacinema δυναμώνει ακόμη περισσότερο με αγαπημένους πρωταγωνιστές να σκορπούν την αστερόσκονη τους στα γιορτινά βράδια. Οι Τομ Χανκς, Ούγκο Γουίβινγκ, Χάλι Μπέρι, Σούζαν Σαράντον και Χιου Γκραντ πρωταγωνιστούν στο συναρπαστικό φουτουριστικό φιλμ «Cloud Atlas» (2/12). Οι Χοακίν Φίνιξ, Έιμι Άνταμς και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν επιστρέφουν με την ταινία «The Master» (5/12), ενώ σασπένς και ένταση χαρίζει ο Τομ Κρουζ στην περιπέτεια «Jack Reacher» (15/12).


Nova. Ζεις καλύτερα!


Nova Highlights 24 - 30 Νοέμβριου…
Nova Highlights 2: Ποιες είναι οι σημαντικότερες επιλογές στα αθλητικά, κινηματογραφικά και ψυχαγωγικά κανάλια της nova για τη χρονική περίοδο 24 - 30 Νοέμβριου…

Κυριακή 24 Νοεμβρίου Novacinema 1 και  Novacinema HD στις 22:00 «The Twilight Saga: Χαραυγή- Μέρος 2» (Ά Προβολή)
 Η σειρά ταινιών «Twilight», που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μη χάσετε με τίποτα το πέμπτο και τελευταίο μέρος, στο οποίο παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της οικογενειακή ζωή ως βαμπίρ… Την εμφάνισή της κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο» παιδί της Μπέλα και του Έντουαρντ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε αυτή τη φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον («Gods and Monsters»), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι αγαπημένοι σας Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα, Ουάσινγκτον, Βανκούβερ και Βολτέρα της Ιταλίας.


Κυριακή 24 Νοεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:30 
«Super League ΟΠΑΠ ΠΑΟΚ-Άρης» (Ζ) 
Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μαγνητίζει τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη σε έναν αγώνα δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. 



Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 23:30  FOX “American Horror Story: Coven” 
Το all-star καστ της πολυβραβευμένης με Emmy σειράς, με τη μοναδική Jessica Lange και τους Evan Peters, Taissa Farmiga, Sarah Paulson και Frances Conroy στο τρίτο κεφάλαιο της, εμπλουτίζεται από αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως οι Kathy Bates, Emma Roberts, Gabourey Sidibe, Angela Bassett και Patti LuPone! Οι φήμες γύρω από την πλοκή, που θέλουν τα επεισόδια του νέου κύκλου να κινούνται στο σκοτεινό κόσμο της μαύρης μαγείας, θα βγουν αληθινές, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε πολλές τοποθεσίες, μια εκ των οποίων είναι και η Νέα Ορλεάνη. Δεν είναι μυστικό επίσης πως η Bates συμφώνησε να παίξει το ρόλο του αντίπαλου δέους της Lange. Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι το αν η Bates θα παίξει το ρόλο του Καλού ή του Κακού! Αναλογιζόμενοι το ταλέντο των δύο σταρ, φαίνεται πως υπάρχουν πολλές επιλογές ως προς το πού μπορεί να οδηγηθεί η πλοκή του «Coven». 



Δευτέρα 25 Νοεμβρίου Novacinema 2 στις 22:00 
«Κόκκινος δράκος» 
Αστυνομικό θρίλερ, 2002, Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ, Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιφ Φάινς Η σύλληψη του διαβόητου Χάνιμπαλ Λέκτερ παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του. Έτσι, αμέσως μετά, ο Γουίλ Γκράχαμ, ειδικός ερευνητής του FBI βγαίνει σε πρόωρη σύνταξη. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τζακ Κρόφορντ, πρώην συνάδελφος του Γουίλ, τον επαναφέρει στην ενεργό δράση για την επίλυση μιας ακόμη μακάβριας υπόθεσης. 

Τρίτη 26 Νοεμβρίου Novacinema 3 στις 19:15
«The Double» 
Αστυνομική δράσης, 2011 , Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπραντ, Ηθοποιοί: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τόφερ Γκρέις Ένας πρώην πράκτορας της CIA κι ένας νεαρός αναλυτής του FBI αναγκάζονται να συνεργαστούν για τον εντοπισμό ενός παλιού σοβιετικού πράκτορα – ο τελευταίος θεωρείται ύποπτος για το φόνο ενός γερουσιαστή. 

Τρίτη 26 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45 
UEFA Champions League Ντόρτμουντ-Νάπολι (Ζ
Το μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.  Η φιναλίστ του περσινού τελικού Ντόρτμουντ υποδέχεται την φιλόδοξη Νάπολι και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση στους «16» του θεσμού. Οι Ιταλοί, από την άλλη πλευρά, χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 21:00, FOX Life “Greys Anatomy 10”- Πρεμιέρα
Μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης επιστρέφει στο FOX Life με το 10ο κύκλο επεισοδίων. Το «Grey’s Anatomy» ακολουθεί τις ζωές των γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital του Σιάτλ, καθώς αγωνίζονται να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες προκλήσεις με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι, αλλά και να διαχειριστούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Από την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου της σειράς, το «Grey’s Anatomy» έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων είκοσι πέντε υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και δέκα υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα. Στον 10ο κύκλο θα προβληθεί και το 200ό επεισόδιο της σειράς, ενώ φημολογείται πως αν γυριστεί και νέος κύκλος επεισοδίων θα πραγματοποιηθούν μεγάλες αποχωρήσεις από το καστ των πρωταγωνιστών. Στον απόηχο του συγκλονιστικού φινάλε της 9ης σεζόν, ο νέος κύκλος ξεκινά παρακολουθώντας τις επιπτώσεις της φοβερής καταιγίδας που ξέσπασε στο Σιάτλ. Μετά τα γεγονότα, η ήδη αποδεκατισμένη ομάδα που βρίσκεται στα Επείγοντα Περιστατικά θα πρέπει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Στα νέα επεισόδια, θα δούμε επίσης και πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών, διεισδύοντας σε θέματα όπως ο έρωτας, η απιστία, η φιλία και ο θάνατος...

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου Novasports 4 στις 20.00
Europa League Live! Λεπτό προς Λεπτό (Ζ) 
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την εξέλιξη των αγώνων για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Παρουσιάζουν οι Τάκης Κουλουμπής και Λίλα Κουντουριώτη. Μετά το τέλος των αγώνων, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live». 

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου Novasports 3 στις 21:00 
Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Γαλατασαράι (Ζ) 
Οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται τη Γαλατασαράι στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στο Top 16 του θεσμού. 



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου Novacinema 2 στις 22:00
«Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή» 
Με την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» ολοκληρώνεται με θεαματικό τρόπο η επική τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος προσθέτει μια ακόμα σπουδαία σελίδα στην ιστορία ενός από τους πιο δημοφιλείς ήρωες κόμικς. Πρωταγωνιστής, μεταξύ ενός διεθνούς all-star καστ, ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρίστιαν Μπέιλ («The Fighter») αναλαμβάνει και πάλι το διπλό ρόλο του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν. Τα γυρίσματα έγιναν σε τρεις ηπείρους και περιελάμβαναν τις αμερικανικές πόλεις του Πίτσμπουργκ, της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, καθώς και τοποθεσίες στην Ινδία, την Αγγλία και τη Σκωτία. 

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema HD στις 22:00
«The impossible» (Α’ Προβολή) 
Ταϊλάνδη, Χριστούγεννα 2004: Μια οικογένεια ξεκινάει τις διακοπές των ονείρων της, οι οποίες σύντομα μετατρέπονται σε εφιάλτη… Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά («Το Ορφανοτροφείο»), σκηνοθετεί μια συγκλονιστική ταινία, που βασίζεται στις μαρτυρίες της οικογένειας Μπελόν, η οποία έζησε σε πλήρη έκταση τον τρόμο του τσουνάμι και έχει να διηγηθεί μια από τις πιο απίστευτες και δραματικές περιπέτειες που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη φύση… Πρωταγωνιστούν ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η Ναόμι Γουότς, η οποία για την ερμηνεία της ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου. 


Σάββατο 30 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο! (Ζ)
Ενημερωθείτε πλήρως για όλη την αθλητική δραστηριότητα της ημέρας και μάθετε όλα τα νέα για τις αναμετρήσεις της Κυριακής. Στην εκπομπή θα δείτε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Super League Απόλλων-ΠΑΟ και όλες τις φάσεις των αγώνων που διεξήχθησαν νωρίτερα καθώς και τα στιγμιότυπα από Basket League και Volley League

Σάββατο 30 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema HD στις 22:00
«Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό» (Α’ Προβολή)
Από τη μακρινή Αργεντινή μας έρχεται αυτή η πραγματικά συγκινητική ταινία, που καταφέρνει να μας παρασύρει με την ανθρωπιά της… Με ειρωνικό χιούμορ αλλά συνάμα και με ανεπιτήδευτη και απέριττη κινηματογραφική αφήγηση, αυτό το διαφορετικό φιλμ καταπιάνεται με ένα ιδιαίτερο θέμα: τα ασύλληπτα παιχνίδια που επιφυλάσσει η μοίρα σε όλους μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αλλά και το πώς μέσα από τον παραλογισμό της ζωής μπορούν να αλληλοκαθοριστούν οι σχέσεις δύο ανθρώπων… Όσο για τον Ρικάρντο Ντάριν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι πραγματικά εξαιρετικός, «μιλώντας» ακόμα και μέσα από τις σιωπές του…

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 16:00
«Παίζουμε Ελλάδα!» (Ζ)
Η μαραθώνια ζώνη των καναλιών Novasports είναι και πάλι εδώ, συνεπής στο κυριακάτικο ραντεβού της. Ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αγώνων στη Super League αλλά και τον αγώνα Γ’ Εθνικής ΑΕΚ-ΠΑΟ Κρουσσώνα καθώς και για όλα τα τελευταία νέα ενόψει του αγώνα Ολυμπιακού-Εργοτέλη στις 19.30. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δείτε την ανασκόπηση όλης της αθλητικής δραστηριότητας.