Πρεμιέρα Outdoor Channel HD, History, C Music TV και 4 κανάλια ελεύθερης λήψης στη hol my tv…

Ανανέωση χαρτοφυλακίου υπηρεσιών για την IPTV πλατφόρμα "hol my tv", με τη προσθήκη των υπηρεσιών για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά "Outdoor Channel HD" και "Food Network", καθώς και των συνδρομητικών υπηρεσιών "History Channel, C Music TV", των δορυφορικών καναλιών ελεύθερης λήψης "BBC World News, TV5 Monde και World Fashion", που ανεβάζουν το συνολικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών "hol my tv", στα 35 τηλεοπτικά κανάλια για μια ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας στο σαλόνι σας…
1. Food Network: Το Νο 1 κανάλι μαγειρικής στον κόσμο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σας φέρνει εκπομπές μαγειρικής, διαγωνισμούς όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες σεφ έρχονται αντιμέτωποι, και σας ταξιδεύει στους δημοφιλέστερους γαστρονομικούς προορισμούς. Μη χάσετε τους βραβευμένους σεφ του (ανάμεσά τους οι Μπόμπι Φλέι, Γκάι Φιέρι και Ίνα Γκάρτεν, να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και να μαγειρεύουν με φαντασία στις οθόνες της τηλεόρασης σας.
 2. Outdoor Channel HD: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα απολαύστε το περιεχόμενο του Outdoor Channel σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD). Μη χάσετε αυθεντικό HD περιεχόμενο αφιερωμένο σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψάρεμα, η σκοποβολή, η τοξοβολία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην ύπαιθρο, κ.α.
 3. BBC World News: Οι εγκυρότερες ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές του BBC, παρουσιάζουν άμεσα και αξιόπιστα ειδήσεις από όλο τον κόσμο με τη σφραγίδα της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας του.
 4. History Channel: Το History Channel προβάλει ντοκιμαντέρ παγκόσμιας κλάσης αναλύοντας με λεπτομέρεια σπουδαίες ιστορίες από το παρελθόν. Παρακολουθήστε κορυφαίες εκπομπές, πχ. ‘Εξωγήινοι στην Αρχαιότητα’, ‘American Pickers, ‘Τα Πάντα στο Σφυρί’, κα.
 5. C Music TV: Το C Music TV έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά 24 ώρες το 24ωρο με κλασική, κινηματογραφική και chillout μουσική χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις. Απολαύστε μουσικά χαλαρωτικά βίντεο που εγείρουν τις αισθήσεις σας, καθώς μοναδικά μουσικά αφιερώματα για τους θρυλικότερους μουσικούς, τραγουδιστές, και δημιουργούς του κόσμου.
 6. TV5 Monde: Η γαλλική κουλτούρα επισκέπτεται το hol my tv! Απολαύστε το πλούσιο πρόγραμμά του, εκπομπές σχετικά με τη γαλλική κουλτούρα και πολιτισμό, παρακολουθείστε μοναδικά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, καθώς και γνωστές ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου.
 7. World Fashion: Όλος ο μαγικός κόσμος της μόδας έρχεται στην τηλεόρασή σας με το World Fashion. Ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, ζήστε στον παλμό παγκοσμίως γνωστών fashion shows, και επισκεφθείτε τα παρασκήνια των σημαντικότερων διοργανώσεων που συγκεντρώνουν τα φλας των φωτογράφων.

Παιδικά: Disney Channel, KidsCo, Duck TV, όλα μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.
Ντοκιμαντέρ: Discovery Channel, History Channel, Discovery ID, Discovery HD Showcase*, Discovery World*, Discovery Science*, RT Documentaries
Σπορ: ESPN America*, ESPN Classic*, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel HD*, Nautical Channel*, The Player Channel*
Lifestyle: TLC, Food Network*
Ειδησεογραφικά: BBC World News, Sky News, Bloomberg, Euronews, CNBC, France 24, TV5 Monde,…
Μόδας: Fashion TV, Fashion One, World Fashion
Μουσικά: C Music TV
* Χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους `η μεταγλώττιση στα Ελληνικά…
Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” –με περισσότερες από 3.000 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν- προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό.
holmytv.gr