Παραμυθένια ατμόσφαιρα με Nova Christmas!

Από 20/12, ταινίες για όλη την οικογένεια στην χριστουγεννιάτικη ζώνη της Nova
Από 20 Δεκεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου, η παραμυθένια ατμόσφαιρα των εορτών ζωντανεύει στη Nova, μέσα από την χριστουγεννιάτικη ζώνη Nova Christmas, στην οποία θα μεταδίδονται κάθε βράδυ δύο ταινίες για όλη την οικογένεια (Θέση 205 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova). Το πρόγραμμα της χριστουγεννιάτικης ζώνης Nova Christmas θα αρχίζει στις 21:00 με παιδικές ταινίες και χριστουγεννιάτικες ιστορίες με αγαπημένους ήρωες, ενώ θα ακολουθεί αμέσως μετά η προβολή μιας οικογενειακής ταινίας.
Η «Άννυ», το πασίγνωστο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, αλλά και «Η Μελωδία της Ευτυχίας», προσαρμόζονται κινηματογραφικά και μεταφέρονται στην χριστουγεννιάτικη ζώνη Nova Christmas, μαζί με άλλες αγαπημένες ταινίες: «Λόραξ», «Brave», «The Holiday», «Ο Γιος του Άϊ Βασίλη», «King Kong», «Oz: Μέγας και Παντοδύναμος», «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο ταξίδι», «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο χορός των Ηπείρων», «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία», «A Very Harold & Kumar Christmas».
 Παραμονή Χριστουγέννων αποκαλύπτεται στις 21:00 «Το Μυστικό των Νεραίδοφτερών», πριν από την πρώτη τηλεοπτική προβολή της οικογενειακής κωμωδίας «Home Alone: The Holiday Heist», που θα μεταδοθεί στις 22:25 και συμπληρώνει την κλασική σειρά ταινιών. «Το Τέρας του Παρισιού» κάνει την εμφάνιση του ανήμερα Χριστουγέννων στις 21:00, ενώ αμέσως μετά κάνει πρεμιέρα η οικογενειακή ταινία «Christmas with Holly», που έχει ως θέμα ένα εξάχρονο κορίτσι που σταμάτησε να μιλάει μετά το θάνατο της μητέρας της.
Nova. Ζεις καλύτερα!