2014… cineσθήματα στα Novacinema!

Με κινηματογραφικά βραβεία και blockbuster παραγωγές Α’ προβολής
Το 2014 κάνει πρεμιέρα στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, με μεγάλες παραγωγές, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, ένα χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Τον Ιανουάριο αρχίζει επίσης ο χορός των πρώτων κινηματογραφικών βραβείων της χρονιάς, με την αποκλειστική μετάδοση των Χρυσών Σφαιρών (12/1) και SAG Awards (18/1), μετρώντας αντίστροφα για την μεγάλη απονομή των Βραβείων Όσκαρ, την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Πίσω από την πρώτη κινηματογραφική πρεμιέρα του 2014 κρύβεται ένας φλογερός παράνομος έρωτας. Πρόκειται για την τολμηρή κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι «Άννα Καρένινα», με την Κίρα Νάιτλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αυτοκρατορική Ρωσία του τέλους του 19ου αιώνα αναβιώνει ολοζώντανα στην οθόνη των Novacinema, με αφορμή μια ιστορία ερωτικής προδοσίας, ενός σαρωτικά μεταμορφωτικού παράνομου έρωτα, εικονογραφώντας μοναδικά μια διαχρονική μελέτη στην ανθρώπινη ηθική.
 Με καταιγιστική δράση και εντυπωσιακά οπτικά εφέ, η τολμηρή περιπέτεια «O Όλυμπος Έπεσε» (5/1) βρίσκει τον παλαίμαχο των ταινιών δράσης Τζέραρντ Μπάτλερ στο κέντρο μιας τρομοκρατικής επίθεσης στον Λευκό Οίκο. Στις 12/1, η συναρπαστική ταινία «Zero Dark Thirty» αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από το ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό του Οσάμα Μπιν Λάντεν από μια ελίτ ομάδα πρακτόρων της CIA, μεταφέροντας τους συνδρομητές των Novacinema στην πρώτη γραμμή αυτής της ιστορικής αποστολής.
 «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» αποδεικνύεται ο Μπρους Γουίλις στην ομώνυμη θρυλική περιπέτεια, που χαρίζει ασταμάτητη δράση στις 26/1, έχοντας ως θέμα τις περιπέτειες του αειθαλούς τιμωρού. Μεγάλα ονόματα του Hollywood πρωταγωνιστούν και στις υπόλοιπες μεγάλες πρεμιέρες του Ιανουαρίου στα Novacinema: «Ο γάμος της χρονιάς» (6/1), «Η κατάρα της μητέρας μου» (11/1), «Η γεύση της εκδίκησης» (19/1), «Μη μου χαλάς τη μέρα» (23/1), «Γεννημένοι Ξανά» (25/1) και «Flight» (27/1).
 Nova. Ζεις καλύτερα!