Και οι 18 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto GP, μόνο στoν OTE TV, ζωντανά και σε ποιότητα High Definition

Όλα τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στoν OTE TV 
Οι πιο γρήγοροι αναβάτες του κόσμου και το 2014, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μονομαχούν σε όλα τα κορυφαία σιρκουί και πίστες του πλανήτη, ζωντανά μόνο στον ΟΤΕ TV. Όλοι οι αγώνες, όλα τα ελεύθερα και όλα τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Moto GP και οι αγώνες των Moto 2, Moto 3 θα φιλοξενούνται από τις 20 Μαρτίου έως 9 Νοεμβρίου 2014, αποκλειστικά, ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του OTE TV.
...
Από τις 20 Μαρτίου και τα ελεύθερα δοκιμαστικά του αγώνα στο Κατάρ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν 18 αγώνες με τη συμμετοχή 13 ομάδων, 23 πιλότων και τους κορυφαίους παγκοσμίως, Μarc Marquez, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Valentino Rossi, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso και Nicky Hayden να διεκδικούν τον τίτλο σε ένα πρόγραμμα υψηλού θεάματος και αγωνίας, που θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου στη Βαλένθια.

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV, οι συνδρομητές του θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συναρπαστικές εκκινήσεις, τα πιο τολμηρά προσπεράσματα που κόβουν την ανάσα και όλη τη δράση με τους πανηγυρισμούς των νικητών και τις πρώτες δηλώσεις τους μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.


Επίσης, με την εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις και τους μεγάλους πρωταγωνιστές από Moto GP, Formula 1 και WRC.