Πλούσιο θέαμα…τώρα και με δωρεάν εξοπλισμό*...

OTE TV: Εβδομάδα 6-12 Μαρτίου 2014... 
Σπουδαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως η κωμική περιπέτεια Pain & Gain με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Ντουέιν Τζόνσον και η hit κωμωδία Daddy Cool: ο Μπαμπάς του Παιδιού Μου, βραβευμένες παραγωγές, όπως το οσκαρικό Οι Απόγονοι του Αλεξάντερ Πέιν, κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια μπορούν να παρακολουθήσουν και αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του, που απολαμβάνουν ολοκληρωμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία με πάνω από 75 ψηφιακά κανάλια. Και τώρα, το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ TV, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα [1], προσφέρεται με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό (δορυφορική κεραία και χρήση αποκωδικοποιητή)...

...


Παραδοσιακά ντέρμπι, όπως το Τσέλσι-Τότεναμ για την Barclays Premier League (Σάββατο 8/3, 19.30, OTE  SPORT 1HD) και Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν για την Bundesliga (Σάββατο 8/3, 16.30, OTE  SPORT 2HD), ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ντέρμπι κορυφής (Νάπολι-Ρόμα για την Serie A, την Κυριακή 9/3, στις 21.45 στο OTE  SPORT 1HD) και μονομαχίες με φόντο τον τίτλο σε κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και τις κρισιμότερες ειδικές διαδρομές του Ράλι Μεξικού στο WRC, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV αυτή την εβδομάδα.
Μαζί με την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οι επόμενες ημέρες για το μπάσκετ και το τένις, είναι ιδανικές για τις εξαιρετικές performance των άσσων του ΝΒΑ (Chicago Bulls-Miami Heat την Κυριακή 9/3 στις 19.00 στο OTE SPORT 3HD) του ισπανικού, του ιταλικού πρωταθλήματος και της Αδριατικής Λίγκας, αλλά και για τις αμφίρροπες μονομαχίες για τον πρώτο χρονικά εξαιρετικά σημαντικό τίτλο στη λίστα των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 στο Indian Wells. Επιπλέον στη Football League, λίγο πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, παίζονται κρίσιμοι βαθμοί για τη συμμετοχή στα play-off
...
Σπουδαίες ταινίες σε πρώτη προβολή μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα η κωμική περιπέτεια Pain & Gain του Μάικλ Μπέϊ, με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Ντουέιν Τζόνσον και η κομεντί Όσα Φέρνει ο Χρόνος με τους Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Ντόναλ Γκλίζον.
Σε πρώτη προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD θα προβληθεί και η πρωτότυπη εκδοχή της κωμωδίας Daddy Cool: ο Μπαμπάς του Παιδιού Μου, για έναν ανώριμο 40άρη που συνειδητοποιεί ότι είναι ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών, η οποία έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία στον Καναδά και γυρίστηκε remake στην Αμερική (Πέμπτη 6 Μαρτίου, 21.00). Στο ίδιο κανάλι θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το βραβευμένο με Όσκαρ Οι Απόγονοι του Αλεξάντερ Πέιν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (Κυριακή 9 Μαρτίου, 21.00) και την περιπέτεια φαντασίας Το Χρονικό (Σάββατο 8 Μαρτίου, 21.00), για τρεις συμμαθητές που αποκτούν υπερφυσικές ικανότητες.       
Το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στην ηθοποιό με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες στην ιστορία, την Μέριλ Στριπ, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με το πολυβραβευμένο (7 Όσκαρ, 3 Χρυσές Σφαίρες, 3 BAFTA) ερωτικό δράμα του Σίντεϊ Πόλακ, Πέρα από την Αφρική, όπου η Μέριλ Στριπ συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Τρίτη 11 Μαρτίου, 22:00).

Στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν επίσης το βασισμένο σε αληθινή ιστορία 127 Ώρες του Ντάνι Μπόιλ με τον Τζέιμς Φράνκο (Παρασκευή 7/3, 22.00) και το σπονδυλωτό Eros με θέμα τον έρωτα, από τους σκηνοθέτες Μικελάντζελο Αντονιόνι, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Γουόν Καρ Βάι (Σάββατο 8/3, 22.00).     
Τη θρυλική Στέλλα του Μιχάλη Κακογιάννη θα προβάλει την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 22.00 το OTE CINEMA 3, 20 χρόνια μετά το θάνατο της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού, Μελίνας Μερκούρη. Η ταινία τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας το 1956, ενώ η Μελίνα Μερκούρη έλαβε το βραβείο ερμηνείας Isa Miranda στο φεστιβάλ Κανών. Στη ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιώργος Φούντας και ο Αλέκος Αλεξανδράκης. 
Τη συνέχεια του πρώτου κύκλου της αστυνομικής σειράς Low Winter Sun, με τους Μαρκ Στρονγκ και Λένι Τζέιμς, θα προβάλει, από τις 6 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 23.00, το Sundance Channel. Συνεχίζεται επίσης η προβολή της μίνι σειράς Klondike, πρώτης σειράς μυθοπλασίας του Discovery Channel, κάθε Τετάρτη στις 23.00.

...

Διπλά επεισόδια από την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ θα μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα, κάθε μέρα από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και τις 14 του μήνα στις 08.20 και 12.55, οι μικροί φίλοι στο κανάλι Disney Junior.         

Το αφιέρωμα του Nat Geo Wild HD στη σειρά Jobs that Bite, όπου ο παρουσιαστής και ηθοποιός Τζέρεμι Μπραντ ταξιδεύει σε όλη την Αμερική, ανακαλύπτοντας τα πιο απίθανα επαγγέλματα με ζώα, θα μπορούν να απολαύσουν από την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 19.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV

...
*Πλούσιο θέαμα …τώρα και με δωρεάν εξοπλισμό
- Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το Full pack, που παρέχει πάνω από 75 ψηφιακά κανάλια με μόλις 21,90 ευρώ το μήνα, με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό (δορυφορική κεραία αξίας 49 ευρώ και χρήση αποκωδικοποιητή). 
 [1] Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ. Η προσφορά της δορυφορικής κεραίας ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο σε εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE TV. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για δωρεάν χρήση και σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας επιστρέφεται στον ΟΤΕ.