Κινηματογραφικές πρεμιέρες Απριλίου στα κανάλια Novacinema!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στην οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova... 
Τα κανάλια Novacinema συνεχίζουν να χαρίζουν και τον Απρίλιο τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood, σε Α’ τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD. Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ναόμι Γουότς είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα παρελάσουν από την οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. Ταινίες που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema είναι διαθέσιμες για μετέπειτα παρακολούθηση στην υπηρεσία «Nova On Demand», καθώς και από laptop, smartphone και tablet, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

...
Άφθονη περιπέτεια χαρίζουν τα blockbusters «Ο Μοναχικός Καβαλάρης» και «Star Trek Into Darkness», καθώς και η ταινία «After Earth», με τον Γουίλ Σμίθ και τον γιο του Τζέιντεν Σμιθ να υποδύονται ένα συγκινητικό δίδυμο. «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους» χαρίζει φαντασία και περιπέτεια σε μια animation παραγωγή, ενώ ανήμερα του Πάσχα, τα συναρπαστικά «Αεροπλάνα» απογειώνονται και προσφέρουν μπόλικη δράση, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, με τις φωνές των Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέτας Παπαδημητρίου. Στις 27 Απριλίου, τα «Αεροπλάνα» έρχονται και στην τρισδιάστατη εκδοχή τους, αποκλειστικά μέσω Nova 3D




Ο Απρίλιος φέρνει και άφθονο γέλιο με την κωμωδία «Δεν Κρατιέμαι», που μετατρέπει την καμπίνα ενός αεροπλάνου σε ιπτάμενη ντίσκο, καθώς και με τις κωμωδίες «Το τέλος του Κόσμου» και «Γάμος με Δόσεις». Ατμοσφαιρικό κινηματογραφικό παζλ σχηματίζεται με «Το Τέλειο Χτύπημα», που αποτελεί μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου με αναφορές στο συναρπαστικό χώρο της τέχνης. Τέλος, «Ιδιαίτερες Αδυναμίες» αποκαλύπτονται σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ταινία που εκτυλίσσεται γύρω από την ισχυρή και βαθιά φιλία που δένει δύο γυναίκες, ακόμη και στις πιο παράδοξες καταστάσεις. 

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!