Οι πρώτες πρεμιέρες του καλοκαιριού στα κανάλια Novacinema!

Προβολή και από laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO
Τον Ιούνιο, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema «ταξιδεύουν» με αγαπημένους πρωταγωνιστές του Hollywood, μέσα από κινηματογραφικές παραγωγές που θα μεταδοθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι, καθώς επίσης και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD. Καλοκαίρι χωρίς διακοπές στην ψυχαγωγία χαρίζει η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, από την οποία οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema μπορούν φέτος να παρακολουθήσουν και στις διακοπές τους μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε laptop, smartphone και tablet...

...
Στο φουτουριστικό θρίλερ «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», ο Μπραντ Πιτ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ενώ η Κέιτ Μπλάνσετ μαγεύει με την οσκαρική ερμηνεία της ως «Θλιμμένη Τζάσμιν». Τα τηλεοπτικά ταξίδια συνεχίζονται στην πόλη του Μεξικού, εκεί όπου γυρίστηκε η εντυπωσιακή sci-fi παραγωγή «Elysium» με τους Ματ Ντέιμον και Τζόντι Φόστερ. «Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσα των τεράτων» παρουσιάζει τον αγαπημένο ημίθεο να αναζητά το φημισμένο Χρυσόμαλλο Δέρας στο πιο επικό του ταξίδι. Στην ταινία «Στρουμφάκια 2», τα θρυλικά μπλε πλασματάκια ταξιδεύουν στο Παρίσι και συνεχίζουν τις διασκεδαστικές τους περιπέτειες.
Τα τηλεοπτικά ταξίδια του Ιουνίου περνούν και από τον «λαμπερό» κόσμο του Λας Βέγκας, μέσω της κομεντί «Κορώνα Γράμματα», με τους Μπρους Γουίλις, Ρεμπέκα Χολ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Βινς Βον. O δυναμικά ανερχόμενος σταρ του Hollywood, Τσάνινγκ Τέιτουμ, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέιμι Φοξ, στην καταιγιστική περιπέτεια «Λευκός Οίκος: Η πτώση», ενώ η κινηματογραφική αδρεναλίνη ανεβαίνει στην ταινία «Rush», που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Τέλος, σε Παρίσι, Λονδίνο και Μόσχα ταξιδεύουν οι Τζον Μάλκοβιτς, Έλεν Μίρεν, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Άντονι Χόπκινς, Μπρους Γουίλις, και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αναλαμβάνοντας δύσκολες αποστολές στην κωμωδία δράσης «Red.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!