Ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο με τα κανάλια Novacinema!

Τον Αύγουστο με ταινίες από Δανία, Ελλάδα, Γαλλία, ΗΠΑ και Ισπανία Το ταξίδι στο σινεμά του κόσμου συνεχίζεται και τον Αύγουστο στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, με τις καλύτερες ταινίες που έχει να παρουσιάσει ο παγκόσμιος κινηματογράφος. Στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, θα προβάλλονται, κάθε Παρασκευή στις 22:00, κινηματογραφικές παραγωγές από την Αμερική, καθώς επίσης και από χώρες της Γηραιάς Ηπείρου και συγκεκριμένα από Δανία, Ελλάδα, Γαλλία και Ισπανία.
...
Την 1η Αυγούστου, θα προβληθεί η δανέζικη παραγωγή «Πειρατεία στον ωκεανό», στην οποία οι συνδρομητές των Novacinema θα ζήσουν την αγωνία του πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου που καταλαμβάνεται από πειρατές στα ανοιχτά του Ινδικού. Στις 8/8 θα προβληθεί η βραβευμένη ελληνική συμπαραγωγή της Nova, «Η πόλη των παιδιών». Πρόκειται για μια σπονδυλωτή ταινία για τον ερχομό των παιδιών σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις ζευγαριών, τη στιγμή που η εγκυμοσύνη εμφανίζεται στη ζωή τους.

«Μια βραδιά στο Σαιν Τροπέ» με τη Μόνικα Μπελούτσι θα περάσουν οι συνδρομητές των Novacinema, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, μέσα από μια υπέροχη γαλλική κωμωδία. Μία γερή δόση δράσης προσφέρει στις 22/8 η δραματική αμερικάνικη ταινία «Στο τέλος του δρόμου», με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ευα Μέντες. Τα κινηματογραφικά ταξίδια του Αυγούστου ολοκληρώνονται στις 29/8 με την τολμηρή ισπανική κωμωδία «Δεν κρατιέμαι» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, που επαναφέρει τα πανσεξουαλικά φετίχ του διάσημου σκηνοθέτη.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!