"Nova Highlights": Η Nova ξεπέρασε τους 500 χιλιάδες συνδρομητές!...

Νέα Ενημέρωση 25/09: Xenia»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova στους κινηματογράφους!
«Silicon Valley»: Ευφυείς, επιτυχημένοι και κοινωνικά αδέξιοι
«The Walking Dead»: Ο αγώνας για επιβίωση μέσω Nova GO!
Τα κανάλια Novacinema μας συστήνουν το νεαρό Batman στη «Gotham»!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
...

Η Nova ξεπέρασε τους 500 χιλιάδες συνδρομητές!
Η διείσδυση της Nova συνεχίζεται με τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης!

Η Nova, η πρώτη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, ξεπέρασε πλέον τους 500 χιλιάδες συνδρομητές, γεγονός που αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό! Η δυναμική που παρουσιάζει η υπηρεσία Nova 3Play και η απήχηση που έχει στο καταναλωτικό κοινό, συνεχίζει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, με τη διείσδυση στα ελληνικά νοικοκυριά να ξεπερνάει πλέον το 20%.

Η Nova είναι η ψηφιακή πλατφόρμα που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση. Από τις 20 Δεκεμβρίου του 1999, όταν και ξεκίνησε επίσημα η εκπομπή του δορυφορικού μπουκέτου της Nova, με το σλόγκαν «Δείτε τηλεόραση με Nova μάτι!», μέχρι το «Δες ό,τι θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις. Μόνο στην Νova!», και από το «Προσπεράστε την τηλεόραση, ανεβείτε στη Nova», μέχρι το «Nova, Ζεις Καλύτερα!», που είναι το σλόγκαν με το οποίο υπογράφει σήμερα η μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας, είναι μία διαδρομή που χαρακτηρίζεται από καινοτομίες.

Η Nova, είναι αυτή που καθιέρωσε τις πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Το 2010, η Nova έκανε την πρώτη μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (High Definition) στην Ελλάδα, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2011 έκανε την πρώτη παραγωγή και μετάδοση 3D περιεχομένου στη χώρα. Σήμερα, η Nova συνεχίζει να καινοτομεί, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova Go. Με την βραβευμένη αυτή υπηρεσία, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, έχουν στη διάθεσή τους live TV αλλά και on demand, για να επιλέξουν το πρόγραμμα που θέλουν να παρακολουθήσουν, τη στιγμή που το θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η ανάγκη για ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία σε προσιτή τιμή, καλύπτεται με τον καλύτερο τρόπο από την υπηρεσία Nova 3Play, γεγονός που αποδεικνύεται καθημερινά, καθώς πλέον περισσότερα από μισό εκατομμύριο νοικοκυριά απολαμβάνουν την τηλεοπτική εμπειρία που μόνο η Nova μπορεί να προσφέρει. Ο ρυθμός διείσδυσης της Nova στα ελληνικά νοικοκυριά, που αγγίζει τους 110 χιλιάδες νέους συνδρομητές το χρόνο, δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι η Nova οδηγεί τις εξελίξεις.


Η Nova παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο. Οι συνδρομητές της, μέσα από τα κανάλια Novasports παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέσα από τα κανάλια Novacinema απολαμβάνουν δυνατά blockbusters από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και τις δημοφιλέστερες ξένες σειρές, λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική.


«Xenia»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova στους κινηματογράφους!
Ένα παραμυθένιο road movie με την υπογραφή του Πάνου Χ. Κούτρα

Η 14χρονη προσφορά της Nova στον ελληνικό κινηματογράφο συνεχίζεται με μια ακόμη συμπαραγωγή, που ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, σε διανομή Feelgood. Πρόκειται για την ταινία «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα, ο οποίος μετά την αιρετική «Στρέλλα» επιστρέφει με την τέταρτη ταινία του, ένα παραμυθένιο road movie για τον  21ο αιώνα, μια πληθωρική περιπέτεια με χιούμορ, αγωνία, μαγικό ρεαλισμό, συγκίνηση, ιταλικά τραγούδια του ’60 και μια αμετακίνητα αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή. Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ Καννών και εξασφάλισε ήδη διανομή σε Ευρώπη και Αμερική.


Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι δύο αδέλφια, ο 16χρονος Ντάνυ (Κώστας Νικούλι) και ο 18χρονος Οδυσσέας (Νίκος Γκέλια), οι οποίοι μετά το θάνατο της μητέρας τους, ταξιδεύουν από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη για να εντοπίσουν τον πατέρα τους, που τους εγκατέλειψε πριν χρόνια. Σκοπός τους να εξασφαλίσουν την ελληνική ιθαγένεια αλλά και τη συμμετοχή του ταλαντούχου Οδυσσέα σ’ έναν διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Στην πορεία, τα δύο αδέρφια θα αναμετρηθούν με τις αντοχές και τις φοβίες τους, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και φίλους, θα κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή και θα ενηλικιωθούν χωρίς ποτέ να παραιτηθούν από το δικαίωμα να ονειρεύονται.


«Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας θα μπορούσαν να είναι ήρωες ενός παραμυθιού, από αυτά που διηγούνται ιστορίες για παιδιά που χάνονται στο δάσος αναζητώντας καταφύγιο ή που προσπαθούν να μεγαλώσουν μόνα σε ένα κόσμο εχθρικό και άδικο, όπου οι «μεγάλοι», πριν τα εγκαταλείψουν, τα έχουν ήδη απαρνηθεί. Μόνο που το παραμύθι του Ντάνυ και του Οδυσσέα είναι πραγματικό», αναφέρει σε σημείωμα του ο σκηνοθέτης Πάνος Χ. Κούτρας. Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί Avant Premiere της ταινίας στην Αθήνα ειδικά για 60 συνδρομητές Nova, οι οποίοι κέρδισαν διπλή πρόσκληση μέσω του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet & Nova Προνόμια».


Νova. Ζεις καλύτερα!




«The Walking Dead»: Ο αγώνας για επιβίωση μέσω Nova GO!
Οι πρώτοι 4 κύκλοι, διαθέσιμοι μέχρι 12/10 στη βραβευμένη πρωτοποριακή υπηρεσία

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, οι ήρωες της βραβευμένης με Emmy σειράς «The Walking Dead» επανέρχονται στη δράση σε laptop, smartphone και tablet, μέσω Nova GO. Στη βραβευμένη πρωτοποριακή υπηρεσία της Nova, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema και Novasports θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και τις 12/10, τα 51 συνολικά επεισόδια των τεσσάρων πρώτων κύκλων της αγαπημένης σειράς. Ο πέμπτος κύκλος της σειράς-φαινόμενο θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στo FOX, μέσα από την οθόνη της Nova, τη Δευτέρα 13/10 στις 22:30, αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική.

Η επική περιπετειώδης σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman, αρχίζει με τον αστυνομικό Rick Grimes να ξυπνάει από κώμα σε ένα εγκαταλελειμένο νοσοκομείο και να ανακαλύπτει ότι ο κόσμος που ήξερε έχει πια καταστραφεί, καθώς η ανθρωπότητα ζει σκηνές αποκάλυψης μετά την επιδρομή των zombies/walkers. Κοντά στα προάστια της Ατλάντα, μια μικρή ομάδα επιζώντων προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή αντιμετωπίζοντας με όποιον τρόπο μπορούν τα zombies που παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα. Η αγωνία συνεχίζεται και στους επόμενους κύκλους για το αν θα μπορέσει ο Rick και οι υπόλοιποι να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά τους σε αυτό τον αποτρόπαιο νέο κόσμο.

Η υπηρεσία Nova GO είναι διαθέσιμη, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές των καναλιών Novasports ή/και Novacinema, μέσω laptop, smartphone και tablet. Στη βραβευμένη υπηρεσία της Nova μεταδίδονται οι μεγαλύτερες ταινίες και σειρές των Novacinema, αλλά και σε ζωντανή μετάδοση τα κανάλια Novasports 1, Novasports 2, Novasports 3, Novasports 6, Novasports 24 ΗD, Novalifε, Nova Mad Greekζ, Euronews, Boomerang, Disney XD και History. Οι λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου απολαμβάνουν από την υπηρεσία Nova GO, 150 αξέχαστες επιτυχίες της Φίνος Φιλμ. Τέλος, οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα προβολής επιλεγμένων προγραμμάτων, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία προβολής τους.


Νova. Ζεις καλύτερα!








Τα κανάλια Novacinema μας συστήνουν το νεαρό Batman στη «Gotham»!
Πρεμιέρα στις 24/9 για τη νέα σειρά της WB, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική

Before there was Batman, there was Gotham… Η προϊστορία του Batman, ενός από τους πιο θρυλικούς σούπερ ήρωες της μεγάλης οθόνης, ζωντανεύει μέσα από τη νέα σειρά «Gotham» της Warner Brothers, που θα αρχίσει να μεταδίδεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, από τις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition. Θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Η πολυαναμενόμενη σειρά παρουσιάζει τη μάχη του ντετέκτιβ James Gordon με το έγκλημα και τη διαφθορά, στη σκοτεινή πόλη Gotham, και μεταφέρει το θεατή στην αγνή εκδοχή των παιδικών χρόνων του Batman. Μετά τη δολοφονία των γονιών του, Thomas και Martha Wayne, ο μικρός Bruce αποφασίζει να πολεμήσει το Κακό, έχοντας στο πλευρό του τον φίλο και μέντορά του James Gordon, ο οποίος αναλαμβάνει την εξιχνίαση του διπλού φόνου, μαζί με το συνάδελφο του Harvey Bullock.

Η σειρά είναι βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics και η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Gotham πριν «γεννηθεί» ο μεγάλος Batman, ο «σκοτεινός ιππότης». Μέσα από τη σειρά, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν παράλληλα και τις ιστορίες των αντιπάλων του Batman και διάσημων κακών της DC Comics, όπως των Penguin, Riddler, Catwoman, Joker και Poison Ivy. Δημιουργός της σειράς «Gotham» είναι ο Bruno HellerThe Mentalist», «Rome») και σε αυτήν πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ben McKenzie, Donal Logue και David Mazouz.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!




«Silicon Valley»: Ευφυείς, επιτυχημένοι και κοινωνικά αδέξιοι
Από 28/9, η νέα κωμική σειρά της ΗΒΟ αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

Μια νέα σειρά της ΗΒΟ που διακωμωδεί τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων startups εταιρειών έρχεται από 28 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η νέα κωμική σειρά «Silicon Valley» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:15 παρουσιάζοντας όλα εκείνα που συμβαίνουν στην ομώνυμη περιοχή του San Fransisco, όπου έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, αλλά και μικρές startups επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστές της είναι 5 νεαροί προγραμματιστές που στοχεύουν να ξεχωρίσουν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Silicon Valley, όντας ευφυείς και ικανοί για την επιτυχία, αλλά όπως αποδεικνύεται κοινωνικά ανίκανοι να τη διαχειριστούν. Η σειρά θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone, tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Η υπόθεση της σειράς «Silicon Valley» περιστρέφεται γύρω από τον Richard, ένα ιδιοφυή και εσωστρεφή προγραμματιστή που ζει σε ένα Hacker Hostel, ένα εκκολαπτήριο hackers, μαζί με τους κοινωνικά απροσάρμοστους φίλους του Big Head, Gilfoyle και Dinesh. Όλοι τους ζουν κάτω από την επίβλεψη του Erlich, ενός εγωπαθούς dotcom εκατομμυριούχου που τους φιλοξενεί στο σπίτι του δωρεάν, με την προϋπόθεση όμως ότι θα του δίνουν το 10% από τα τεχνολογικά επιτεύγματα που υλοποιούν. Ένας πόλεμος μεταξύ δύο δισεκατομμυριούχων ξεσπά στη συνέχεια γύρω από τον Richard και τους φίλους του, καθώς όλοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την επιτυχημένη εφαρμογή που έχει ανακαλύψει.

Για τη σειρά πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα και σε πραγματικά τεχνολογικά συνέδρια και εκθέσεις, ενώ αυτή χαρακτηρίζεται από το καυστικό χιούμορ του δημιουργού της Mike Judge, ο οποίος είχε πηγή έμπνευσης την προσωπική του εμπειρία ως μηχανικός στη Silicon Valley. Η σειρά απέσπασε 5 υποψηφιότητες στα φετινά Emmy Awards, μεταξύ των οποίων σκηνοθεσίας, σεναρίου, αλλά και καλύτερης κωμικής σειράς. Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια, ενώ η ΗΒΟ ανακοίνωσε ήδη την απόφαση της να προχωρήσει στην παραγωγή και δεύτερου κύκλου επεισοδίων. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Richard κατέχει ο Thomas Middleditch, ενώ στη σειρά πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, η Amanda Crew, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Jobs».


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Η ταλαντούχα δικαστίνα Andie McDowell επιστρέφει στα Novacinema!
Πρεμιέρα στις 28/9 για το δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Cedar Cove»

Ο Σεπτέμβριος συνεχίζεται στα κανάλια Novacinema με ολοένα και περισσότερες πρεμιέρες σειρών. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθούν από τις 28/9 και κάθε Κυριακή στις 15:00, το δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Cedar Cove» από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition. Όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Ο νέος κύκλος της γνωστής αμερικάνικης σειράς συνεχίζει να παρακολουθεί τη ζωή της επιτυχημένης δικαστίνας Olivia Lockhart στην επαρχιακή πόλη Cedar Cove, όπου πλέον απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη των κατοίκων της πόλης. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η αγαπημένη ηθοποιός Andie McDowell, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία». Μαζί της πρωταγωνιστεί ο Dylan Neal, στο ρόλο του αλκοολικού συντρόφου της, Jack Griffith.

Στο δεύτερο κύκλο, η Olivia Lockhart αναλαμβάνει διάφορες δικαστικές υποθέσεις, όπως μια επίθεση από ένα διαταραγμένο νεαρό βετεράνο του πολέμου, ένα κακόβουλο διαζύγιο και τη διαμάχη για την επιμέλεια ενός αγέννητου παιδιού. Η σειρά «Cedar Cove» ξετυλίγει πτυχές της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής ζωής της ηρωίδας που συνδυάζει ένα δυναμικό και συνάμα ευαίσθητο χαρακτήρα. Η ίδια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς της, ισορροπώντας μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

H σειρά «Cedar Cove» είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Debbie Macomber, η οποία θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες συγγραφείς γυναικείας λογοτεχνίας διεθνώς, έχοντας κερδίσει το αναγνωστικό κοινό με την αμεσότητα της γραφής και τη βαθιά ανθρώπινη υπόσταση των χαρακτήρων της. Σκηνοθέτης της σειράς, που σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στην Αμερική, είναι ο Michael Scott, ενώ σημειώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!




Αστυνομική δράση με «NCIS» & «Person Of Interest» στα Novacinema!
Πρεμιέρα για τους νέους κύκλους επεισοδίων, πολύ κοντά χρονικά με την Αμερική

Δύο αγαπημένες αστυνομικές σειρές κάνουν πρεμιέρα με τους νέους κύκλους επεισοδίων τους, από τις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00, αποκλειστικά μέσα από την οθόνη των καναλιών Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Από τις 25/9 και κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθούν το δωδέκατο κύκλο της σειράς «NCIS», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Πολύ κοντά χρονικά με την προβολή της στην Αμερική θα είναι και η προβολή του τέταρτου κύκλου επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Person Of Interest», που θα προβάλλεται από τις 26/9 και κάθε Παρασκευή.

Η αγαπημένη αστυνομική σειρά «NCIS», ετοιμάζεται για δωδέκατη σεζόν να καθηλώσει τους θεατές, φέρνοντας στην οθόνη των καναλιών Novacinema νέες, περίπλοκες και μυστηριώδεις υποθέσεις, που καλούνται να επιλύσουν οι ευρηματικοί πράκτορες της ομάδας NCIS. Η σειρά «Person Of Interest», που θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, επικεντρώνεται στη συνεργασία ενός πρώην εκτελεστή της C.I.A. και ενός επιστήμονα, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν εγκλήματα πριν αυτά συμβούν. Στους συνδρομητές των καναλιών Novacinema δίνεται η δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων κάθε σειράς.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Λύνεται το μυστήριο της «μητέρας» στα κανάλια Novacinema!
Από 27/9, προβολή του τελευταίου κύκλου της σειράς «How I Met Your Mother»

Ο ένατος και τελευταίος κύκλος της κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, από τις 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 15:00. Ο νέος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια, για τα οποία οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης τους. Η απόλυτη «παρεϊστικη» σειρά της 20th Century Fox Television, κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό, όπου κι αν προβλήθηκε, καταφέρνοντας να κερδίσει 10 Emmy Awards.

Η σειρά ασχολείται με τη ζωή του Τεντ Μόσμπι (Τζος Ράντνορ) και το πώς ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του. Μαζί του βέβαια οι γνωστοί κολλητοί του που τον ακολουθούν πιστά στην αναζήτηση του έρωτα. Ο τελευταίος κύκλος διαδραματίζεται στα Χάμπτονς και συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο του γάμου του Μπάρνι (Νιλ Πάτρικ Χάρις) και της Ρόμπιν (Κόμπι Σμάλντερς). Σε αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τέντ Μόσμπι γνωρίζει επιτέλους τη μητέρα των παιδιών του, ενώ μέσα από συχνά flashbacks και flashforwards με τη φωνή του Μπομπ Σάγκετ, αποκαλύπτεται η εξέλιξη της ζωής των πρωταγωνιστών και μετά το τέλος της σειράς.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Πρεμιέρα για 5 σειρές στη Nova!
Το Σεπτέμβριο, αποκλειστικά στα κανάλια FOX και FOX Life

Δύο νέες σειρές θα απολαύσουν το Σεπτέμβριο οι συνδρομητές της Nova στα κανάλια FOX και FOX Life, στα οποία επιστρέφουν και τρεις γνωστές σειρές με νέους κύκλους επεισοδίων. Στη νέα κωμική σειρά «The Crazy Ones», που θα μεταδίδεται από 23/9 και κάθε Τρίτη στις 21:00 από το FOX Life, έκανε την τελευταία εμφάνιση του σε τηλεοπτική παραγωγή ο Robin Williams, στο ρόλο ενός γκουρού της διαφήμισης. Στο FOX κάνει πρεμιέρα στις 26/9 η νέα περιπετειώδης δραματική σειρά «Sleepy Hollow», που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:30. Ο ήρωας της σειράς ανασταίνεται μετά από 2,5 αιώνες και συμμαχεί με μια αστυνομικό του παρόντος για να σώσουν μια μυστηριώδη πόλη και τον υπόλοιπο κόσμο από μεγάλο κακό.

Από 8/9 και κάθε Δευτέρα στο FOX Life, οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθούν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου δύο δραματικών σειρών. Στις 21:00, η σειρά «Twisted» συνεχίζει γεμάτη μυστήριο και ανατροπές να ακολουθεί τη ζωή του πρωταγωνιστή της, ενός χαρισματικού 16χρονου με προβληματικό παρελθόν που επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 5 χρόνια στο αναμορφωτήριο. Στις 21:50, η σειρά «Mistresses», με πρωταγωνίστρια την Alyssa Milano, εστιάζει στις σκανδαλώδεις ζωές μιας παρέας 4 γυναικών, κάθε μια από τις οποίες πασχίζει να ανακαλύψει τον εαυτό της. Τέλος, από 30/9 και κάθε Τρίτη στις 21:30, θα προβάλλεται στο FOX ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Falling Skies» του Steven Spielberg.


Nova. Ζεις καλύτερα!

Πρεμιέρα «Boardwalk Empire 5» στα κανάλια Novacinema!
Ο τελευταίος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς της HBO, 48 ώρες μετά τις ΗΠΑ

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς «Boardwalk Empire» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Η δραματική σειρά της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, με εξαίρεση το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23:05.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς, η οποία κέρδισε, μεταξύ άλλων, 17 Βραβεία Emmy, 4 SAG Awards και 2 Χρυσές Σφαίρες, θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια, που θα είναι επίσης διαθέσιμα σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Η σειρά έχει τη σφραγίδα των Μάρτιν Σκορτσέζε και Τέρενς Γουίντερ και διαδραματίζεται στο Ατλάντικ Σίτι, κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης.

Ο Στιβ Μπουσέμι κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, ο πέμπτος κύκλος της οποίας διαδραματίζεται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης του 1931. Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία του κακοποιού Νάκι Τόμσον, ενός διεφθαρμένου πολιτικού που έδρασε κατά τη δεκαετία του ’20 και είχε διασυνδέσεις στον υπόκοσμο.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!





«Date Night» στα κανάλια Novacinema!
Οι καλύτερες ιστορίες αγάπης , κάθε Σάββατο στις 21:00

Από το Σεπτέμβριο, το Novacinema 4 δίνει ραντεβού με τον έρωτα, κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00. Οι καλύτερες ιστορίες αγάπης, άλλες γεμάτες ανεκπλήρωτους πόθους, άλλες απρόβλεπτες, άλλες κρυφές και άλλες που κάνουν πραγματικότητα το «για πάντα», δίνουν γοητεία και ένταση στα βράδια των συνδρομητών των καναλιών Novacinema.

«Ο γάμος της χρονιάς» έρχεται στις 6/9 με ένα εντυπωσιακό καστ, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους βραβευμένους με Όσκαρ Ντάιαν Κίτον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σούζαν Σαράντον, αλλά και τον αξέχαστο Ρόμπιν Ουίλιαμς. Μια διαφορετική διάσταση στην αξία της ανθρώπινης αγάπης δίνει η αισθηματική κωμωδία «Έρωτας Είναι…», που θα προβληθεί στις 13/9 με πρωταγωνιστές τους Πιρς Μπρόσναν και Τρίνε Ντίρχολμ.

«Παίζοντας με την αγάπη», ο Τζέραρντ Μπάτλερ υποδυόμενος ένα 40άρη πρώην επιτυχημένο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, θα συναντήσει στις 20/9 τις Τζέσικα Μπίελ, Ούμα Θέρμαν και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, σε μια απολαυστική αισθηματική κωμωδία. Τέλος, ο Ίθαν Χοκ και η Γκουίνεθ Πάλτροου ζουν την δική τους ιστορία αγάπης στην αισθηματική ταινία «Μεγάλες Προσδοκίες», που θα προβληθεί στις 27/9.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!



Σεπτέμβριος με Nova 3D… από ατσάλι!
Τρισδιάστατες οικογενειακές περιπέτειες, κάθε Κυριακή στις 19:00

Οι προβολές του Σεπτεμβρίου σε Nova 3D προβλέπονται συναρπαστικές, με αγαπημένους ήρωες να ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους με τρισδιάστατες οικογενειακές περιπέτειες, κάθε Κυριακή στις 19:00. Μεταξύ άλλων, ο Σούπερμαν, ο απόλυτος υπερήρωας, επιστρέφει με την blockbuster περιπέτεια φαντασίας «Άνθρωπος από Ατσάλι», που έρχεται σε πρώτη 3D τηλεοπτική προβολή στις 28/9, με τον Χένρι Καβίλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του πλανήτη διηγείται στις 7/9 η blockbuster οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Κρουντς», ενώ στην επίσης blockbuster ταινία «Στρουμφάκια 2» που θα προβληθεί στις 14/9, τα θρυλικά μπλε πλασματάκια ταξιδεύουν στο Παρίσι και συνεχίζουν τις διασκεδαστικές τους περιπέτειες. Τέλος, «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους» χαρίζει φαντασία και περιπέτεια σε μια animation παραγωγή που θα προβληθεί στις 21/9.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!




Κινηματογραφικά ταξίδια Σεπτεμβρίου στα κανάλια Novacinema!
Με προβολή των καλύτερων διεθνών παραγωγών, κάθε Παρασκευή στις 22:00

Κάθε Παρασκευή στις 22:00, τα κανάλια Novacinema ταξιδεύουν τους συνδρομητές τους σε όλο τον κόσμο, με τις καλύτερες διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές. Από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, θα προβληθούν το Σεπτέμβριο τρεις μοναδικές πρεμιέρες από Ιταλία, Σαουδική Αραβία και Σουηδία, ενώ ένας «Απαγορευμένος Έρωτας» έρχεται από τη Γαλλία στις 12/9, με πρωταγωνιστές τους Τζόναθαν Ρις Μάγιερς και Ναταλία Βοντιάνοβα.

Με την κομεντί «Η τέλεια ομορφιά», που κάνει πρεμιέρα στις 5/9, ο Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει και συνεχίζει να εκπλήσσει με την ενδελεχή εξερεύνηση της ανθρώπινης εσωτερικότητας. Με ξεναγό τον συγκινητικό Τόνι Σερβίλο στο ρόλο ενός κοσμοπολίτη συγγραφέα, προσκαλεί τους συνδρομητές των Novacinema σε μια φαντασμαγορική περιπλάνηση στις αμέτρητες ηδονές, τα ξέφρενα πάρτι και τις ολονύχτιες κραιπάλες της Ρώμης.

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται στις 19/9 με την τρυφερή κοινωνική ταινία «Το απαγορευμένο ποδήλατο» σε σκηνοθεσία της Χαΐφαά Αλ-Μανσούρ, που αποτελεί μάλιστα την πρώτη ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Σαουδική Αραβία, μια χώρα όπου ο κινηματογράφος είναι απαγορευμένος και μάλιστα από γυναίκα. Τέλος, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, θα προβληθεί στις 26/9 η σουηδική ταινία «To παιδί από τη Γερμανία» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Καμίλα Λάκμπεργκ.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Σεπτέμβριος δράσης και γέλιου στα κανάλια Novacinema!
Κινηματογραφικές πρεμιέρες με κορυφαίους ηθοποιούς σε High Definition

Μεγάλα ονόματα του Hollywood πρωταγωνιστούν στις κινηματογραφικές πρεμιέρες των καναλιών Novacinema, που έρχονται το Σεπτέμβριο σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, αλλά και σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Οι Χιου Τζάκμαν, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβάρτζενεγκερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζένιφερ Άνιστον, είναι μόνο μερικοί από τους ηθοποιούς που θα χαρίσουν άφθονες στιγμές δράσης, αλλά και γέλιου.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα γνωρίσουν την «Οικογένεια Μίλερ», μέσα από μια διαφορετική blockbuster κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Σουντέικις και Τζένιφερ Άνιστον. Το γέλιο σε συνδυασμό με την καταιγιστική δράση συνεχίζεται με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ, στην αστυνομική κωμωδία «Επικίνδυνη Οικογένεια», που γυρίστηκε σε ένα απομονωμένο γραφικό χωριουδάκι της Νορμανδίας.

Η δράση στα Novacinema κορυφώνεται με τρία αστυνομικά θρίλερ. Ανατροπές, μυστήριο και συγκλονιστικές ερμηνείες χαρίζουν οι Χιου Τζάκμαν και Τζέικ Τζίλενχαλ στην blockbuster ταινία «Prisoners», που έχει ως θέμα τον εφιάλτη της εξαφάνισης ενός παιδιού. Επίσης, ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες παγκοσμίως, ο Ρίντλεϊ Σκοτ παρουσιάζει την blockbuster ταινία «Ο Συνήγορος», αξιοποιώντας κορυφαία ονόματα, όπως τους  Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ και Κάμερον Ντίαζ.

Οι Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβάρτζενεγκερ οργανώνουν ένα «Σχέδιο Απόδρασης», σε μια εκρηκτική blockbuster περιπέτεια, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μίκαελ Χάφστρομ. Με φόντο τον αμερικάνικο Νότο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε υπογράφει και το σενάριο της ταινίας δράσης «Homefront», με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Στέιθαμ και Τζέιμς Φράνκο. Τέλος, οι συνδρομητές των Novacinema θα απολαύσουν ξανά τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία «Η εποχή των δολοφόνων», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Τζον Τραβόλτα.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!