Οσκαρικές blockbuster παραγωγές στα κανάλια Novacinema!

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition
 Ένας συναρπαστικός κινηματογραφικός μήνας αρχίζει στα κανάλια Novacinema, τα οποία παρουσιάζουν τον Οκτώβριο, σε Α’ τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, μεγάλες blockbuster παραγωγές, όπως «12 Χρόνια Σκλάβος», «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος», «Ψυχρά κι Ανάποδα», καθώς και μια σειρά ταινιών που πρωταγωνίστησαν στη φετινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Ταινίες που προβάλλονται στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova είναι επίσης διαθέσιμες για μετέπειτα παρακολούθηση στην υπηρεσία «Nova On Demand», καθώς και από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO...

...
Στη ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος», που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ο Στιβ ΜακΚουίν αφηγείται μοναδικά την ιστορία του Σόλομον Νόρθαπ, ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε με πάθος για την προσωπική του ελευθερία και επιβίωση. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Τσιούιτελ Ετζιοφό, με συμπρωταγωνιστές τους Μάικλ Φασμπέντερ, Μπραντ Πιτ και Πολ Τζιαμάτι. Στις πρεμιέρες Οκτωβρίου, συμπεριλαμβάνονται επίσης η δραματική κομεντί «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν με τον παλαίμαχο Μπρους Ντερν, αλλά και η συγκινησιακή περιπέτεια «Όλα Χάθηκαν» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που πραγματεύεται την επιβίωση ενός ανθρώπου απέναντι στα στοιχεία της φύσης.

Ο λαμπερός Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια φαντασίας «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος», ενώ στην ταινία για τον θρυλικό ήρωα της Marvel συμμετέχουν επίσης οι Νάταλι Πόρτμαν, Άντονι Χόπκινς και Κρίστοφερ Έκλεστον. Πολύ συναίσθημα, δράση και μαγεία διαθέτει η εξαιρετική animation ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα», με πηγή έμπνευσης το κλασικό παραμύθι «Η Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Επίσης, η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους» θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές 70 εκατομμύρια χρόνια πριν, παρουσιάζοντας τις περιπέτειες ενός μικρού, αλλά γενναίου δεινόσαυρου.


Το κινηματογραφικό πρόγραμμα Οκτωβρίου περιλαμβάνει και αρκετές στιγμές γέλιου, που χαρίζουν απλόχερα ο Μπεν Στίλερ στην κωμωδία «Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι», αλλά και ο Βινς Βον στην ταινία «Delivery Man: Δεν τα Φέρνει τα Παιδιά ο Πελαργός», ο οποίος ενημερώνεται ότι λόγω ενός λάθους στην τράπεζα σπέρματος είναι ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών. Μια υπέροχη κινηματογραφική εμπειρία χαρίζει η οσκαρική ταινία «Η Μαγική Ομπρέλα», η πλοκή της οποίας επικεντρώνεται στη ζωή της συγγραφέως της «Mary Poppins». Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Έμα Τόμσον, Τομ Χανκς και Κόλιν Φάρελ. Τέλος, μια πρωτότυπη ιστορία αγάπης ζουν οι Χοακίν Φοίνιξ και Σκάρλετ Γιόχανσον στην αισθηματική ταινία «Δικός Της».