Nova Highlights: Οσκαρικές επιτυχίες και το Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema!

Νέα Ενημέρωση: Ιστορίες αγάπης στα κανάλια Novacinema! 
Πρεμιέρες «Gravity», «Dallas Buyer Club», «Philomena», «Η Κλέφτρα των Βιβλίων»
Ξεχωριστές κινηματογραφικές στιγμές θα χαρίσει ο Νοέμβριος στους συνδρομητές των καναλιών Novacinema, με οσκαρικές ταινίες, που θα προβληθούν αποκλειστικά σε A’ τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Defintion. Στο μενού των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι ταινίες «Dallas Buyer Club», «Philomena», «Αύγουστος», «Η Κλέφτρα των Βιβλίων», καθώς επίσης και η blockbuster περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Gravity» με τους Σάντρα Μπούλοκ και Τζορτζ Κλούνεϊ, που απέσπασε 7 Όσκαρ. Ταινίες που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema είναι επίσης διαθέσιμες από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO...


...
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyer Club», που αποτελεί επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά της αληθινής ιστορίας ενός ανθρώπου που χρειάστηκε να βουλιάξει σε όλα αυτά τα οποία αφόριζε, για να βρει τελικά τον εαυτό του. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα είναι και η ταινία «Philomena» του Στίβεν Φρίαρς, που ήταν υποψήφια σε 4 κατηγορίες των Βραβείων Όσκαρ. Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική ιστορία με τους Τζούντι Ντεντς και Στιβ Κούγκαν. Συγκίνηση και ευαισθησία χαρίζει «Η Κλέφτρα των Βιβλίων» του Μπράιαν Πέρσιβαλ, μια ταινία που απέσπασε μία υποψηφιότητα Όσκαρ και αποτελεί μια εξαιρετική οπτική κατάδυση σε μια σκοτεινή εποχή της Γερμανίας.

Πολύ γνωστοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν και στις υπόλοιπες μεγάλες πρεμιέρες του Νοεμβρίου. Οι Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Σαμ Σέπαρντ και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποτελούν το καστ της κοινωνικής ταινίας «Αύγουστος», που παρουσιάζει το δράμα μιας οικογένειας που βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης. Στη Νότια Γαλλία του 16ου αιώνα διαδραματίζεται «O Θρύλος του Μάϊκλ Κόλχαας», μια ακόμη αληθινή ιστορία με τον Μαντς Μίκελσεν. Τη ντελικάτη ματιά ενός μικρού κοριτσιού που «παρακολουθεί» το επώδυνο διαζύγιο των γονιών της, παρουσιάζει η ταινία «Το Μυστικό της Μέϊζι», με τους Τζούλιαν Μουρ και Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Τέλος, οι Mανώλης Μαυροματάκης και Μαρία Ζορμπά πρωταγωνιστούν στο δυνατό κοινωνικό δράμα «Ο Εχθρός Μου» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, που αποτελεί μία ακόμη συμπαραγωγή της Nova.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


                                                              

Ιστορίες αγάπης στα κανάλια Novacinema!
Σαββατιάτικο «Date Night» στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova

Με απρόσμενους έρωτες και δυνατά χτυποκάρδια συνεχίζονται οι ιστορίες αγάπης στα κανάλια Novacinema, κάθε Σάββατο στις 21:00. Η προβολή αισθηματικών κομεντί στη κινηματογραφική ζώνη «Date Night» του Novacinema 4, συνεχίζονται και το Νοέμβριο με «Ραντεβού στα τυφλά», «Μεγάλες Προσδοκίες» και ένα «Γάμο σε Δόσεις».

«Ο πρώην και ο επόμενος» θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή της Τζένιφερ Γκάρνερ, σε μια κομεντί που θα προβληθεί την 1η Νοεμβρίου. Ένα κοκτέιλ από έρωτες, ανταγωνισμούς και εκπλήξεις, με φόντο τους χώρους των αμερικανικών πανεπιστημίων, αποτελεί η απολαυστική κωμωδία «Ξέχασε Το» με τους Τίνα Φέι και Πολ Ραντ, που θα προβληθεί στις 8/11.

«Ραντεβού στα Τυφλά» έχουν στις 15/11 οι Μπρους Γουίλις και Κιμ Μπέισινγκερ, ενώ «Μεγάλες Προσδοκίες» δημιουργούνται στις 22/11 στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς, με τους Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και Ρέιφ Φάινς. Τέλος, «Γάμος σε Δόσεις» πραγματοποιείται στις 29/11, μέσα από την οθόνη του Novacinema 4, με πρωταγωνιστές τους Νταϊάν Κρούγκερ και Ντάνι Μπουν.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!