Κινηματογραφικά ταξίδια, έρωτας, μαγεία και τρόμος στα Novacinema!

Ταινίες για κάθε γούστο στις κινηματογραφικές ζώνες του Νοεμβρίου
Οι πιο ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές ζώνες είναι κάθε μήνα στα κανάλια Novacinema. «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου» διοργανώνουν τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, κάθε Τετάρτη στις 22:00, με τις καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. «Cinema για παιδιά» παρουσιάζει το Νοvacinema 4, κάθε Παρασκευή στις 21:00 με τις καλύτερες παιδικές ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά. Το Novacinema 4 παρουσιάζει επίσης μοναδικές ιστορίες αγάπης, κάθε Σάββατο στις 21:00, στην κινηματογραφική ζώνη «Date Night». Και για τους φανατικούς των ταινιών θρίλερ, ο τρόμος παραμονεύει, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στο Novacinema 3 και στη ζώνη «Bloody Fridays»...


...
Με απρόσμενους έρωτες και δυνατά χτυποκάρδια συνεχίζονται οι ιστορίες αγάπης στο Νοvacinema 4 και στη ζώνη «Date Night», μέσα από την οποία θα προβληθούν το Νοέμβριο οι παραγωγές «Ο πρώην και ο επόμενος», «Ξέχασε Το», «Ραντεβού στα τυφλά», «Μεγάλες Προσδοκίες» και «Γάμος σε Δόσεις». Στο Novacinema 4, τα παιδιά έχουν πλέον τη δική τους ώρα κάθε Παρασκευή και το Νοέμβριο θα παρακολουθήσουν, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, τις ακόλουθες ταινίες κινουμένων σχεδίων: «Free Birds: Οι γαλοπούλες το έσκασαν», «Ο ήρωας του βυθού 2: Η παλίρροια», «Τούρμπο» και «Ο γιος του Άι Βασίλη».

Ταινίες από Γαλλία, Γερμανία και Σουηδία παρουσιάζουν το Νοέμβριο, τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στο πλαίσιο των προβολών από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες της κοινωνικής ταινίας «Αφροδίτη με τη γούνα» του Ρομάν Πολάνσκι, καθώς και «Ο θρύλος του Μάικλ Κόλχαας», μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μαντς Μίκελσεν. Πρεμιέρες όμως θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των Novacinema και στην κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays». O Ούγγρος Τίμπορ Τάκατς δημιουργεί την ταινία «Αράχνες δολοφόνοι», όπου κυριαρχούν τα ειδικά εφέ και ο τρόμος, ενώ «Ο ερχομός του διαβόλου» παρουσιάζει τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!