Νova Highlights: Αγαπημένοι παιδικοί ήρωες σε Boomerang, Disney XD, Disney Channel και Nickelodeon...

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στη Nova!
Τα παιδικά κανάλια της Nova παρουσιάζουν το Δεκέμβριο ένα χορταστικό πρόγραμμα για τους μικρούς τηλεθεατές. Οι σχολικές διακοπές γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικές με αγαπημένους ήρωες να παρελαύνουν από την οθόνη των καναλιών Boomerang, Disney XD, Disney Channel και Nickelodeon, σκορπώντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης...
Στο Boomerang, οι Τομ και Τζέρι έρχονται σε καταπληκτικές ταινίες, από 22 μέχρι 26 Δεκεμβρίου στις 16:00, ενώ πολλοί ακόμη ήρωες, όπως ο Γκάρφιλντ και ο Σκούμπι Ντου, μπαίνουν στο πνεύμα των γιορτών, ανήμερα Χριστουγέννων. Στο Nickelodeon, θα προβληθεί στις 28/12 (15:15) η ταινία «Κυνηγώντας τον Αϊ Βασίλη», με ένα 9χρονο αγόρι να προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη του αγαπημένου ήρωα των παιδιών.

Δύο μοναδικές ταινίες που διαθέτουν χιούμορ και τρυφερότητα θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των ημερών, μέσα από την οθόνη του Disney Channel: «Παραμονή Χριστουγέννων» (12/12, 16:00) και «Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο» (19/12, 16:00). Στο Disney XD, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 17:50, η νέα σειρά «Οι 7Ν», με πρωταγωνιστές τους επτά νάνους της Χιονάτης.


Νova. Ζεις καλύτερα!