Ο Φεβρουάριος θα είναι… καυτός στα κανάλια Novasports & Novacinema!

Ένας μήνας με ντέρμπι και οσκαρική λάμψη...
Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος από ντέρμπι στα κανάλια Novasports, αλλά και οσκαρική λάμψη στα κανάλια Novacinema! Οι μεγάλες αναμετρήσεις ξεκινούν στη Super League με τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ στα κινηματογραφικά δρώμενα, όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στη μεγάλη γιορτή του Hollywood, την 87η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, η οποία θα προβληθεί ζωντανά για 18η συνεχόμενη χρονιά, αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova...


Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία το Φεβρουάριο, να απολαύσουν οσκαρικές ταινίες που άφησαν εποχή, τόσο από τα κανάλια Novacinema όσο και από την οσκαρική ζώνη Nova Stars. Συνολικά, μέσα στο Φεβρουάριο, θα απολαύσουν 78 ταινίες που έλαβαν συνολικά 279 οσκαρικές υποψηφιότητες και κέρδισαν 70 βραβεία. Πρόκειται για ταινίες που ξεχώρισαν στον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό, από την δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, μέσα από τις κινηματογραφικές ζώνες των καναλιών Novacinema θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση, αφού έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή ταινίες με μεγάλους πρωταγωνιστές, όπως τους Λίαμ Νίσον («Non-Stop»), Κάμερον Ντίαζ («The Other Woman») και Ρόμπερτ Ντε Νίρο («Grudge Match»), αλλά και νέα επεισόδια δημοφιλών σειρών, όπως «Black Sails II», «Gotham» και «Person Of Interest IV».


Στα αθλητικά, δεσπόζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Super Leauge που θα κρίνουν πολλά. Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (8/2) και το ελληνικό «el clasico» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (22/2). Μεγάλες αναμετρήσεις έρχονται όμως και στα πρωταθλήματα της Basket League και Volley League, αλλά και στη φάση των 16 του UEFA Champions League, στη φάση των 32 του UEFA Europa League, στο TOP 16 της Euroleague Basketball, και στο Γαλλικό Πρωτάθλημα. Ξεχωρίζουν, οι συγκρούσεις των «αστέρων» της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, ενώ την ίδια στιγμή διασταυρώνουν τα… ξίφη τους η Σέλτικ με την Ιντερ, η Λιόν υποδέχεται στο «Ζερλάν» την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ στη Euroleague Basketball, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «παλεύουν» για την πρόκριση στα play offs.

Νova. Ζεις καλύτερα!