Nova Highlights: Μάρτιος με δυνατά blockbusters στα κανάλια Novacinema!

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι...
 Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης έρχεται στα κανάλια Novacinema με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, οι οποίες έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα απολαύσουν το Μάρτιο ταινίες που «σπάσανε» τα ταμεία και γεμίσανε τις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο, όπως: «300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας», «Maleficient», «The Amazing Spider-Μan 2», «Transformers 4: Εποχή Αφανισμού».

.Ο Σάλιβαν Στέιπλετον υποδύεται τον Έλληνα στρατηγό Θεμιστοκλή στην περιπέτεια «300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας» και συγκρούεται στα στενά του Αρτεμισίου με τον περσικό στόλο, ο οποίος τελεί υπό τις διαταγές της αδίστακτης ναυάρχου Αρτεμισίας, που υποδύεται η Έβα Γκριν.

Η υποψήφια στα φετινά Όσκαρ περιπέτεια φαντασίας «Maleficient» με την Αντζελίνα Τζολί αφηγείται την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής «κακιάς» στην ιστορία της Disney, της μάγισσας που καταράστηκε την ωραία κοιμωμένη. Το Μάρτιο, ενηλικιώνεται και ο Πίτερ Πάρκερ, στην δεύτερη ταινία «The Amazing Spideran», με τον Μαρκ Γουέμπ στο σκηνοθετικό τιμόνι.






Εντυπωσιακές σκηνές δράσης, τιτάνιες μάχες, σπέσιαλ εφέ, ένταση και αγωνία συνθέτουν την εκπληκτική περιπέτεια «Transformers 4: Εποχή Αφανισμού», που αποτελεί το τέταρτο κεφάλαιο της μάχης των Autobots ενάντια στα Decepticons και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Τέλος, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γουόλι Φάιστερ δημιουργεί το εξαιρετικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Κυριαρχία» με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ, Μόργκαν Φρίμαν και Ρεμπέκα Χολ, το οποίο επικεντρώνεται στη σκιαγράφηση των ανεξάντλητων δυνατοτήτων της τεχνολογίας και των μηχανημάτων του μέλλοντος.


Οι συνδρομητές των Novacinema απολαμβάνουν μία ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία που θέλουν, όποτε θέλουν μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand και όπου και αν βρίσκονται μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!