Πάσχα με τη μαγεία της Disney στα κανάλια Novacinema!…

Από 4/4, η κλασική ταινιοθήκη της Disney στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
Αυτό το Πάσχα, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα ζήσουν τη μαγεία της Disney, μέσα από την οθόνη των Novacinema 2 και Novacinema 2 HD. Υπέροχες κλασικές ταινίες από την ταινιοθήκη του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, θα προβάλλονται από 4 μέχρι 12 Απριλίου στις 21:00 και από 13 μέχρι 19 Απριλίου στις 10:00. ...


...Οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν σε υπέροχους animated κόσμους µε τον «Πήτερ Παν» στη Χώρα του Ποτέ, θα ακολουθήσουν την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και θα αφεθούν στη «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους. Επίσης, η ιστορία του αγαπημένου «Πινόκιο» θα συγκινήσει γι ακόμη μια φορά, ενώ οι απίθανες περιπέτειες του Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.


Σημειώνεται επίσης ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών αριστουργημάτων της Disney. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!