Κορυφαίοι αγώνες στα Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας & Γαλλίας μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 2-8 Απριλίου 
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Ηρακλής 1908 και Απόλλων Σμύρνης ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον τελικό, την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στο OTE SPORT 1HD. Όλη τη δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Κύπελλα ποδοσφαίρου, Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας θα παρακολουθήσουν ζωντανά στον ΟΤΕ TV οι φίλοι της μπάλας, με τους αγώνες Φιορεντίνα-Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ, Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν να ξεχωρίζουν. Τα κορυφαία ντέρμπι πρωταθλήματος Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ-Λίβερπουλ από την Bundesliga και την Barclays Premier League αντίστοιχα, κλέβουν την παράσταση το Σάββατο 4 Απριλίου στον OTE TV...


 ...
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα σε πρώτη προβολή της δραματικής ταινίας από την Γουατεμάλα, Κελί Από Χρυσάφι, που ήταν ο νικητής του Χρυσού Αλέξανδρου και του Βραβείου Κοινού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και της κωμωδίας τρόμου Φθηνές Ανατριχίλες στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η προβολή στο ίδιο κανάλι των Κινηματογραφικών Βραβείων 2015 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με την υποστήριξη του ΟΤΕ TV, οι οσκαρικές ταινίες Ο Καθοδηγητής, Romeo+Juliet, αλλά και το κλασικό θρησκευτικό δράμα H Ωραιότερη Ιστορία του κόσμου για τη ζωή του Χριστού με τον Μαξ Φον Σίντοφ, στο OTE CINEMA 2.    
Πρεμιέρα κάνει στο Discovery Channel, η νέα σειρά του ειδικού στις τεχνικές επιβίωσης Bear Grylls, Breaking Point, ενώ μοναδικά αφιερώματα για τα παιδιά, με την Μικρή Γοργόνα και την Σταχτοπούτα θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Disney Channel.    

Μεγάλη Εβδομάδα με μεγάλα ντέρμπι στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV. Για το Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Ηρακλής 1908 και Απόλλων Σμύρνης ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον τελικό. Στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00, OTE SPORT 1HD) και τη Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου ο Ηρακλής 1908 φιλοξενεί την SKODA Ξάνθη (17.00, OTE SPORT 1HD). Πριν από κάθε αγώνα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται για όλα τα νέα των ομάδων από την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης, στην pre-game εκπομπή που θα αρχίζει 45 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Συναρπαστικές μάχες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Κύπελλα ποδοσφαίρου, Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας, μεταφέρει αυτή την εβδομάδα ο ΟΤΕ TV. Στην Ιταλία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το ζευγάρι του τελικού, καθώς μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν υπάρχουν φαβορί. Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου θα προβληθεί ο αγώνας Φιορεντίνα-Γιουβέντους (0-1 πρώτος αγώνας) ζωντανά στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD, ενώ την Μ. Τετάρτη στις 21.45 η κάτοχος του τίτλου Νάπολι υποδέχεται τη μαχητική Λάτσιο με στόχο τη νίκη καθώς το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες (OTE SPORT 5HD). Στην Γερμανία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Φράιμπουργκ (20.00, OTE SPORT 5HD) και η Ντόρτμουντ την Χόφενχαϊμ (21.30, OTE SPORT 3HD). Σπουδαία μάχη το βράδυ της Μ. Τετάρτης όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21.30, OTE SPORT 3HD), ενώ λίγο νωρίτερα η Αρμίνια Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ (20.00, OTE SPORT 6HD). Στην Γαλλία, η ημιτελική φάση του Κυπέλλου φέρνει αντιμέτωπες Οσέρ και Γκινγκάμπ (Μ. Τρίτη 7 Απριλίου, 22.00, OTE SPORT 6HD) και Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν (Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, 22.00, OTE SPORT 1HD).
Κορυφαία ντέρμπι και από τα πρωταθλήματα της Bundesliga και της Barclays Premier League, θα μπορούν να παρακολουθήσουν στον ΟΤΕ TV οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου έρχονται αντιμέτωπες το Σάββατο 4 Απριλίου στις 19.30 στο κορυφαίο ντέρμπι της Γερμανίας, που θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 3HD, ενώ στη Μ. Βρετανία η 3η στη βαθμολογία Άρσεναλ υποδέχεται την 5η Λίβερπουλ στο πλαίσιο διεξαγωγής της 31ης αγωνιστικής της Barclays Premier League (Σάββατο 4 Απριλίου, 14.45, OTE SPORT 1HD).
Λίγο πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ την Κυριακή 5 Απριλίου, ο OTE ΤV μεταδίδει ‘back to back’ δύο αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα. Στις 20.00, η Οκλαχόμα υποδέχεται το Χιούστον (OTE SPORT 4HD) και στις 22.30 το Κλίβελαντ αντιμετωπίζει το Σικάγο (OTE SPORT 4HD).   

Τον μεγάλο νικητή του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την τελετή ανάδειξης των καλύτερων ελληνικών ταινιών της χρονιάς, τον Μαξ Φον Σίντοφ σε ένα από τους πιο γνωστούς ρόλους του και ίσως τον καλύτερο James Bond της σειράς ταινιών, θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV οι τηλεθεατές.
Στο OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν η πρεμιέρα, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, της δραματικής ταινίας Κελί Από Χρυσάφι, για το ταξίδι τριών εφήβων από την Γουατεμάλα στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ήταν ο νικητής του Χρυσού Αλέξανδρου και του Βραβείου Κοινού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (Πέμπτη 2 Απριλίου, 21.00), η απολαυστική κωμωδία τρόμου Φθηνές Ανατριχίλες επίσης σε πρώτη προβολή (Παρασκευή 3 Απριλίου, 21.00), η μετάδοση των Κινηματογραφικών Βραβείων 2015 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με την υποστήριξη του ΟΤΕ TV (Παρασκευή 3 Απριλίου, 19.15), αλλά και η προβολή του Casino Royal με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην πρώτη του εμφάνιση ως James Bond (Κυριακή 5 Απριλίου, 21.00).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν στο OTE CINEMA 2 το ιστορικό θρίλερ Ο Καθοδηγητής σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τον ίδιο και τους Ματ Ντέιμον και Αντζελίνα Ζολί (Πέμπτη 2 Απριλίου, 22.00), το εξαιρετικό θρίλερ του Ρομάν Πολάνσκι Αόρατος Συγγραφέας με τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και τον Πιρς Μπρόσναν (Κυριακή 5 Απριλίου, 22.00), το οσκαρικό μιούζικαλ του Μπαζ Λούρμαν Romeo+Juliet με το δίδυμο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κλερ Ντέινς, που προβάλλεται στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού σε ταινίες βασισμένες σε Σεξπηρικά έργα (Μ. Τρίτη 7 Απριλίου, 22.00). Στο ίδιο κανάλι την Μ. Δευτέρα θα προβληθεί το κλασικό θρησκευτικό δράμα H Ωραιότερη Ιστορία του κόσμου για τη ζωή του Χριστού με τον Μαξ Φον Σίντοφ στον κεντρικό ρόλο (22.00).
Νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον OTE TV. Στο κανάλι FOX αρχίζει ο 5ος κύκλος της αστυνομικής σειράς White Collar από την Μ. Δευτέρα στις 21.30, ενώ πρεμιέρα κάνουν στο FOXLife η νέα κωμική σειρά Red Band Society με την βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ (Μ. Τρίτη 7 Απριλίου, 21.50)... 

...και στο Sundance Channel η αστυνομική σειρά The Red Road με τους Μάρτιν Χέντερσον και Τζέισον Μομόα και την υπογραφή του ιδιόρρυθμου σκηνοθέτη Λοτζ Κέριγκαν (Παρασκευή 3 Απριλίου, 23.00).       
Πρεμιέρα κάνει στο Discovery Channel, η νέα σειρά του διάσημου Bear Grylls, Breaking Point, όπου ο ειδικός στις τεχνικές επιβίωσης περνάει 2 ημέρες στην άγρια φύση με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν φοβίες και ανασφάλειες (Κυριακή 5 Απριλίου, 22.00), ενώ από την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου αρχίζει να προβάλλεται στο National Geographic Channel η σειρά ντοκιμαντέρ Deadly Journeys of the Apostles που μελετά αρχαία κείμενα και διηγήσεις σχετικά με τη ζωή και τη δράση των Αποστόλων (22.00).  
Τον Απρίλιο, το κανάλι Mezzo φιλοξενεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο Γερμανό συνθέτη Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν, σε ζωντανή μετάδοση από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Παρισιού, τη Λειτουργία σε Σι ελάσσονα την Παρασκευή 3 Απριλίου (21.30) και Τα Κατά Ιωάννη Πάθη το Σάββατο 4 Απριλίου (21.30).
Τα βραβεία Kids Choice Awards 2015, που θα αναδείξουν τις καλύτερες νεανικές και παιδικές ταινίες της χρονιάς, τους πρωταγωνιστές και τις τηλεοπτικές εκπομπές θα προβάλει ζωντανά το κανάλι Nickelodeon το Σάββατο 4 Απριλίου στις 15.15, ενώ μοναδικά αφιερώματα για τα παιδιά, με επεισόδια από την Μικρή Γοργόνα και την Σταχτοπούτα θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Disney Channel.  
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.   



Ο OTE TV πιο δυναμικά στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών στην Ελλάδα... 
-Πρόσκληση σε Έλληνες δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις για την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους.
Ο ΟΤΕ TV, ενεργός υποστηρικτής του ελληνικού κινηματογράφου και των Ελλήνων δημιουργών, ενισχύει το πρόγραμμα συμπαραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, επεκτείνοντας τη συμμετοχή του στο σύνολο της δημιουργικής διαδικασίας, από την αξιολόγηση και την επιλογή των προτάσεων, την ανάπτυξη σεναρίων, τη χρηματοδότηση έως την οργάνωση και την εκτέλεση παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό, ο OTE TV καλεί Έλληνες σεναριογράφους, σκηνοθέτες και παραγωγούς να καταθέσουν προτάσεις σεναρίων (treatments ή και ολοκληρωμένα σενάρια) για ταινίες μεγάλου μήκους, αναλαμβάνοντας να υποστηρίξει ενεργά ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής των ταινιών που θα επιλεγούν, ως κύριος παραγωγός ή συμπαραγωγός...
.«Στόχος μας, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, είναι να συνδεθούμε ακόμη περισσότερο με τον ελληνικό κινηματογράφο. Μας ενδιαφέρουν οι ιστορίες που εμπνέονται από την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας ή που βασίζονται σε έργα, κλασικά και νέα, της ελληνικής λογοτεχνίας με αντίστοιχη θεματολογία. Ζητούμενο είναι οι ταινίες αυτές να έχουν ευρεία απήχηση στο κοινό», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV,  Δημήτρης Μιχαλάκης και προσέθεσε: «Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν σχετικές προτάσεις για ταινίες και χρειάζονται υποστήριξη για να τις υλοποιήσουν», προσέθεσε ο κ. Μιχαλάκης.
Με αφορμή την ενίσχυση από τον ΟΤΕ TV του προγράμματος παραγωγής ελληνικών ταινιών, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, είπε: «Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή έμπνευσης από την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της. Θέλουμε αυτή η έμπνευση να γίνει κινούμενη εικόνα που μπορεί να μιλήσει και να ακουστεί εντός και εκτός συνόρων. Με πλατφόρμα τον OTE ΤV και με τη δύναμη του Ομίλου ΟΤΕ δίνουμε βήμα στην ελληνική δημιουργία». 
Ο ΟΤΕ TV στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο μέσα από σειρά προγραμμάτων και ενεργειών, όπως οι συμπαραγωγές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους αλλά και ντοκιμαντέρ, η στήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η συμμετοχή σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, η αποκατάσταση ιστορικών ταινιών σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδας κα. Επίσης, το μπουκέτο καναλιών του ΟΤΕ TV περιλαμβάνει το OTE CINEMA 3, το μοναδικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο.
   
Για την φετινή χρονιά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στο otetvcoproduction@ote.gr από τις 30 Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου 2015. Η αξιολόγηση των προτεινόμενων σεναρίων θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, με στόχο η τελική επιλογή των ταινιών τις οποίες θα στηρίξει ο ΟΤΕ TV να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.