Σούπερ ποδοσφαιρικά ντέρμπι σε Αγγλία και Ισπανία μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 20-25 Μαρτίου...
Δύο σπουδαία ντέρμπι σε Barclays Premier League και La Liga, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάμπ Νου την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 22.00 (OTE SPORT 3HD) και την ίδια μέρα η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ στις 15.30 (OTE SPORT 3HD). Ο OTE TV θα καλύψει τις κορυφαίες αναμετρήσεις, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, με pre και post game εκπομπές και ειδικά αφιερώματα.
Στο τένις, όλα τα βλέματα είναι στραμμένα στην Καλιφόρνια και την πορεία προς τον μεγάλο τελικό του πρώτου ATP World Tour Masters 1000 της χρονιάς στο BNP Paribas OPEN, Indian Wells, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 22.00, στο OTE SPORT 6HD.

.Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το ιστορικό δράμα μυστηρίου από τη Γερμανία Διπλή Ζωή στο OTE CINEMA 2, ενώ τις πλούσιες επιλογές της εβδομάδας συμπληρώνουν το εξαιρετικό θρίλερ του Παρκ Τσαν-Γουκ Stoker με τις Μία Γουασικόφσκα και Νικόλ Κίντμαν και η κωμωδία τρόμου Αγάπησα Ένα Ζόμπι με τον Νίκολας Χουλτ και την Τερέζα Πάλμερ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, καθώς και το συγκινητικό δράμα από τη Γαλλία Πολεμώντας για τη Νίκη στο OTE CINEMA 2.
Με νέα επεισόδια επιστρέφει ο 10ος κύκλος της σειράς Criminal Minds στο κανάλι FOX από την Παρασκευή 20 Μαρτίου και κάθε εβδομάδα στις 21.30, ενώ τα επεισόδια από τον νέο κύκλο της δημοφιλούς  σειράς του Ε!HD Keeping up with the Kardashians μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV από την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 20.00.      

Με κορυφαία ντέρμπι σε Ισπανία και Αγγλία, αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν σπουδαίο ποσοσφαιρικό θέαμα.
Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο «el classico» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 22.00 στο OTE SPORT 3HD. H κάλυψη του αγώνα στον ΟΤΕ TV αρχίζει με την pre-game εκπομπή στις 20.00 στο ίδιο κανάλι, ενώ η ποδοσφαιρική μαγεία συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα του διαιτητή στην εκπομπή Sports Show Highlights με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλαμβάνουν να ξεδιπλώσουν καρέ καρέ το φιλμ του ντέρμπι κορυφής στην Ισπανία. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν από το Κάμπ Νου, οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αλέξης Σπυρόπουλος.
Στην Αγγλία, οι δύο ιστορικότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι έρχονται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Barclays Premier League, σε ένα κορυφαίο ντέρμπι που θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 15.30 στο OTE SPORT 3HD, σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. H Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ, μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και για τις δύο ομάδες και το ματς θεωρείται οριακό για την κατάκτηση της 2ης και της 3ης θέσης, που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Champions League
Η πορεία προς τον μεγάλο τελικό του πρώτου ATP World Tour Masters 1000 της χρονιάς συνεχίζεται, με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Άντι Μάρει να διεκδικούν μία εκ των δύο θέσεων. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλη τη διαδρομή με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό στο BNP Paribas OPEN, Indian Wells στην Καλιφόρνα, ζωντανά και σε αποκλειστικότητα, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 22.00, στο OTE SPORT 6HD.

Εξαιρετικές οι επιλογές στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Στο OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν η απολαυστική κωμωδία τρόμου Αγάπησα Ένα Ζόμπι με τον Νίκολας Χουλτ, την Τερέζα Πάλμερ και τον Τζον Μάλκοβιτς την Παρασκευή 20 Μαρτίου (21.00) και το στιλάτο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του Oldboy Τσαν-Γουκ Παρκ, Stoker με τους Μία Γουασικόφσκα, Νικόλ Κίντμαν και Μάθιου Γκουντ την Κυριακή 22 Μαρτίου (21.00).
Στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το ιστορικό δράμα μυστηρίου από τη Γερμανία Διπλή Ζωή για τη δικαστική υπόθεση των "παιδιών του πολέμου" μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, που αποτέλεσε τη γερμανική συμμετοχή για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την Τετάρτη 25 Μαρτίου (22.00), το συγκινητικό δράμα από τη Γαλλία Πολεμώντας για τη Νίκη για τον αγώνα ενός ζευγαριού προκειμένου να σώσουν το μόλις λίγων μηνών γιο τους που πάσχει από καρκίνο, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (Δευτέρα 23 Μαρτίου, 22.00), το ατμοσφαιρικό αυστριακό θρίλερ Silentium (Παρασκευή 20 Μαρτίου, 22.00) ή το υποψήφιο για 5 Όσκαρ Frost/Nixon του Ρον Χάουαρντ με τους Φρανκ Λαγκέλα και Μάικλ Σιν στους δύο κεντρικούς ρόλους (Σάββατο 21 Μαρτίου, 22.00). 
Στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στον Μπράιαν Ντε Πάλμα, θα προβληθεί αυτή την Τρίτη (24 Μαρτιου, 22.00) το δράμα επιστημονικής φαντασίας Αποστολή στον Άρη με τους Τιμ Ρόμπινς, Γκάρι Σινίζ και Κόνι Νίλσεν. 
Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει ο 10ος κύκλος της σειράς Criminal Minds στο κανάλι FOX από την Παρασκευή 20 Μαρτίου και κάθε εβδομάδα στις 21.30.

Το After the Annex στο National Geographic Channel (Παρασκευή 20 Μαρτίου,  20.00)  προσεγγίζει την ιστορία της Άννα Φρανκ και των επτά ανθρώπων που συνελήφθησαν μαζί της, για πρώτη φορά από την πλευρά των Ναζί.
Στα τροπικά τοπία της Σρι Λάνκα στον Ινδικό Ωκεανό μας ξεναγεί η νέα σειρά στο Nat Geo Wild HD, Destination Wild: Wild Sri Lanka, από την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 19.00.    
Η αγαπημένη σειρά των μικρών παιδιών Sofia the First επιστρέφει στο Disney  Junior με νέα επεισόδια το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 10:00
Με νέα επεισόδια επιστρέφει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του E!HD Keeping up with the Kardashians, από την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 20.00. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.