«Game of Thrones 5»: Ταυτόχρονα με την Αμερική στα Novacinema!

Πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, με ελληνικούς υπότιτλους
Η μάχη για το «σιδερένιο θρόνο» ξεκινάει και πάλι στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Τα κανάλια Novacinema, αλλάζουν και πάλι τα τηλεοπτικά δεδομένα, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μεταδώσουν ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, τον πέμπτο κύκλο της συναρπαστικής επικής σειράς «Game of Thrones». Η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά θα μεταδίδεται από την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, καθώς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν...

 .
Η σειρά «Game of Thrones» έχει καταστεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο και είναι η πιο δημοφιλής στην ιστορία της ΗΒΟ, που έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή και έκτου κύκλου. Η προβολή της άρχισε τον Απρίλιο του 2011 και γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία ενώ σήμερα προβάλλεται σε περισσότερες από 170 χώρες. Βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και παρουσιάζει τη μάχη που δίνουν 7 βασίλεια για τον θρόνο της ηπείρου του Westeros. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι, στο Παιχνίδι του Στέμματος. Την περασμένη χρονιά, το «Game of Thrones» είχε παγκοσμίως τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο Facebook. Την πρεμιέρα του τετάρτου κύκλου, μόνο στην Αμερική παρακολούθησαν, περισσότεροι από 6,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, το Novacinema 3 θα προβάλει όλον τον τέταρτο κύκλο, το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου, από τις 21:00. Επίσης, τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου στις 19:35, θα προβάλουν το ημίωρο ειδικό αφιέρωμα «Στα γυρίσματα του Game of Thrones, που περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από το τι γίνεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου κύκλου σε Ιρλανδία, Κροατία και Ισπανία.

«Τα κανάλια Novacinema πρωτοπορούν γι ακόμη μία φορά και αλλάζουν τις τηλεοπτικές συνήθειες, μεταφέροντας στην οθόνη των συνδρομητών τους τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους», αναφέρει η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet. «Είναι άλλη μια τεράστια επιτυχία της Nova που αποδεικνύει την άριστη συνεργασία που έχουμε με τα μεγάλα κινηματογραφικά studios, όπως είναι η ΗΒΟ που μας εμπιστεύτηκε την ταυτόχρονη προβολή του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones».

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!