Highlights Απριλίου: Nickelodeon Greece στους ρυθμούς των Kids 'Choice Awards 2015…

Nickelodeon Greece: Στους ρυθμούς των Kids 'Choice Awards 2015…
Στους ρυθμούς των Kids 'Choice Awards 2015 θα τρέξει τον Απρίλιο η ελληνική έκδοση του "Nickelodeon" και με οικοδεσπότη τον Nick Jonas... Παράλληλα νέες ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Απρίλιο στο "Nickelodeon Greece", το οποίο εκπέμπει μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)"...,
...
...καθώς και σε ελεύθερη εκπομπή μέσω της επίγειας ψηφιακής πλατφόρμας "Digea", στις ευρύτερες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης (με τη περιφερειακή έκδοση "nickelodeon+")…







Απρίλιος στο Ελληνικό Nickelodeon…



Nickelodeon Highlights Απριλίου 2015... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Απριλίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...


2015 KIDS CHOICE AWARDS
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:15
επαναληψη
τριτη 07 απριλιου στις 20:30
κυριακη 12 απριλιου στις 15:15
 
Ο Nick Jonas θα  είναι οικοδεσπότης για τα φετινά Kids 'Choice Awards!

Η πολυτάλαντος τραγουδιστής, ηθοποιός, και τώρα οικοδεσπότης, θα χαρίσει διασκέδαση, blimps, τα γνωστά πλέον πορτοκαλί αερόστατα – βραβεία,  στυλ και φυσικά slime στην μεγαλύτερη απονομή βραβείων της σεζόν. Ο πρώην Jonas Brother, θα κάνει τα πάντα, ώστε τα φετινά βραβεία να είναι τα μεγαλύτερα, τα πιο διασκεδαστικά και τα πιο slimiest που έγιναν ποτέ! Και φυσικά θα πλαισιωθεί από όλα τα αστέρια του Nickelodeon, διάσημους παρουσιαστές και πασίγνωστους τραγουδιστές!


Σαντζε και Κρεγκ (Sanjay and Craig) SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ παρασκευη 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30
κάθε παρασκευη σΤΙΣ 22:30
 
Η νέα σειρά Σάντζε και Κρεγκ παρακολουθεί τις κωμικοτραγικές περιπέτειες του Σάντζε, ενός 12χρονου αγοριού που αποδεικνύει την παλαιά παροιμία: δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να καταφέρεις (ή να καταστρέψεις) εφ 'όσον ο καλύτερος σου φίλος είναι ένα φίδι που μιλάει. Δεν ξέρουν όλοι ότι ο Κρεγκ μπορεί να μιλήσει. Μόνο ο Σάντζε και οι δύο φίλοι του, η Μέγκαν και ο Έκτορας, γνωρίζουν την αλήθεια. Για όλους τους άλλους, ο Κρεγκ μοιάζει με ένα κανονικό φίδι. Ο Σάντζε στηρίζεται στη σχέση του με τον Κρεγκ, ώστε να τον βοηθήσει στις περιπέτειές του στην προαστιακή γειτονιά οπού ζει.

Το φανταστικό αυτό δίδυμο θα ζήσει φοβερές περιπέτειες, όπως το ανέβουν στο πιο τρομακτικού rollercoaster που υπάρχει ή να μεταμφιεστούν σε γιατρούς που θα κάνουν την πρώτη μεταμόσχευση στον κόσμο. Ο Σάντζε και ο Κρεγκ είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, και μαζί, μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είναι ο Noodman, ένας ανισόρροπος γείτονας που φοβάται τα φίδια και είναι πάντα στα πρόθυρα να ανακαλύψει ότι ο Κρεγκ μπορεί και μιλάει.

ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΥΡΕΝΗΤΡΙΑ (DORA THE EXPLORER) SEASON 8
ΠΡΕΜΙΕΡΑ πεμπτη 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:30
 

Η Dora είναι μια 7χρονη δίγλωσση Λατίνα εξερευνήτρια, η οποία μαζί με τον καλύτερό της φίλο, τον Boots βοηθάει το κοινό να λύσει διάφορα puzzle που προκύπτουν μέσα από τις περιπέτειές τις. Σε κάθε επεισόδιο η Dora και ο Boots το μαϊμουδάκι ξεκινούν τις συναρπαστικές εξερευνήσεις τους,  οι οποίες είναι γεμάτες φαντασία και κάνουν τα παιδιά να θέλουν να συμμετάσχουν και αυτά.


SAM & CAT – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ παρασκευη 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:00
Στην νέα κωμική σειρά του Nickelodeon, η νευρική
Sam Puckett (Jennette McCurdy)
και η επιπόλαια Cat Valentine (Ariana Grande),
γίνονται οι καλύτερες φίλες και απίθανοι συγκάτοικοι. Λατρεύουν την ελευθερία τους και την
ανεξαρτησία, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούν ότι η διασκέδαση και η περιπέτεια δεν έρχονται εύκολα.
Αντί να αναλάβουν “παραδοσιακές” δουλείες μετά στο σχολείο ώστε να έχουν χαρτζιλίκι,  η Σαμ και η
Cat γίνονται επιχειρηματίες, ξεκινώντας τη δική τους εταιρία babysitting - μια επιχείρηση που τους οδηγεί σε μία σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις!

BREADWINNERS – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ τριτη 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 23:30
Φορέστε τα καλά σας ρούχα και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους Breadwinners! Ο SwaySway και ο Buhdeuce, δύο ξέγνοιαστες πάπιες που πετούν από μέρος σε μέρος μ’ ένα σούπερ πυραυλοκίνητο φορτηγό, μοιράζουν το ψωμί σε όλους τους πεινασμένους εκεί έξω. Τα δύο αυτά φιλαράκια ζουν μαζί, γελούν μαζί και μπλέκουν στις πιο απίστευτες περιπέτειες στον πλανήτη Pondgea. Παρόλα τα προβλήματα, τίποτα δεν εμποδίζει αυτά τα δύο περίεργα πλάσματα, με κεφάλι από ψωμί, να φέρουν εις πέρας την κάθε τους αποστολή.








χενρι ο επικινδυνοσ (henry danger)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
κάθε σαββατο & κυριακη 20:00
 

Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις του σχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.