"Nova Highlights 20 - 30 Μαρτίου"...

Νέα Ενημέρωση 20/03: Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova

...


Παρασκευή 20 Μαρτίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:00 
«Ευρωλίγκα Top 16 Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ) 
Άλλος ένας μεγάλος αγώνας από τα κανάλια Novasports που θα κρίνει πολλά στη συνέχεια της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική του Top 16. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει με 83-65. 

Παρασκευή 20 Μαρτίου Novacinema 2 & Novacinema 2 HD στις 22:00 
«Σχέδιο πτήσης» - «Flightplan» 
Θρίλερ, 2005, Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε, Ηθοποιοί: Τζόντι Φόστερ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Σον Μπιν H Κάιλ Πρατ, κατά τη διάρκεια μίας υπερατλαντικής πτήσης με αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας, θα ανακαλύψει ότι η επτάχρονη κόρη της έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο το πλήρωμα και οι επιβάτες υποστηρίζουν ότι η Κάιλ από την αρχή της πτήσης ταξίδευε μόνη...

 Σάββατο 21 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 Hdστις 22:00 
«Σκέψου σαν άντρας 2» - «Think like a man too» (Πρεμιέρα
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι, Ηθοποιοί: Κέβιν Χαρτ, Γκαμπριέλ Γιούνιον, Άνταμ Μπροντί Οι ισορροπίες στην καθημερινότητα τεσσάρων ζευγαριών ανατρέπονται, όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να αναλάβουν τα ηνία στις σχέσεις τους, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που αναγράφονται στο βιβλίο του Στιβ Χάρβεϊ «Act like a lady, think like a man» 


Κυριακή 22 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00 
«Maleficent» (Πρεμιέρα) 
Με τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ (για την καλλιτεχνική διεύθυνση των «Avatar» και «Alice in Wonderland») Ρόμπερτ Στρόμπεργκ στο σκηνοθετικό τιμόνι, η «Maleficent» αφηγείται την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής «κακιάς» στην ιστορία της Disney, της μάγισσας που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη, αποκαλύπτοντάς μας τι ήταν τελικά αυτό που την ώθησε ώστε να φθάσει μέχρι εκεί. Σε αυτό τον πρωτόγνωρο κόσμο των αλληλοσυγκρουόμενων συναισθημάτων αλλά και της εξιλέωσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Αντζελίνα Τζολί, που είναι πραγματικά εκπληκτική! 

Δευτέρα 23 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:10 
«Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν» - «Chinese Puzzle» (Πρεμιέρα) 
Έπειτα από το «Euroflirt» και τις «Ρώσικες κούκλες», ο Σεντρίκ Κλαπίς επιστρέφει επανασυστήνοντάς μας τον κεντρικό ήρωα, τον Ξαβιέ, ο οποίος είναι πλέον πατέρας δύο παιδιών και θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να οργανώσει τη ζωή του σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Με σατιρικό καυστικό τρόπο, ο Κλαπίς «σχολιάζει» με την κάμερά του το σύγχρονο τρόπο ζωής, τις δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, την ενηλικίωση και τη διάψευση των ονείρων στο πέρασμα του χρόνου, δημιουργώντας μια πραγματικά φρέσκια και επίκαιρη κομεντί. 

Τρίτη 24 Μαρτίου Travel Channel στις 21:00 
«Διαγωνισμός BBQ στη Νότια Αφρική» (Νέος κύκλος) 
Το Μάρτιο, το Travel Channel φέρνει στην οθόνη της Nova το τρίτο κεφάλαιο του πιο πρωτότυπου διαγωνισμού... μπάρμπεκιου. Με αφετηρία τη γραφική επαρχιακή πόλη Γουίτσαντ, στην ανατολική ακτή της Νότιας Αφρικής, 15 ομάδες διαγωνιζόμενων ξεκινούν για ένα επικό ταξίδι 70 ημερών και 9000 χιλιομέτρων. Στη διάρκεια μιας περιπέτειας που θα τους μείνει αξέχαστη, θα επισκεφτούν ανεξερεύνητους, εκτός πεπατημένης προορισμούς και θα αναμετρηθούν σε μια σειρά από υπαίθριες δοκιμασίες, με στόχο την απόλυτη πρωτιά. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός κι ο αποκλεισμός θα παραμονεύει, απειλώντας να τερματίσει πρόωρα το ταξίδι των λιγότερο ικανών ή απλώς άτυχων και να γκρεμίσει τα όνειρά τους. Τελικά, μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να ανέβει στο «θρόνο»! Ποια θα είναι αυτή; Η απάντηση επί της οθόνης! 


Πέμπτη 26 Μαρτίου Animal Planet στις 22:00
«Πόλεμος για το ελεφαντόδοντο» (Νέο επεισόδιο)
Η νέα σειρά του Animal Planet «Πόλεμος για το ελεφαντόδοντο» εξερευνά το παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου, μια επιχείρηση που μπορεί να είναι πιο επικερδής ακόμα και από το εμπόριο ναρκωτικών και η οποία αποδεκατίζει τον πληθυσμό των ελεφάντων της Αφρικής. Δύο πρώην πεζοναύτες και ένας πιλότος ελικόπτερου προσλαμβάνονται για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας στην Κένυα, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν η στρατιωτική στρατηγική μπορεί να είναι αποτελεσματική ενάντια στο παράνομο κυνήγι. Με στόχο να εμποδίσει την εξαφάνιση του άγριου αφρικανικού ελέφαντα, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τα τρομακτικά αποτελέσματα της δράσης των λαθροκυνηγών, καθώς αγωνιά να βάλει ένα τέλος. 


Παρασκευή 27 Μαρτίου Novasports 2 & Novasports 2 HD
«Ευρωλίγκα Top 16 Γαλατασαράι-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τουρκία όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι για την προτελευταία αγωνιστική του Top 16 στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφς του θεσμού και δε σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.

Κυριακή 29 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας» - «300: Rise od an empire» ( Πρεμιέρα)
Περιπέτεια, 2014, Σκηνοθεσία: ΝόαμΜούρο, Ηθοποιοί: Σάλιβαν Στέιπλετον, Έβα Γκριν, Λένα Χίντεϊ
Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια δύναμη. Έτσι, επικεφαλής του ελληνικού στόλου, θα βρεθεί αντιμέτωπος και θα συγκρουστεί στα στενά του Αρτεμισίου με τον περσικό στόλο, ο οποίος τελεί υπό τις διαταγές της αδίστακτης ναυάρχου Αρτεμισίας.

Παρασκευή 30 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD  στις 22:10
«Ο άνθρωπος με τη βαλίτσα» - «The Bag man» (Πρεμιέρα)
Αστυνομικό θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκρόβιτς, Ηθοποιοί: Τζον Κιούζακ, Ρόμπερτ ντε Νίρο
Ο σκληροτράχηλος Τζακ θα αναλάβει να μεταφέρει μία μυστηριώδη τσάντα στο περίεργο αφεντικό του, με την αυστηρή επισήμανση να μην την ανοίξει. Ο Τζακ προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να εκτελέσει την αποστολή του, για την οποία θα ανταμειφθεί αδρά…