Σούπερ θέαμα στον OTE TV με το WRC στο Μεξικό...

Εβδομάδα 5-11 Μαρτίου...
Κορυφαία ματς από τα Κύπελλα Ιταλίας και Γαλλίας, όπως Γουβέντους-Φιορεντίνα και Μπρεστ-Οσέρ, αλλά και τον πρώτο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, το WRC του Μεξικό, θα μεταδώσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV...



...
Στα κινηματογραφικά, κάθε μέρα και μία νέα ταινία σε Α’ τηλεοπτική προβολή μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, στο OTE CINEMA 1HD, όπως το δράμα εποχής Belle με την φετινή υποψήφια για BAFTA Rising Star Γκούγκου Μπάθα Ρο και τους Τομ Γουίλκινσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον και Έμιλι Γουότσον και η ρομαντική κομεντί Ξέχασέ το! με την Τίνα Φέι και τον Πολ Ραντ.


Στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη, με τις οσκαρικές ταινίες του Ζιλ Ντασέν Ποτέ την Κυριακή και Φαίδρα την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ενώ το αφιέρωμα στον Μπράιαν Ντε Πάλμα συνεχίζεται με το θρίλερ μυστηρίου Blow Out όπου πρωταγωνιστεί ο Τζον Τραβόλτα. Τις arthouse επιλογές του OTE CINEMA 2 συμπληρώνουν τα βραβευμένα στις Κάνες και το Βερολίνο Κλίματα Αγάπης του Τούρκου Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν και Η Αδελφή μου με την Λία Σεϊντού.

Οι μάχες για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Ώρα Κυπέλου στη γειτονική Ιταλία με την διεξαγωγή του αγώνα Γουβέντους-Φιορεντίνα την Πέμπτη 5 Μαρτίου (21.45, OTE SPORT 1HD), ενώ για το Κύπελλο Γαλλίας τις εντυπώσεις κλέβει η αναμέτρηση Μπρεστ-Οσέρ (Πέμπτη 5 Μαρτίου, 20.00, OTE SPORT 5HD).

Τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τον πρώτο χωμάτινο του 2015 θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV. Το WRC του Μεξικό θα διεξαχθεί έως τις 8 Μαρτίου και οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τις ειδικές διαδρομές την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 03.00 και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου στις 20.00 στο ΟΤΕ SPORT 5HD, το κανάλι για τα μηχανοκίνητα. 
Στην κορυφή της Basket League ΣΚΡΑΤΣ επιδιώκει να παραμείνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, που υποδέχεται στην έδρα του την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο αγώνας, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τη Δευτέρα  9 Μαρτίου στις 17.30 ΟΤΕ SPORT 4HD.

Κάθε μέρα και μία ταινία σε Α’ τηλεοπτική προβολή μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 1HD. Από το δράμα εποχής Belle με τους  Γκούγκου Μπάθα Ρο, Τομ Γουίλκινσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον και Έμιλι Γουότσον (Πέμπτη 5 Μαρτίου, 21.00) έως την ρομαντική κομεντί με την Τίνα Φέι και τον Πολ Ραντ Ξέχασέ το! (Σάββατο 7 Μαρτίου, 21.00) ή τις ταινίες δράσης με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Sabotage (Κυριακή 8 Μαρτίου) και Enemies Closer (Δευτέρα 9 Μαρτίου) αντίστοιχα, πολλές είναι οι κινηματογραφικές επιλογές στο OTE CINEMA 1HD.              


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, το OTE CINEMA 2 φιλοξενεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη, που έφυγε από τη ζωή πριν από 21 χρόνια, προβάλλοντας 2 από τις πιο σπουδαίες δουλειές της, το βραβευμένο με Όσκαρ για τα «Παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζηδάκιμ υποψήφιο για άλλα 4 Όσκαρ και βραβευμένο στις Κάνες Ποτέ την Κυριακή του Ζιλ Ντασάν (22.00) και την Φαίδρα του ίδιου σκηνοθέτη, όπου η Μελίνα Μερκούρη πρωταγωνιστεί μαζί με τον Άντονι Πέρκινς (00.00) και η Ντένη Βαχλιώτη ήταν για 2η φορά υποψήφια για Όσκαρ Κουστουμιών.      
Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν εξαιρετικές arthouse επιλογές, όπως το βραβευμένο στις Κάνες Κλίματα Αγάπης (Δευτέρα 9 Μαρτίου, 22.00) του Τούρκου Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν (Χειμερία Νάρκη) και το συγκινητικό Η Αδελφή μου (Τετάρτη 11 Μαρτίου, 22.00) με τους Λία Σεϊντού, Γκίλιαν Άντερσον και Κέισι Μότετ Κλάιν, που κέρδισε Αργυρή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Προσθήκη λεζάντας
Επίσης, το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον Μπράιαν Ντε Πάλμα συνεχίζεται με το θρίλερ μυστηρίου Blow Out, όπου ο Τζον Τραβόλτα υποδύεται έναν ηχολήπτη που κατά λάθος ηχογραφεί ένα έγκλημα. Συμπρωταγωνιστούν οι Νάνσι Άλεν, Τζον Λίθγκοου και Ντένις Φραντζ (Τρίτη 10 Μαρτίου, 22.00).
Παράξενες ιστορίες, ανεξήγητα φαινόμενα και επιστημονικά παράδοξα παρουσιάζει η σειρά ντοκιμαντέρ Man vs. Weird που κάνει πρεμιέρα στο Discovery Channel, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 00.00, ενώ με νέα επεισόδια επιστρέφει, από την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 23.00, η δημοφιλής σειρά Americal Restoration του History Channel HD, όπου ο Ρικ Ντέιλ και η ομάδα του αναλαμβάνουν να αναπαλαιώσουν παλιά, κλασικά κομμάτια, από αυτοκίνητα αντίκες και παιχνίδια της δεκαετίας του ’50 έως εργα τέχνης και μουσικά όργανα.      
Με οικοδέσποινα το κορυφαίο μοντέλο Χάιντι Κλουμ, η υποψήφια για βραβείο Emmy σειρά Project Runway επιστρέφει με τον 9ο κύκλο στο FOX Life, τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου στις 20.10, δίνοντας την ευκαιρία σε είκοσι ακόμα σχεδιαστές να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο χώρο της μόδας.
Επίσης, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ The Fashion Fund επιχειρεί να μπει στα άδυτα του κορυφαίου διαγωνισμού μόδας, CFDA/Vogue Fashion Fund. Η εμβληματική προσωπικότητα της μόδας, Anna Wintour επιστρέφει για να επιβλέψει το διαγωνισμό μαζί με την πρόεδρο του  CFDA, Diane von Furstenberg, από την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 20.10 στο FOX Life.
Η νέα σειρά Get Blake! κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 12.20 στο Nickelodeon με πρωταγωνιστή τον δεκατριάχρονο Μπλέικ Μάιερς, ένα ατρόμητο παιδί παθιασμένο με την επιστημονική φαντασία και την τεχνολογία, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.30 οι  μικροί φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες στο αφιέρωμα του Disney Junior, Guess Who.