Άνοιξη με ψυχαγωγία Νova 3Play!

Nova Highlights: Στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα συμπαραγωγή της Nova... 
70 ταινίες, 50 σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά
Μοναδικό θέαμα θα απολαύσουν το Μάρτιο οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το κινηματογραφικό περιεχόμενο του Novalifε περιλαμβάνει 70 συναρπαστικές ταινίες, ανάμεσα τους και Α’ προβολής. Οι φανατικοί των σειρών έχουν στη διάθεση τους 48 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life και άλλες 2 στο Novalifε. Οι φίλοι των σπορ θα απολαύσουν στιγμιότυπα από το World Rally Championship στο Motors ΤV, τα μεγάλα ονόματα της ρυθμικής γυμναστικής στους αγώνες FIG World Cup από τα κανάλια Eurosport, ενώ μέσα από το Novasports 24 HD, μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores, καθώς και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League».
...Στο Novalifε, ένα δυνατό έρωτα γνωρίζουν ο Μπεν Αφλεκ και η Όλγα Κουριλένκο στην ταινία «Μέχρι το θαύμα», ενώ από το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova θα προβληθούν επίσης, μεταξύ άλλων οι περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας «Οι Εκδικητές» με τους Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν και Σον Κόνερι και «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων», με τον Νίκολας Χουλτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και συμπρωταγωνιστή του τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Στο FOX ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας σειράς δράσης «Marvels Agent Carter» με πρωταγωνίστρια την Hayley Atwell, γνωστή από τις ταινίες «Captain America», ενώ στο FOX Life επιστρέφουν με τους νέους τους κύκλους οι σειρές «Modern Family», «Last Man Standing» και «Project Runway».

Στις ψυχαγωγικές εκπομπές του Novalifε, η Ναταλία Δραγούμη φιλοξενεί το Μάρτιο στην εκπομπή «Are you talking to ΜUΜ?» την Κατερίνα Γερονικολού και την Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας θα είναι ένας από τους φιλοξενούμενους του Λάμπη Ταγματάρχη στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ». Επίσης, συνεχίζεται το «Lifεtime» με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Κατερίνα Γερονικολού με άρωμα Hollywood, νέα από τη διεθνή και εγχώρια showbiz, αλλά και παρουσίαση των καλύτερων επιλογών προγράμματος απ’ όλα τα κανάλια της Nova. Στιγμές ευεξίας χαρίζει επίσης το Novalifε στους συνδρομητές Nova 3Play, μέσω της πρωινής καθημερινής εκπομπής «Fitness Time».

Μια μεγάλη γκάμα θεματικών καναλιών ντοκιμαντέρ έχουν επίσης στη διάθεση τους οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το Μάρτιο, ξεχωρίζει το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ «Killing Jesus» του National Geographic Channel, που λίγο πριν το Πάσχα διεισδύει στη ζωή του Ιησού, εξιστορώντας τα συγκλονιστικά πολιτικά και ιστορικά γεγονότα που έκαναν αναπόφευκτο το θάνατο του και άλλαξαν τον κόσμο για πάντα. Επίσης, τα κανάλια Nat Geo Wild και Nat Geo Wild HD παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στην «Άγρια Σρι Λάνκα». Πλούσιο είναι το περιεχόμενο και για τους μικρούς τηλεθεατές, με αγαπημένους ήρωες στα κανάλια Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.

Νova. Ζεις καλύτερα!   


Η επίσημη πρεμιέρα για τις «Όχθες»!
Στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα συμπαραγωγή της Nova

Μια εντυπωσιακή κινηματογραφική συμπαραγωγή γεμάτη ένταση και μοιραία, απρόβλεπτα πάθη είναι η νέα ταινία «Όχθες» του σκηνοθέτη Πάνου Καρκανεβάτου, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 5 Μαρτίου, σε διανομή ODEON. Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, που αποτελεί μια ακόμη συμπαραγωγή της Nova, παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι απ’ όλο το φάσμα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, αλλά και συνδρομητές της Nova, οι οποίοι κέρδισαν προσκλήσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet & Nova Προνόμια».

Ο Πάνος Καρκανεβάτος, («Καλά Κρυμμένα Μυστικά, Αθανασία», «Χώμα & Νερό») επιστρατεύει το ανεξάντλητο ταλέντο των Ανδρέα Κωνσταντίνου και Έλενας Μαυρίδου, παρουσιάζοντας μια ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κωνσταντινούπολη, μέσα από την οποία αποτυπώνεται η μεταναστευτική κρίση των ημερών μας. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα ποτάμι, σύνορο Ανατολής και Δύσης. Στη μια του όχθη υπάρχει ένα φονικό ναρκοπέδιο που μια διμοιρία φαντάρων ναρκαλιευτών πασχίζει να καθαρίσει. Ανάμεσα στους άνδρες της διμοιρίας ξεχωρίζει ο Γιάννης, ένας μοναχικός και μυστηριώδης νεαρός στρατιώτης με χάρισμα να εντοπίζει τις εκρηκτικές παγίδες πολύ πριν από τους υπόλοιπους. Λίγες μόλις ανάσες μακριά, η Χρύσα, μια νεαρή κοπέλα που έμαθε να επιβιώνει στα σύνορα, περνά τους παράνομους μετανάστες από το ποτάμι. Αργά ή γρήγορα οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και η αγάπη θα τους οδηγήσει σ’ ένα μέλλον γεμάτο εκπλήξεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Σε δηλώσεις του στη δημοσιογράφο της Nova, Τζούλια Κοφίτσα, ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης μίλησε για τη νέα του δουλειά και ευχαρίστησε τη Nova «για τη συνέπεια και σταθερότητα με την οποία υποστηρίζει τις ελληνικές συμπαραγωγές». Η ταινία θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema.


Νova. Ζεις καλύτερα!