Ο Μάρτιος στις κινηματογραφικές ζώνες των Νovacinema!

Επιλογές για κάθε διάθεση στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova 
 Ο Μάρτιος έφθασε στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova με τις πιο ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές επιλογές. Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται, κάθε Τετάρτη στις 23.00 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στην κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου». Το Νοvacinema 4 παρουσιάζει «Cinema για παιδιά», κάθε Παρασκευή στις 21:00, με τις καλύτερες παιδικές ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, ενώ στην κινηματογραφική ζώνη «Date Night», το ίδιο κανάλι παρουσιάζει μοναδικές ιστορίες αγάπης, κάθε Σάββατο στις 21:00. Τέλος, για τους φανατικούς των ταινιών τρόμου, κάθε Παρασκευή στις 23:00 υπάρχει η ζώνη «Bloody Fridays» στο Novacinema 3. Στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, και τον Μάρτιο, υπάρχουν ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση...

...
Η κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου» παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την αγγλική παραγωγή «Κάτω από το δέρμα», όπου η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται ένα εξωγήινο πλάσμα, το οποίο κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή μιας γοητευτικής και αισθησιακής γυναίκας και περιφέρεται στη Σκωτία, αναζητώντας τα θύματα της σε μοναχικούς άντρες. Επίσης, σε Α’ τηλεοπτική προβολή είναι και η γαλλική ταινία «38 Μάρτυρες», η οποία είναι βασισμένη σε μια αληθινή συγκλονιστική ιστορία, που έχει να κάνει με τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας και διαδραματίζεται γύρω από το μουντό λιμάνι της Χάβρης.

Όλες οι εβδομάδες του Μαρτίου κλείνουν ευχάριστα για τους μικρούς τηλεθεατές, που συναντούν αγαπημένους παιδικούς ήρωες, κάθε Παρασκευή σε ταινίες που αγαπήθηκαν πολύ. Αυτό το μήνα, στην κινηματογραφική ζώνη «Cinema για παιδιά» κάνει την εμφάνιση του ο «Τούρμπο», ένα σαλιγκάρι παθιασμένο με την ταχύτητα, ενώ από την οθόνη του Novacinema 4 απογειώνονται τα «Αεροπλάνα» της Disney, πανέτοιμα να συναρπάσουν με τις περιπέτειες τους.

Στην κινηματογραφική ζώνη «Date Night», ο Πιρς Μπρόσναν και η Τρίνε Ντίρχολμ πρωταγωνιστούν στην ρομαντική κομεντί «Έρωτας είναι…» της βραβευμένης με Όσκαρ Σουζάνε Μπίερ, ενώ οι Ράσελ Κρόου και Άλμπερτ Φίνεϊ είναι οι ήρωες της αισθηματικής ταινίας «Μια καλή χρονιά». Τέλος, οι φανατικοί των ταινιών τρόμου, έχουν το δικό τους ραντεβού κάθε Παρασκευή με τη ζώνη «Bloody Fridays», όπου θα προβληθούν μεταξύ άλλων «Το Κάλεσμα», που είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία, καθώς επίσης και η «Λευκή Απειλή», που παρουσιάζει ένα πελώριο τσουνάμι να «χτυπάει» μια παραλιακή κοινότητα στην Αυστραλία.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!