Άρωμα Ελλάδας και δυνατά blockbusters το Μάιο στα Νovacinema!

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
 Ο Μάιος καταφθάνει στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova με δυνατές ταινίες που σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά και «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», μια ταινία σε …ελληνικό φόντο αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη και στην Αθήνα, με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντανστ. Οι ταινίες που προβάλλονται στα Novacinema έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ενώ οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους ταινιών, μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι θέλουν.

...
Η περιπέτεια «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή» του Ματ Ριβς, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερων οπτικών εφέ, φέρνει και την επιστροφή του Άντι Σέρκις στο ρόλο του περιβόητου ευφυή πιθήκου Σιζάρ, με συμπρωταγωνιστές τους Γκάρι Όλντμαν και Κέρι Ράσελ. «Οι Αναλώσιμοι 3» συνεχίζουν την δράση στα κανάλια Novacinema, αναλαμβάνοντας μια συναρπαστική αποστολή στο τρίτο κεφάλαιο της γνωστής σειράς ταινιών. Στο πρωταγωνιστικό καστ οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Χάρισον Φορντ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Μελ Γκίμπσον.

Το Μάιο στα κανάλια Novacinema, «Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές». Ο διάσημος χαρακτήρας του γαλλικού κινηματογράφου δίνει μια δροσερή νότα διακοπών, λίγο πριν το καλοκαίρι, με τον μικρό Ματέο Μπουασελιέ να κλέβει την παράσταση. Στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova έρχεται επίσης η εντυπωσιακή animation παραγωγή της Dreamworks «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2», με εκρηκτική δράση, φαντασία, περιπέτεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση. Η ταινία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Οι Κάμερον Ντίαζ και Τζέισον Σίγκελ αποτελούν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ξεκαρδιστικής blockbuster κωμωδίας «Sex Tape: Μια τρελή βραδιά», μια προκλητική ταινία… ερωτικών ηθών, γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και πικάντικο χιούμορ. Τέλος, ο βραβευμένος με Όσκαρ Πολ Χάγκις παρουσιάζει «Το Τρίτο Πρόσωπο», μια ρομαντική κομεντί, που ξετυλίγει τρεις ιστορίες αγάπης σε τρεις διαφορετικές πόλεις, την Ρώμη, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Ολίβια Γουάιλντ, Τζέιμς Φράνκο και Μίλα Κούνις.    


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!