Απολαυστικός Μάιος με Νova 3Play!

«Θλιμμένη Τζάσμιν», «The Leftovers», Roland Garros, Giro D’ Italia και πολλά άλλα 
Ο Μάιος έρχεται με το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στην υπηρεσία Nova 3Play. Το Novalifε παρουσιάζει καταπληκτικές ταινίες και σειρές, που μαζί με τις σειρές των καναλιών FOX και FOX Life δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα για τους κινηματογραφόφιλους. Για τους φίλους των σπορ, υπάρχουν οι αθλητικές μεταδόσεις των καναλιών Eurosport καθώς και το Novasports 24 HD, ενώ ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ γύρω από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων είναι πάντα διαθέσιμα για μικρούς και μεγάλους. Για τους φίλους της μουσικής τo Mad Greekζ, το MTV, αλλά και το «κλασικό» Mezzo καλύπτουν κάθε διάθεση!

...Στις 24 Μαΐου, η μεγάλη γιορτή του τένις αρχίζει στα κανάλια Eurosport με τις live μεταδόσεις του Roland Garros, που θα υποδεχθεί στο Παρίσι τα κορυφαία αστέρια του αθλήματος. Στα Eurosport, θα προβληθεί επίσης ο ποδηλατικός γύρος της Ιταλίας, γνωστός ως Giro D’ Italia, μια ιστορική διοργάνωση που αποτελεί σημείο αναφοράς. Στο Novasports 24 HD μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League».

Ανάμεσα στις 67 ταινίες που θα προβληθούν το Μάιο από το Novalifε, ξεχωρίζει η υπέροχη ερμηνεία της Κέιτ Μπλάνσετ στο συγκλονιστικό και βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δράμα του Γούντι Άλεν «Θλιμμένη Τζάσμιν». Το ψυχαγωγικό κανάλι φέρνει στη οθόνη του και ταινίες Α’ προβολής, όπως η δυνατή κοινωνική ταινία «Taken Back: Finding Haley», που επικεντρώνεται στη δραματική ιστορία μιας μητέρας της οποίας έχει απαχθεί η κόρη.

Από 23/5, θα αρχίσει να προβάλλεται στο Novalifε η συναρπαστική σειρά «The Leftovers» της ΗΒΟ, με θέμα τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων και πληθυσμών χωρίς κανένα απολύτως ίχνος. Οι συνδρομητές Nova 3Play θα απολαύσουν επίσης τον έκτο κύκλο του «Sons of Anarchy» στο FOX και τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Girls» της HBO στο FOX Life, μεταξύ των 57 συνολικά σειρών που θα προβληθούν το Μάιο. Ενώ όσοι διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ έχουν τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής των αγαπημένων τους σειρών ώστε να τις βλέπουν όποτε αυτοί θέλουν.

Καθημερινά, η υπηρεσία Nova 3Play προσφέρει μια πλούσια γκάμα ντοκιμαντέρ από τα κορυφαία κανάλια του είδους. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν το Μάιο στην «Άγρια Κολομβία», μέσα από τη ματιά του Nat Geo Wild, αλλά και στις Μπαχάμες, όπου το Animal Planet παρουσιάζει έναν από τους πιο ιδιαίτερους βιότοπους στον κόσμο και τον αγώνα για επιβίωση της άγριας πανίδας της περιοχής αυτής, με τα μοναδικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά.

Νova. Ζεις καλύτερα!