Απρίλιος με ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση στα Νovacinema!

Στις κινηματογραφικές ζώνες των κινηματογραφικών καναλιών της Nova
 Οι κινηματογραφικές ζώνες των καναλιών Novacinema παρουσιάζουν τον Απρίλιο ένα συναρπαστικό πρόγραμμα με επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση. Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτό το μήνα από Αμερική, Ισπανία, Ελλάδα και Βέλγιο από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στην κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», κάθε Τετάρτη στις 23.00. Μοναδικές ιστορίες αγάπης έρχονται κάθε Σάββατο στις 21:00 στις «Date Night» βραδιές του Novacinema 4, ενώ για όσους λατρεύουν τις ταινίες τρόμου, το Novacinema 3 έχει «Bloody Fridays», κάθε Παρασκευή στις 23:00. ...

...Το «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου» αρχίζει στις 8/4 με την οσκαρική δημιουργία του Αλεξάντερ Πέιν «Nebraska», ένα road movie περιπλάνησης στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Δύο ιερείς που κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ντόπιους σε μια φτωχογειτονιά του Μπουένος Άιρες είναι οι πρωταγωνιστές της κοινωνικής ταινίας «Λευκός Ελέφαντας» που έρχεται στις 15/4 από την Ισπανία. Στις 22/4, θα προβληθεί η βραβευμένη συμπαραγωγή της Nova «Ο Εχθρός μου» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, ενώ ακολουθεί στις 29/4 μια ταινία από το Βέλγιο με τίτλο «Ραγισμένα Όνειρα». Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και παρουσιάζει την ιστορία ενός ζευγαριού, των οποίων οι πεποιθήσεις και οι αντοχές θα δοκιμαστούν σκληρά όταν η μικρή τους κόρη αρρωστήσει σοβαρά.

Η κινηματογραφική ζώνη «Date Night» αρχίζει στις 11/4 με την ταινία «Αόρατη Γυναίκα», με τον Ρέιφ Φάινς στο ρόλο του διάσημου συγγραφέα Τσαρλς Ντίκενς που ερωτεύεται μια πολύ νεότερη του ηθοποιό, που υποδύεται η Φελίσιτι Τζόουνς. Στις 18/4, οι «Διαζευγμένοι Φίλοι» Ρασίντα Τζόουνς και Αντι Σάμπεργκ πρωταγωνιστούν σε μια ιδιαίτερη αισθηματική κωμωδία, που περιγράφει με ρεαλισμό την πορεία μίας σχέσης. Τέλος, στις 25 του μήνα έρχεται η «Αντζελίκ: Η Μαρκησία των Αγγέλων», μια ταινία που διαδραματίζεται στη Γαλλία του 17ου αιώνα, με ηρωίδα μια όμορφη νεαρή γυναίκα που αντλεί δύναμη από την αγάπη της για το σύζυγό της και δίνει σκληρή μάχη ενάντια στην αδικία, σε μια εποχή κοινωνικής ανισότητας και καταπίεσης.

Οι φανατικοί των ταινιών τρόμου, έχουν το δικό τους ραντεβού κάθε Παρασκευή βράδυ με τη ζώνη «Bloody Fridays», η οποία περιλαμβάνει αυτό το μήνα την πρεμιέρα της ταινίας «Ο καθρέφτης της κολάσεως» στις 17/4, καθώς επίσης και την ταινία «Οι τελευταίες μέρες στον Άρη», που ακολουθεί στις 24/4.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους ταινιών, μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι θέλουν.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!