Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για τον τίτλο στην La Liga μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 15-20 Μαΐου... 
Τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί των φετινών Billboard Music Awards στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας θα καλύψει ζωντανά το E!HD την Κυριακή 17 Μαΐου από τις 01.00.
 To ντέρμπι στην Ισπανία Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για τον τίτλο στην La Liga, αλλά και οι αναμετρήσεις στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ για την 37η αγωνιστική στην Barclays Premier League και το “derby d’Italia” Ίντερ-Γιουβέντους στην Serie A, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV. Από τα υπόλοιπα αθλήματα, ξεχωρίζουν ο 2ος αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ και ο 1ος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Κόροιβου στο Σ.Ε.Φ για την 1η φάση των Play Off στο μπάσκετ, στο MotoGP το Grand Prix της Γαλλίας, ενώ για τους φίλους του τένις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ATP World Tour Masters 100 Internazionali BNL D’Italia Rome, το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν...

.
To ντέρμπι στην Ισπανία Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για τον τίτλο στην La Liga, αλλά και οι αναμετρήσεις στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ για την 37η αγωνιστική στην Barclays Premier League και το “derby d’Italia” Ίντερ-Γιουβέντους στην Serie A, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV. Από τα υπόλοιπα αθλήματα, ξεχωρίζουν ο 2ος αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ και  ο 1ος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Κόροιβου στο Σ.Ε.Φ  για την 1η  φάση των Play Off στο μπάσκετ, στο MotoGP το Grand Prix της Γαλλίας, ενώ για τους φίλους του τένις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ATP  World Tour Masters 100 Internazionali BNL D’Italia Rome, το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν.
Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τα απολαυστικά Μπαμπούλες Πανεπιστημίου και Δεν Κρατιέμαι του Πέδρο Αλμοδοβάρ στο OTE CINEMA 1HD, όπου συνεχίζονται με νέα επεισόδια το Banshee (K3), το Ripper Street (Κ3), καθώς και η νέα σειρά της NBCUniversal, Odyssey, ενώ στο OTE CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν σπουδαίες ταινίες σαν την 25η Ώρα του Σπαίκ Λι, το βιογραφικό Χίτσκοκ με τον Άντονι Χόπκινς και το οσκαρικό Marvins Room με την Μέριλ Στριπ, την Νταϊάν Κίτον και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 
Πρεμιέρα κάνει στο History Channel η νέα σειρά Search for the Lost Giants, που διερευνά κατά πόσο οι μύθοι για τους ‘γίγαντες που κατοικούσαν κάποτε τη Γη’ έχουν επιστημονική βάση. Τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί των φετινών Billboard Music Awards στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας θα καλύψει ζωντανά το E!HD.   

Πλούσιο θέαμα, με παραδοσιακά ντέρμπι στο ποδόσφαιρο, δυνατές μάχες για τα Play Off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο μπάσκετ, τους κορυφαίους αναβάτες παγκοσμίως σε γαλλικές πίστες και το τελευταίο μεγάλο τουρνουά ATP  World Tour Masters 1000 πριν το Γαλλικό Όπεν, υπόσχονται αυτή την εβδομάδα τα κανάλια OTE SPORT του OTE TV
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ λύνουν τις διαφορές τους την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18.00, ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 37ης αγωνιστικής στην Barclays Premier League.  Στην Ισπανία, αγώνας τίτλου περιμένει την Μπαρτσελόνα που δοκιμάζεται στην «καυτή» όπως αναμένεται έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή 17 Μαΐου (20.00, OTE SPORT 2HD). Σε περίπτωση νίκης για την Μπαρτσελόνα, οι «Κυανέρυθροι» θα πανηγυρίσουν τον 23ο τίτλο στην ιστορία τους, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της La Liga. Στο Καμπιονάτο, μπορεί η Γιουβέντους να έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο, όμως η κόντρα μεταξύ Τορινέζων και Μιλανέζων για το λεγόμενο “Derby d’Italia” καθηλώνει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση Ίντερ-Γιουβέντους για την 36η αγωνιστική της Serie A, θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά  στο OTE SPORT 2HD το Σάββατο 16 Μαΐου στις 19.00. Επίσης, δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, η  Μπόκα Τζούνιορς και η Ρίβερ Πλέιτ έρχονται αντιμέτωπες για την 2η αγωνιστική στην φάση των 16 του Copa Libertadores, την Παρασκευή 15 Μαΐου (03.00, ΟΤΕ SPORT 3HD).
Στο μπάσκετ, μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σειρά έχει η 1η  φάση των Play Off με τη συμμετοχή των ομάδων που κατέλαβαν τις 8 πρώτες θέσεις στη βαθμολογία. Το Σάββατο 16 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στον 2ο μεταξύ τους αγώνα. Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 4HD. Στις 21 Μαΐου σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός για τον 1ο αγώνα των Play Off, που αντιμετωπίζει στο Σ.Ε.Φ τον Κόροιβο (ζωντανά, αποκλειστικά & σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 4HD).
Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του MotoGP, το Grand Prix της Γαλλίας, όπου οι κορυφαίοι αναβάτες Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Valentino Rossi και Andrea Dorizioso θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 17 Μαΐου στις 14.30, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 5HD.
Για τους φίλους του τένις, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ATP  World Tour Masters 100 Internazionali BNL D’Italia Rome, το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν, που θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV. O μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου (17.00, OTE SPORT 6HD).




Σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες ταινίες και classics περιμένουν αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές στα κανάλια με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV.
Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, θα προβληθούν η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (Σάββατο 16 Μαΐου, 21.00) και η απολαυστική κωμωδία του Πέδρο Αλμοδοβάρ Δεν Κρατιέμαι με την Σεσίλια Ροθ, τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Πενέλοπε Κρουζ σε guest  εμφάνιση (Κυριακή 17 Μαΐου, 21.00). Επίσης, οι σειρες Banshee (K3), Ripper Street (Κ3), καθώς και η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της NBCUniversal, Odyssey, συνεχίζονται στο ΟΤΕ CINEMA 1HD με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη και Τετάρτη.
Κλασικές και βραβευμένες ταινίες θα μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 2, όπως το 25η Ώρα του Σπαίκ Λι, με τους Έντουαρντ Νόρτον, Μπάρι Πέπερ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και Ροζάριο Ντόσον (Κυριακή 17 Μαΐου, 22.00), το οσκαρικό Χίτσκοκ για τη ζωή του κορυφαίου σκηνοθέτη και τη σχέση του με τη σύζυγό του Άλμα, με τον Άντονι Χόπκινς και την Έλεν Μίρεν (Δευτέρα 18 Μαΐου, 22.00) και το συγκινητικό Marvins Room με την Μέριλ Στριπ, την Νταϊάν Κίτον και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Τετάρτη 20 Μαΐου, 22.00) στη ζώνη Ladies First. Επίσης, στο πλαίσιο του ιταλικού αφιερώματος στο OTE CINEMA 2, θα προβληθούν η all-time-classic ρομαντική κομεντί Avanti! του Μπίλι Γουάιλντερ με τον Τζακ Λέμον και η καυστική κομεντί του Νάνι Μορέτι Έχουμε Παπά! με τον Μισέλ Πικολί (Τρίτη 19 Μαΐου, 19.30 & 22.00).    
Πρεμιέρα κάνει στο History Channel η νέα σειρά Search for the Lost Giants, που διερευνά κατά πόσο οι μύθοι για τους ‘γίγαντες που κατοικούσαν κάποτε τη Γη’ έχουν επιστημονική βάση (Τετάρτη 20 Μαΐου, 23.00), ενώ στο Discovery Channel o Bear Grylls προσκαλεί ηθοποιούς και celebrities σε διαφορετικές δοκιμασίες και περιπέτειες στη φύση, στη νέα σειρά Running Wild with Bear Grylls. Στο πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 17 Μαΐου στις 22.00, καλεσμένος είναι ο Ζακ Έφρον, ενώ θα ακολουθήσουν οι Μπεν Στίλερ, Τσάνινγκ Τάτουμ κα. 
Νέα επεισόδια από την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων Phineas and Ferb θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 16 Μαίου στις 09.25 στο Disney XD, ενώ την ίδια μέρα στις 09.00 στο Disney Junior η Πριγκίπισα Σοφία επιστρέφει επίσης με νέα επεισόδια.   

Τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί των φετινών Billboard Music Awards στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας θα καλύψει ζωντανά το E!HD την Κυριακή 17 Μαΐου από τις 01.00.