MTV και Nickelodeon Highlights Ιουλίου...

ΝέαΕνημέρωση: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούλιο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
MTV και Nickelodeon Highlights Ιουλίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούλιο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.


MTV HighlightΙουλίου 2015...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιουλίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV...


CATFISH SEASON 4 CYCLE B
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 – ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 14:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:00
   

Απατεώνες του διαδικτύου προσέξτε: το Catfish επιστρέφει. Ο Nev και ο Max θα κυνηγήσουν ακόμα περισσότερα "Catfish". Τα σούπερ λαγωνικά επιστρέφουν με την 4η σεζόν του show, συνεχίζοντας να βοηθούν όσους προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια για τις online γνωριμίες τους.

Για τον Nev Schulman έχει γίνει προσωπικό. Ο Nev υπήρξε κι ο  ίδιος θύμα, και ως εκ τούτου, έχει ένα λόγο παραπάνω να κυνηγάει τους απατεώνες του διαδικτύου. Μαζί με τον φίλο του και σκηνοθέτη Max, έχουν θέσει στόχο να βοηθήσουν τους άλλους και να αποκαλύψουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις καλά κρυμμένες πλαστές ταυτότητες των ιντερνετικών απατεώνων.

Είτε πρόκειται για αληθινή αγάπη είτε για αληθινά ψέματα, σε κάθε επεισόδιο ο Nev και ο Max ψάχνουν πληροφορίες και προσπαθούν να αποκαλύψουν μυστικά που είναι καλά κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία του Internet.

Το Catfish προσπαθεί να ανακαλύψει έναν κόσμο όπου όλα είναι δυνατά, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και όπου μπορείτε να είστε οποιοσδήποτε θέλετε να είστε – κάποιες φορές έχοντας καλό σκοπό, αλλά τις περισσότερες για κάποιο ύποπτο λόγο.


SNACK-OFF (CYCLE C)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ τριτη ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ τριτη στις 22:00, τεταρτη ΣΤΙΣ 20:00, παρασκευη στις 20:00 & κυριακη στισ 13:00 & στις 20:00



Από το μυαλό του Rob Dyrdek έρχεται ένας διαγωνισμός μαγειρικής διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο! Στο "Snack-Off", μια ομάδα από ερασιτέχνες σεφ διαγωνίζονται σε μια σειρά από προκλήσεις, έχοντας πάντα υπόψη ότι πρόκειται για snacks. Παρουσιαστής είναι ο Eddie Huang, με τις μαγειρικές του ικανότητες και την τεχνογνωσία του στα snacks, βοηθάει και καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους μέσα από αυτές τις μοναδικές προκλήσεις. Μετά αναλαμβάνουν δράση οι τρεις κριτές, που πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη του κάθε ερασιτέχνη σεφ. Η ομάδα των κριτών αποτελείται από το supermodel και φανατική του φαγητού Chrissy Tiegen, τον master chef Jason Quinn, και τον κωμικό Yassir Lester. Οι διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο, τη δημοσιεύσει της συνταγής τους στο Snack-Off βιβλίο μαγειρικής, και το πολυπόθητο χρυσό κολιέ spork!


RIDICULOUSNESS SEASON 6 (CYCLE B)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 – ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30

Mε οικοδεσπότη τον  Rob Dyrdek, το show «Ridiculousness» παίρνει τα πιο αστεία, ερασιτεχνικά βίντεο από το διαδίκτυο και τα παρουσιάζει σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεοπτικό επεισόδιο. Με την καθοδήγηση του  Dyrdek, το βασικό περιεχόμενο του «Ridiculousness» είναι τα βίντεο που πλαισιώνονται από το μοναδικό στυλ, ρυθμό και την ακατάπαυστη ενέργεια του Rob. Ο Rob επεμβαίνει στα πιο καυτά αποσπάσματα, γελώντας και σχολιάζοντας  μαζί με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής, Sterling "Steelo" Brim και Chanel West Coast. Το show που είναι γυρισμένο σε στούντιο με ζωντανό κοινό και διαφορετικούς κάθε φορά διάσημους καλεσμένους όπως ο Johnny Knoxville ("Jackass", "Wildboyz"), ο Travis Pastrana ("Nitro Circus") και  ο Christopher "Big Black" Boykin ("Rob & Big") φέρνει τα καλύτερα του Διαδικτύου στο MTV




 





Nickelodeon Highlights Ιουλίου... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιουλίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...


super 4
κάθε σαββατο & κυριακη ΣΤΙΣ 11:30

Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;
Στην ολοκαίνουργια σειρά PLAYMOBIL Super 4, ο Πρίγκιπας Άλεξ, η γενναία πειρατίνα Ρούμπι, ο πανέξυπνος πράκτορας DNA, η γλυκιά νεράιδα Χαρά και ο χαριτωμένος Σπίθας αποτελούν την πιο δυνατή ομάδα. Προέρχονται από πέντε διαφορετικούς κόσμους με πολλές ιδιαιτερότητες ο καθένας, όμως όλοι τους είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη κατάσταση.
Παρ ’όλες  τις διαφορές τους, η φιλία και η ομαδικότητα κάνουν τους 4 Super ήρωες ανίκητους σε όλες τις περιπέτειες και τους κινδύνους.

χενρι ο επικινδυνοσ (henry danger)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
κάθε σαββατο & κυριακη 20:00

Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις του σχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.





Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ALVINNN!!! AND THE CHIPMUNKS)
κάθε σαββατο & κυριακη 14:45
 
Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του, μας ταξιδεύει στη μουσική, στο γέλιο και σε ιστορίες με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι. Η σειρά παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες ενός πατέρα, του David Seville, που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπερ-ενεργητικά σκιουράκια. Όπως και με τους περισσότερους γονείς, η υπομονή του Dave θα φτάσει στα όριά της, αναγκάζοντάς τον να τελειώσει τις περισσότερες προτάσεις του με το… "ALVINNN !!!"