Τα καλύτερα κάθε εβδομάδα στη Nova!

Για την εβδομάδα 27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 
Το πρόγραμμα στη Nova δεν σταματάει ποτέ και οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αυτήν την εβδομάδα ότι …τραβάει η ψυχή τους! Από τις πρεμιέρες για την εβδομάδα 27 Ιουνίου-3 Ιουλίου, ξεχωρίζουν το αστυνομικό θρίλερ «Αμαρτωλή Πόλη: Η κυρία θέλει φόνο» του Φρανκ Μίλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ με τους Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ και Τζέσικα Άλμπα, αλλά και η κωμωδία «Ας γίνουμε μπάτσοι» με τους Άντι Γκαρσία και Τζέικ Τσόνσον. Οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας συμπληρώνονται με την κωμωδία φαντασίας «The brass teapot», την ταινία μυστηρίου «The trial» και την ταινία δράσης «Fatal instict».

...
Μέσα από τις ζώνες των καναλιών Novacinema, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες για κάθε διάθεση! Για τους …ρομαντικούς το σαββατόβραδο 27 Ιουνίου, μέσα από τη ζώνη «Date Night» έρχεται η ταινία «Το κορίτσι των ονείρων μου», ενώ οι φανατικοί των ταινιών τρόμου μέσα από τη ζώνη «Bloody Fridays» θα δούνε στις 3 Ιουλίου την ταινία «American psycho». Τέλος, οι «ταξιδιώτες» του «Σινεμά του Κόσμου», κάθε Τετάρτη ταξιδεύουν και σε έναν καινούριο προορισμό. Αυτήν την Τετάρτη, 1 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ιταλική κωμωδία «Για όλα φταίει ο Φρόιντ».

Την 1η Ιουλίου, μέσα από τις συχνότητες των Novacinema 1 και Novacinema 2 ξεκινάνε «Τα καλύτερα της Disney», με τις καλύτερες animated παραγωγές του γνωστού studio να ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε μαγικούς κινηματογραφικούς κόσμους.

Για τους φαν των τηλεοπτικών σειρών, το Σάββατο 27 Ιουνίου ξεκινάει ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της ατμοσφαιρικής σειράς «Hannibal», ενώ για τους μικρούς φίλους, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι αφιερωμένο στον Σκούμπι Ντου και την παρέα του, μέσα από τη συχνότητα του Boomerang, με μοναδικά επεισόδια και μία διασκεδαστική ταινία με πρωταγωνιστή φυσικά το διάσημο σκύλο.

Τέλος, για τους φίλους των ντοκιμαντέρ και δη των ταξιδιωτικών, αυτό το Σάββατο 27 Ιουνίου ξεκινάνε στο Travel channel δύο νέες «καλοκαιρινές» σειρές ντοκιμαντέρ, «Τα μυστικά των νησιών» και οι «Ονειρικές παραλίες» με ειδυλλιακές εικόνες από απέραντες ακρογιαλιές, χρυσές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά να γεμίζουν τις οθόνες των συνδρομητών της Nova.

Οι συνδρομητές που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τις ταινίες και τα επεισόδια και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.