O «Hannibal» με… νέο μενού στα κανάλια Novacinema!

Από 27/6, έρχεται ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς
 Η επιστροφή του Hannibal Lecter, του μεγαλύτερου serial killer όλων των εποχών είναι γεγονός. Από το Σάββατο 27 Ιουνίου, ο διάσημος κανίβαλος-δολοφόνος έρχεται στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, με τον πολύαναμενόμενο τρίτο κύκλο της ατμοσφαιρικής σειράς «Hannibal», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα των 22:00. Η σειρά θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema με αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να προχωρήσουν σε αυτόματη εγγραφή όλων των επεισοδίων και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.
...

...
Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και ταυτόχρονα τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova για να καθηλώσει. Μετά τα συνταρακτικά γεγονότα και την απόδραση του Hannibal Lecter που σφράγισαν το φινάλε του προηγούμενου κύκλου, ο ευφυέστατος ψυχολόγος, που υποδύεται ο βραβευμένος στο Φεστιβάλ Καννών Δανός ηθοποιός Mads Mikkelsen επιστρέφει με νέο... μενού, που αποτελείται από ανατροπές, μυστήριο και ανατριχιαστικά σκοτεινές υποθέσεις. O τρίτος κύκλος, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια, διαδραματίζεται στη Φλωρεντία της Ιταλίας και βρίσκει τον Hannibal Lecter να καταδιώκεται από τον χαρισματικό, αλλά και ιδιαίτερο πράκτορα του FBI Will Graham, που υποδύεται ο υποψήφιος για βραβείο Emmy, Hugh Dancy, αλλά και να «συνοδεύεται» από την ψυχίατρο του, Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson). Ως βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν επίσης οι Laurence Fishburne και Caroline Dhavernas.

Η βραβευμένη σειρά «Hannibal», που βασίζεται στη γνωστή νουβέλα «Red Dragon» του Thomas Harris, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον Τύπο, με την εφημερίδα «The Wall Street Journal» να τη χαρακτηρίζει ως «μια όμορφη και εξαιρετικά σχεδιασμένη παραγωγή, με εικόνες που παραπέμπουν σε έργα διάσημων καλλιτεχνών όπως του Francis Bacon, αλλά και ήχους που σε μεταφέρουν σε εφιαλτικές καταστάσεις, γνώριμες στους φανατικούς οπαδούς της σειράς Twin Peaks του David Lynch».


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!