Ο 2ος αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπρίζ για τον προκριματικό του UEFA Champions League & το Super Cup Γερμανίας μόνο στον ΟΤΕ TV!

Εβδομάδα 30 Ιουλίου - 05 Αυγούστου 
O δεύτερος αγώνας του Παναθηναικού κόντρα στην Μπριζ για τον προκριματικό του UEFA Champions League θα μεταδοθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου αποκλειστικά από τον ΟΤΕ TV στις 21:30 (OTE SPORT 1HD). Το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του αφού το Σάββατο 1 Αυγούστου διεξάγεται το Super Cup Γερμανίας με τον αγώνα Βόλφσμπουργκ και Μπαγερν Μονάχου στο OTE SPORT 1HD...

...
Με ένα πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει οσκαρικές ταινίες (Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης), απολαυστικά μιούζικαλ (Mamma Mia!:Η Ταινία), classics (Η Σιωπή των Αμνών) και αγαπημένες κωμωδίες (Νεανικά Μπερδέματα), υποδέχεται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ο OTE TV στα κάναλια ΟΤΕ CINEMA. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα, σε πρώτη προβολή, της μίνι-σειράς The Honourable Woman, με την Μάγκι Γκίλενχαλ, βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα πολιτικό θρίλερ σε συμπαραγωγή του BBC, ενώ απολαυστικό είναι το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στο γουέστερν με δύο ταινίες κάθε Τρίτη βράδυ.
Επίσης, η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του E!HD I Am Cate με την Caitlyn Jenner, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Αυγούστου θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι δείχνοντας χαρακτήρα κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και με δέκα παίκτες να κρατήσουν μέχρι τέλους το 2 – 1. Ο ΟΤΕ TV ακολουθεί τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη στις 21:30 ζωντανά από το OTE SPORT 1HD θα μεταδώσει τον αγώνα κόντρα στην Μπρίζ. Η ποδοσφαιρική μέρα αρχίζει από της 20:15 (OTE SPORT 1HD) με την pre game εκπομπή όπου η δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV αναλύει το προφίλ των ομάδων πριν την σπουδαία αναμέτρηση ενώ και μετά την λήξη του παιχνιδιού ακολουθεί εκπομπή post game με τον απόηχο και τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα.    
Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Γερμανίας για τη σεζόν 2014-2015, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και η κυπελλούχος Βόλφσμπουργκ ρίχνονται στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Bundesliga. Το Super Cup Γερμανίας έρχεται στον ΟΤΕ TV το Σάββατο 1 Αυγούστου. Βόλφσμπουργκ και Μπαγερν Μονάχου παίζουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition στις 21:30 από το OTE SPORT 1HD.
Ο OTE TV ακολουθεί την ΑΕΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία πριν το μεγάλο αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (21:00 OTE SPORT 2HD). Επί Πολωνικού εδάφους η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 2 Αυγούστου την Ανόρθωση (19:00 OTE SPORT 1HD) και στις 5 Αυγούστου οι «κιτρινόμαυροι» θα αναμετρηθούν με την Πολωνική Μίετζ (19:00 OTE SPORT 2HD).
Ο φετινός τελικός του Copa Libertadores αναμένεται συναρπαστικός. Με διπλά παιχνίδια Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο 1ος αγώνας Τίγκρες-Ρίβερ Πλέιτ (04:00 OTE SPORT 3HD) και την Πέμπτη 6 Αυγούστου o 2ος αγώνας του τελικού Ρίβερ Πλέιτ–Τίγκρες (04:00 OTE SPORT 3HD).

Πλούσιο είναι το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας στα κανάλια OTE CINEMA, με οσκαρικές ταινίες, απολαυστικά μιούζικαλ, αγαπημένες κωμωδίες και υπέροχες ερμηνείες, αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στο γουέστερν όλο τον Αύγουστο.
Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, το εμβληματικό θρίλερ τρόμου του Τζόναθαν Ντέμι και βραβευμένο με 5 Όσκαρ Η Σιωπή των Αμνών, με τον Άντονι Χόπκινς και την Τζόντι Φόστερ, πρώτη ταινία τρόμου που κατέκτησε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας (Σάββατο 1/8, 22.00, OTE CINEMA 2), το επίσης οσκαρικό Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης του Μάρτιν Σκορσέζε (Κυριακή 2/8, 21.00, OTE CINEMA 1HD), το αγαπημένο μιούζικαλ Mamma Mia!:Η Ταινία με την Μέριλ Στριπ, που γυρίστηκε στην Σκόπελο (Τρίτη 4/8, 21.00, OTE CINEMA 1HD), τη βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γκανγκστερική περιπέτεια American Gangster με τους Ντένζελ Γουάσινγκτον και Ράσελ Κρόου (Τετάρτη 5/8, 21.00, OTE CINEMA 1HD), αλλά και η all time classic κωμωδία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ Νεανικά Μπερδέματα με τον Μάθιου Μακ Κόναχι στον πρώτο του ρόλο στον κινηματογράφο (Πέμπτη 30/7, 22.00, OTE CINEMA 2).
Για τους φίλους των σειρών, πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου, σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 2, η μίνι σειρά The Honourable Woman σε συμπαραγωγή του BBC, πολιτικό θρίλερ με φόντο τις συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Πρωταγωνιστεί η Μάγκι Γκίλενχαλ, που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στη σειρά. Κάθε Τετάρτη στις 22:00 θα προβάλλεται διπλό επεισόδιο.
Μία μέρα νωρίτερα, την Τρίτη 4 Αυγούστου (21.30) στο FOX αρχίζει να προβάλλεται o 3ος κύκλος του Beauty and the Beast, ενώ από το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 13:00 το Sundance Channel φιλοξενεί μαραθώνιο στην εξαιρετική σειρά Rectify
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στο γουέστερν αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει το Οι Γύπες Πετούν Χαμηλά με το απολαυστικό δίδυμο Κλιντ Ίστγουντ-Σίρλεϊ Μακ Λέιν και το μεταγενέστερο Τι έκανες μπαμπά στην Άγρια Δύση; με τον Μπίλι Κρίσταλ και τον Τζακ Πάλανς, που κέρδισε Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου (Τρίτη 4 Αυγούστου, 22.00 & 00.00).  
Δύο νέες σειρές αρχίζουν να προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στο National Geographic Channel, το Richard Hammonds Wildest Weather (Τετάρτη 5 Αυγούστου, 22.00), όπου ο Richard Hammond του Top Gear επισκέπτεται τα πιο άγρια μέρη του πλανήτη και παρακολουθεί τι προκαλεί τους ανέμους, και το Taiwan: Island of Fish για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ψάρια στην καθημερινότητα και την κουλτούρα των κατοίκων της Ταϊβάν (Σάββατο 1 Αυγούστου, 18.00).    
Με νέα επεισόδια επιστρέφει στο Disney XD η δημοφιλής παιδική σειρά Rocket Monkeys, κάθε μέρα από το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 14.50.  
Η πολυαναμενόμενη και πιο συζητημένη σειρά reality, I Am Cate, που παρακολουθεί το δημόσιο ντεμπούτο της Caitlyn Jenner ως γυναίκα, κάνει πρεμιέρα στο E!HD την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 21.00.