Στον ΟΤΕ TV έως το 2018 οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup...

Συνεχίζονται και την επόμενη τριετία, έως το 2018, οι μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, καθώς ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους...

...Ο OTE TV θα συνεχίσει να μεταδίδει, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο και τα play off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς επίσης όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες της ΚΑΕ και τους εντός έδρας αγώνες του Eurocup, για τις αγωνιστικές περιόδους 2015/16, 2016/17 και 2017/18.
«Από τις καλύτερες και πλέον ιστορικές ομάδες μπάσκετ, η ΑΕΚ συνεχίζει τη σημαντική της πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει 8 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Ελλάδας, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων, αλλά και τον πρώτο, για τη χώρα μας, ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι που η πορεία αυτή συνεχίζεται στην τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV. Με την άρτια και ποιοτική κάλυψη των καναλιών OTE SPORT και την έμπειρη δημοσιογραφική μας ομάδα, θέλουμε να δίνουμε προστιθέμενη αξία στο μπασκετικό θέαμα που απολαμβάνει στον ΟΤΕ TV το φίλαθλο κοινό», είπε ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.            
«Είναι ευχάριστο που η «Βασίλισσα» συνεχίζει τη μεγάλη της προσπάθεια για καθιέρωση στην κορυφή και της Ελλάδας και της Ευρώπης, με βασικό σύμμαχο και συνεργάτη τον ΟΤΕ ΤV. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία προς όφελος των οπαδών της ΑΕΚ, και όχι μόνο, θα μακροημερεύσει και θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα», είπε ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.
Την κάλυψη των αγώνων της ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή, ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση θα προβάλλονται στο Pick & Roll κάθε Τρίτη βράδυ στο OTE SPORT 4HD.
Πρόσφατα ο OTE TV ανακοίνωσε την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους εντός έδρας αγώνες του μπασκετικού Ολυμπιακού έως το 2019, το NBA έως το 2018, ενώ στα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούνται επίσης η Liga Endesa ACB, η Lega Basket Serie A και το Eurobasket 2015 Ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον του Channel Four σε συνέντευξη στην εφημερίδα efsyn.gr και σε ερώτηση σχετικά με το τρόπο που κάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ το δημοψήφισμα, τόνισε: "ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσέξει, εφαρμόζοντας ρυθμιστικά μέτρα για τα ΜΜΕ, χωρίς εκδικητικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με μια ανεξάρτητη και έγκυρη ρυθμιστική αρχή. Κάθε πρωί σκέφτομαι πώς θα κάνω τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος μπορεί να παραπονεθεί αν φανώ προκατειλημμένος. Αν αυτό αποδειχθεί πρέπει να απολογηθώ δημόσια και αν επαναληφθεί 2-3 φορές, απολύομαι...

... Αυτό είναι σωστό και πρέπει να επιβληθεί στα ελληνικά ΜΜΕ".
Διαβάστε αναλυτικά στην efsyn.gr
  Die Anstalt: Η σατιρική εκπομπή του ZDF ξαναχτυπά Αριστοφανικά κατά της λιτότητας (Video)...
Λίγο πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Ελλάδα η σατιρική εκπομπή "Die Anstalt" του ZDF ξαναχτυπά Αριστοφανικά κατά της λιτότητας, ασκώντας για άλλη μία φορά σκληρή κριτική στην εφαρμογή του δόγματος της Γερμανικής λιτότητας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ο ασθενής της Ευρώπης στα χέρια της γιατρού Γερμανίας, η οποία προσπαθεί να την θεραπεύσει… με το τσεκούρι!

Περισσότερα στο σχετικό βίντεο του www.tvxs.gr: Ich bin Grieche...zdf.de/die-anstalt
tvxs.gr