Ντέρμπι, κορυφαίες ταινίες και σειρές το Σεπτέμβριο στη Nova

Πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα έρχεται το Σεπτέμβριο στη Nova. Οι συνδρομητές της πρώτης πλατφόρμας της χώρας, θα απολαύσουν το πρώτο ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος, δυνατά blockbusters, αφιερώματα, νέα επεισόδια αγαπημένων σειρών αλλά και την καινούρια σειρά του NBC, «Blindspot» που κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου...

...Στην πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών, έρχεται το Σεπτέμβριο ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τους «Δικέφαλους» του Ελληνικού Πρωταθλήματος να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ με νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του θα θελήσει σίγουρα να επιβληθεί της ΑΕΚ, η οποία θα θέλει να αποδείξει των πρωταγωνιστικό της ρόλο σε ένα από τα πιο «σκληρά» γήπεδα της Super League.

Στα κανάλια Novacinema, που προβάλλουν τις καλύτερες ταινίες ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, έρχονται αυτόν τον μήνα καταπληκτικές πρεμιέρες, με το πολυαναμενόμενο δικαστικό δράμα «Ο δικαστής» του Ντέιβιντ Ντόμπκιν, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ Βέρα Φαρμίγκα και Μπίλι Μπομπ Θόρντον να ξεχωρίζει. Ο Μπεν Στίλερ επιστρέφει δριμύτερος με την κωμική περιπέτεια «Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ», ενώ μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με την υπέροχη animation ταινία «Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα νερά του». Οι κωμωδίες αυτό το μήνα έχουν την τιμητική τους, με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις και Τζένιφερ Άνιστον να έρχονται στα «Αφεντικά για σκότωμα 2» και οι Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο στην πολυσυζητημένη ανατρεπτική κωμωδία «Η συνέντευξη». Ριψοκίνδυνες καταστάσεις αντιμετωπίζουν οι Μαρκ Γουόμπεργκ και Τζέσικα Λανγκ στο αστυνομικό θρίλερ «Ο τζογαδόρος», ενώ η Έλεν Μίρεν θα οδηγήσει τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema σε γαστριμαργικές διαδρομές μέσα από «Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά», σε μια παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ (Chocolat).

Οι «φανατικοί» των τηλεοπτικών σειρών, παράλληλα με τα νέα επεισόδια των «Gotham II» και «NCIS XIII», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα συναρπαστική σειρά μυστηρίου του NBC, «Blindspot» που κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema. Τέλος, τον ίδιο μήνα, υπάρχει άλλη μία έκπληξη, με το επικό δίωρο grand finale μιας από τις καλύτερες αστυνομικές παγκοσμίως, «CSI» που τελειώνει μετά από 15 σεζόν!

Nova. Ζεις καλύτερα!