Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV

Εβδομάδα 27 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου
Οι κρίσιμοι αγώνες του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καμπάλα και του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπρόντμπι για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League θα μεταδοθούν την Πέμπτη 27 Αυγούστου αποκλειστικά από τον ΟΤΕ TV (στις 21:00 στο OTE SPORT 2HD και στο OTE SPORT 1HD αντίστοιχα). Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις, όπως το ντέρμπι Ρόμα – Γιουβέντους (19:00 OTE SPORT 4HD) την Κυριακή 30 Αυγούστου και Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:30 OTE SPORT 3HD) το Σάββατο 29 Αυγούστου. Παράλληλα τα 2015 MTV Video Music Awards έρχονται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21:00 από την πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας, το Λος Άντζελες. Τα Video Music Awards του MTV είναι αναμφισβήτητα κάθε χρόνο, τα πιο απρόβλεπτα βραβεία και σίγουρα είναι μια βραδιά που δεν θα θέλατε να χάσετε με τίποτα!


.Η πρεμιέρα στον OTE TV του αριστουργηματικού και βραβευμένου με το Χρυσό Λιοντάρι στην Βενετία Ένα Περιστέρι Έκατσε σε Ένα Κλαδί Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του, από τον Σουηδό σκηνοθέτη Ρόι Άντερσον, αποτελεί το μεγάλο highlight της εβδομάδας για τους σινεφίλ. Ξεχωρίζουν επίσης το sequel Ηλίθιος & Πανηλίθιος Δίο, με τους Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς, το remake της κλασικής ταινίας τρόμου του Μπράιαν ντε Πάλμα, Carrie, με τις Κλόι Γκρέις Μόρετζ και Τζούλιαν Μπουρ, αλλά και το all-time-classic Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες με τις Κάθι Μπέιτς, Τζέσικα Τάντι και Μαίρη-Λουίζ Πάρκερ.       

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν πολύ κρίσιμους αγώνες που το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα για τη σεζόν 2015-2016. Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τον κόσμο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καμπάλα και να δηλώσει παρών στην κλήρωση για τους ομίλους του UEFA Europa League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 2HD στις 21:00, ενώ τόσο πριν (20:00 OTE SPORT 2HD) όσο και μετά την λήξη του αγώνα (23:00 OTE SPORT 2HD) όλα τα νέα και τα σημεία «κλειδιά» που έκριναν τον αγώνα σε pre-post εκπομπές.
Την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μπρόντμπι στη ρεβάνς των play offs του UEFA Europa League με τον «δικέφαλο» να έχει το πάνω χέρι μετά το 5 – 0 του πρώτου αγώνα στη Τούμπα. Στις 20:30 ξεκινάει το pre game με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, στις 21:00 Μπρόντμπι – ΠΑΟΚ ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 1HD και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο postgame ο απόηχος της αναμέτρησης (23:00 OTE SPORT 1HD).
Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις στο προσκήνιο. Στην γειτονική Ιταλία το ντέρμπι στο Ολίμπικο της Ρώμης μεταξύ ΡόμαΓιουβέντους (19:00 OTE SPORT 4HD) την Κυριακή 30 Αυγούστου κλέβει την παράσταση στο Καμπιονάτο. Στη Γερμανία η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι, την Παρασκευή 28 Αυγούστου η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Σάλκε, αναμέτρηση που θα προβληθεί από το OTE SPORT 1HD στις 21:30, ενώ το Σάββατο 29 Αυγούστου η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ζωντανά και αποκλειστικά στις 19:30 από το OTE SPORT 3HD. Στην Ισπανία και την Primiera Division τα φώτα είναι στραμμένα στον αγώνα ΣεβίλληΑτλέτικο Μαδρίτης που θα προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 21:30 από το OTE SPORT 2HD.
Διανύοντας ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο MotoGP συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Επόμενος αγώνας το Octo British Grand Prix με τους Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Marc Marquez και Andrea Iannone να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση της καρό σημαίας. Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 14:30 τον αγώνα από το OTE SPORT 5HD.

Μία από τις καλύτερες arthouse ταινίες της χρονιάς, το come back του ντουέτου Τζιμ Κάρεϊ-Τζεφ Ντάνιελς και το remake μιας διάσημης ταινίας τρόμου από την Κίμπερλι Πιρς, έρχονται, μεταξύ άλλων, αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV.  
Ο νικητής του περσινού Χρυσού Λέοντα στην Βενετία και κατά πολλούς ένα -ήδη- από τα αριστουργήματα του σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου, Ένα Περιστέρι Έκατσε σε Ένα Κλαδί Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του, από τον Σουηδό σκηνοθέτη Ρόι Άντερσον, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, σε Α’ προβολή στο OTE CINEMA 1HD (Πέμπτη 27 Αυγούστου, 21.00).
Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν, επίσης σε πρώτη προβολή, το sequel της διάσημης ταινίας των αδελφών Φαλέρι, Ηλίθιος & Πανηλίθιος Δίο, με τους Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς σε νέες περιπέτειες (Κυριακή 30 Αυγούστου, 21.00), αλλά και το δεύτερο μέρος του remake της κλασσικής ταινίας τρόμου με βαμπίρ Νύχτα Τρόμου 2 (Δευτέρα 31 Αυγούστου, 21.00). Στο OTE CINEMA 2, αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν το βιογραφικό δράμα Lovelace με την Αμάντα Σέιφριντ στον ρόλο της διάσημης πορνοστάρ, ενώ μαζί της πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Φράνκο και Σάρον Στόουν (Παρασκευή 28 Αυγούστου, 22.00), το κλασικό οσκαρικό δράμα Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες με την Κάθι Μπέιτς, την Τζέσικα Τάντι και την Μαίρη-Λουίζ Πάρκερ (Κυριακή 30 Αυγούστου, 22.00), καθώς και το remake της αριστουργηματικής ταινίας τρόμου του Μπράιαν ντε Πάλμα, Carrie από την Κίμπερλι Πιρς (Boys Dont Cry) με τις Κλόι Γκρέις Μόρετζ και Τζούλιαν Μπουρ στους ρόλους της διαταραγμένης Κάρι Γουάιτ και της μητέρας της (Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 22.00). 
Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου έχουν ακόμα μια επιλογή αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 4HD με την ταινία Είσαι Ο Επόμενος (Παρασκευή 29 Αυγούστου, 0:00) μια ταινία με πολλές διακρίσεις σε φεστιβάλ του φανταστικού, με την Σάρνι Βίνσον (Step Up 3D)
Οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν στο OTE CINEMA 4HD, από 1/9, την επαναπροβολή του πρώτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φαντασίας Defiance, πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου, με καθημερινές προβολές επεισοδίων στις 22.00, ενώ κάθε μέρα στις 23.00 στο ίδιο κανάλι οι συνδρομητές θα μπορούν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του GirlfriendsGuide to Divorce με την Λίζα Έντελστάιν του House. Με τον 5ο κύκλο επιστρέφει στο FOX Life η κωμική σειρά Melissa & Joey την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21:00.   
Το National Geographic Channel παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην πρώτη δεκαετία του 2000 μέσα από δύο νέα ντοκιμαντέρ. Το “The 2000s” (Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Αυγούστου στις 21:00) είναι η πρώτη εκτενής σειρά ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει τις πιο σημαντικές, ριζοσπαστικές αλλαγές, σε τεχνολογικό και κοινωνικό επίπεδο, που μεταμόρφωσαν τον κόσμο παγκοσμίως και διαμόρφωσαν τον τρόπο ζωής μας για τις επόμενες δεκαετίες.
Στη συνέχεια, το ντοκιμαντέρ “2000’s Greatest Tragedies” (Δευτέρα 31 Αυγούστου, 21.00) παρουσιάζει τις μεγαλύτερες καταστροφές και τα πιο δραματικά γεγονότα της δεκατίας του ’00, όπως η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και το φονικό τσουνάμι του 2004.
H δημοφιλής σειρά του Nat Geo Wild HD, Africas Deadliest, με τα πιο επικίνδυνα ζώα της Αφρικανικής ηπείρου, επιστρέφει με νέα επεισόδια από τον 2ο κύκλο (Δευτέρα 31 Αυγούστου, 19.00).        
Τα 2015 MTV Video Music Awards έρχονται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21:00 με το Red Carpet και το Main Show, από την πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας, το Λος Άντζελες. Από όλα τα βραβεία που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, τα Video Music Awards του MTV είναι αναμφισβήτητα τα πιο απρόβλεπτα και σίγουρα είναι μια βραδιά που δεν θα θέλατε να χάσετε με τίποτα!

Με νέα επεισόδια επιστρέφει η αγαπημένη παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Η Λέσχη του Μίκυ, το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 09.30, στο Disney Junior.