400 χιλιάδες συνδρομητές OTE TV...

Συνεχίζεται αμείωτη η δυναμική ανάπτυξη του OTE TV...
Ο ΟΤΕ ΤV για άλλη μία χρονιά συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη, ξεπερνώντας τους 400 χιλιάδες συνδρομητές. «Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές αγκαλιάζουν την τηλεοπτική πρόταση του ΟΤΕ. Κάθε μέρα καλωσορίζουμε νέους συνδρομητές στην υπηρεσία μας, ενώ κάθε χρόνο, τα τελευταία 3 έτη, προσελκύουμε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές OTE TV», είπε σχετικά ο Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης...
«Η ανάπτυξη αυτή ακολουθεί τη σημαντική ενίσχυση του OTE TV, με σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις σαν το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, πλουσιότερο κινηματογραφικό πρόγραμμα, περισσότερα κανάλια, νέα υπερσύγχρονα στούντιο για τις αθλητικές μας εκπομπές και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα».
«Προσφέροντας το πιο πλούσιο, ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε στους Έλληνες τηλεθεατές συναρπαστική και προσιτή σε όλους τηλεόραση», προσέθεσε ο κ. Πιπερίδης.       
Η ψυχαγωγία των συνδρομητών του OTE TV συνεχώς βελτιώνεται με προηγμένες τηλεοπτικές υπηρεσίες και με την προσθήκη νέου περιεχομένου. Στα σχέδια του OTE TV μέσα στο επόμενο διάστημα είναι η διάθεση νέων καναλιών, μεταξύ των οποίων και κανάλι με ντοκιμαντέρ (που για πρώτη φορά σας ενημερώσαμε εδώ), αλλά και το λανσάρισμα προηγμένων υπηρεσιών που ενισχύουν την τηλεοπτική εμπειρία.
Στα περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 27 σε high definition ο OTE TV προσφέρει πλούσια τηλεοπτική εμπειρία με πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες, και 100 ξένες σειρές το χρόνο, 5 παιδικά κανάλια και 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ