Στον ΟΤΕ TV οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας σε ποδόσφαιρο & μπάσκετ για τα European Qualifiers & το Eurobasket 2015

Εβδομάδα 3-9 Σεπτεμβρίου...
Πρεμιέρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στον OTE TV, με την Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα την ΠΓΔΜ, την Κροατία, την Γεωργία, την Σλοβενία και την Ολλανδία. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια OTE SPORT, ενώ ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα σημαντικές αναμετρήσεις, όπως: Ισπανία-Σερβία, Ιταλία-Τουρκία, Γαλλία-Πολωνία και Σερβία-Ιταλία. Στο ποδόσφαιρο, η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την ομάδα της Φινλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2016, ενώ θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι για τον αγώνα απέναντι στην Ρουμανία...

.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν το αστυνομικό θρίλερ Runner Runner: Το Απόλυτο Παιχνίδι με τους Μπεν Άφλεκ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέμα Άρτερτον και η πρεμιέρα, λίγο μετά τις αίθουσες, του Winx Club: Το Μυστήριο του Ωκεανού για τα παιδιά, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το βασισμένο στην αληθινή ιστορία απαγωγής της Νατάσα Κάμπους 3096 Μέρες ή την blockbuster κωμωδία των ‘80s Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι.     

Πρεμιέρα κάνει στον ΟΤΕ TV το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική Ελλάδας, που μετέχει στον Γ Όμιλο, θα αντιμετωπίσει την ΠΓΔΜ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (19.00, OTE SPORT 4HD), την Κροατία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (22.00, OTE SPORT 4HD), την Γεωργία την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου (19.00, OTE SPORT 4HD), την Σλοβενία την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου (16.00, OTE SPORT 4HD) και, στην τελευταία αγωνιστική την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, την Ολλανδία (22.00, OTE SPORT 4HD). Στο Eurobasket 2015, ο ΟΤΕ TV, εκτός από όλες τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας, θα προβάλει σε αποκλειστικότητα κρίσιμες αναμετρήσεις ανάμεσα στα φαβορί της διοργάνωσης όπως, Ισπανία-Σερβία (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 19.00, OTE SPORT 6HD), Ιταλία-Τουρκία (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 22.00, OTE SPORT 6HD), Γαλλία-Πολωνία (Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, 22.00, OTE SPORT 5HD), Ρωσία-Γαλλία (Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, 22.00, OTE SPORT 4HD) και Σερβία-Ιταλία (Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, 15.30, OTE SPORT 5HD). Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται για όλα τα νέα από την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρόκριση στην επόμενη φάση, στην εκπομπή «EUROBASKET 2015», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (5-8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 & 9-10 Σεπτεμβρίου στις 00.00, OTE SPORT 4HD).
Τις ελπίδες για πρόκριση στο Euro 2016, θέλει να εξαντλήσει η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου, η οποία υποδέχεται την ομάδα της Φινλανδίας το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 7ης αγωνιστικής για τα προκριματικά της διοργάνωσης, στον 6ο όμιλο. Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD, ενώ 3 μέρες μετά, στις 7 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδας ταξιδεύει στο Βουκουρέστι για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016 και στις 21.45 αντιμετωπίζει την Ρουμανία (OTE SPORT 1HD). Η διπλή αγωνιστική στα European Qualifiers περιλαμβάνει κι άλλες σημαντικές αναμετρήσεις, που οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στα  κανάλια OTE SPORT, όπως Γερμανία-Πολωνία (Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 2HD), Ισπανία-Σλοβακία (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD), Ιταλία-Βουλγαρία (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Αγγλία-Ελβετία (Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD).

Στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν η πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD του αστυνομικού θρίλερ Runner Runner: Το Απόλυτο Παιχνίδι με τους Μπεν Άφλεκ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέμα Άρτερτον (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 21.00) και της παιδικής ταινίας Winx Club: Το Μυστήριο του Ωκεανού, που θα προβληθεί μεταγλωττισμένη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19.10, στο ίδιο κανάλι.
Την αληθινή ιστορία απαγωγής της Νατάσας Κάμπους, η οποία κρατήθηκε για περισσότερα από οκτώ χρόνια κρατούμενη σε ένα κελί, μεταφέρει η ταινία της Αμερικανο-γερμανίδας Σέρι Χόρμαν 3096 Μέρες, που θα προβληθεί στο OTE CINEMA 2 την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου (22.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει επίσης η all time classic κωμωδία της δεκαετίας του ’80 Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 22.00), αλλά και η μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς Μεγάλες Προσδοκίες από τον Μάικ Νιούελ, με τους Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Φλέμινγκς και Σάλι Χόκινς (Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, 22.00)
Στο Sundance Channel HD αυτή την εβδομάδα, θα προβληθεί η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με την υπογραφή έξι αναγνωρισμένων σκηνοθετών, μεταξύ των οποίων και του Βιμ Βέντερς, Cathedrals of Culture. Η σειρά, με τη βοήθεια μίας ομάδας αρχιτεκτόνων, επιχειρεί να αποκαλύψει τα μυστικά εμβληματικών κτιρίων, όπως η Φιλαρμονική του Βερολίνου ή το Κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 20.00).
Το YouTube έγινε 10 ετών και το National Geographic Channel εξετάζει τα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας, όπως καταγράφηκαν στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο, μέσα από το ντοκιμαντέρ YouTube Revolution (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 21.00). Στη νέα σειρά του Discovery Science HD, The Big Brain Theory, κάθε εβδομάδα 2 διαγωνιζόμενοι έχουν 30 λεπτά προκειμένου να λύσουν ένα μηχανικό πρόβλημα έχοντας στη διάθεσή τους μόνο έναν ηλεκτρονικό πίνακα (Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, 22.00), ενώ στο National Geographic Channel επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ Brain Games με τον Τζέισον Σίλβα (Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, 21.00) και Science of Stupid με παρουσιαστή τον Ρίτσαρντ Χάμοντ του Top Gear (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, 20.00).      

Με νέα επεισόδια επιστρέφει η δημοφιλής παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Η Μικρή Γιατρός, για ένα 6χρονο κορίτσι που επικοινωνεί και μπορεί να γιατρέψει τα παιχνίδια της (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 10.30) στο Disney Junior.