Ντέρμπι σε Barclays Premier League & DFB Pokal μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου 
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 2100 τα MTV 2015 EMAs με ελληνικούς υπότιτλους και σε HD από το Ελληνικό MTV και τον OTE TV...
Ένα από τα συναρπαστικότερα ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Barclays Premier League αλλά και την αναμέτρηση της κατόχου του Κυπέλλου Γερμανίας Βόλφσμπουργκ και της Πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου για το DFB Pokal, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στο αθλητικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV. Στο μπάσκετ, τα φώτα είναι στραμένα στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Νίζνι Νόβγκοροντ στο Eurocup, ενώ στα μηχανοκίνητα το ενδιαφέρον όλων μεταφέρεται στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας για τον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο MotoGP.


Στα κινηματογραφικά, πολλές πρεμιέρες έρχονται στα κανάλια OTE CINEMA σε πρώτη προβολή, όπως το δράμα επιστημονικής φαντασίας Θεώρημα Μηδέν του Τέρι Γκίλιαμ με τον Κριστόφ Βαλτς, το σκοτεινό θρίλερ του Νταν Γκιλρόι Νυχτερινός Ανταποκριτής με έναν εξαιρετικό Τζέικ Τζίλεγχαλ, το κατασκοπικό θρίλερ Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη με τον Πιρς Μπρόσναν, αλλά και το απολαυστικό Τα Τερατοκουτάκια από τους δημιουργούς του Paranorman, όλα στο OTE CINEMA 1HD. Κλασικές επιλογές σαν το Καλά Χριστούγεννα Κύριε Λόρενς του Ναγκίσα Όσιμα, το δράμα του Τζορτζ Μίλερ με τον Κερκ Ντάγκλας The Man from Snowy River, ή το Κοράκι του Άλεξ Πρόγιας μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 2.     

Το τοπικό  ντέρμπι της Barclays Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, κλέβει τις εντυπώσεις αυτή την εβδομάδα. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο OTE TV, πιστός στις μεγάλες συναντήσεις, καλύπτει την αναμέτρηση με απεσταλμένο τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο σε απευθείας σύνδεση με το  Ολντ Τράφορντ. Στην ειδική εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι» από τις 15.00, ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Θα ακολουθήσει στις 16.05, σε απευθείας σύνδεση με το Μάντσεστερ, η μετάδοση του αγώνα από το OTE SPORT 1HD, ενώ μετά τη λήξη, στις 18.05, η συνέχεια της εκπομπής «Στο ρυθμό των ντέρμπι» αναλαμβάνει να ξετυλίξει όλο το φιλμ του αγώνα με στιγμιότυπα και πλούσιο ρεπορτάζ.
Την αναμέτρηση ανάμεσα στην κάτοχο του Κυπέλλου Γερμανίας και την Πρωταθλήτρια Γερμανίας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές του OTE TV, στον αγώνα του DFB Pokal Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου, με φόντο την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Το ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στις 21.30, στο OTE SPORT 3HD. Επίσης, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 21.30, στο OTE SPORT 3HD, Σάλκε και Γκλάντμπαχ ρίχνονται στη μάχη, σε μία αναμέτρηση όπου ο νικητής συνεχίζει και ο ηττημένος αποχαιρέτα το κύπελλο από πολύ νωρίς.  
Στο μπάσκετ, η βασίλισσα της Ευρώπης έχει επιστρέψει και η 3η αγωνιστική της ΑΕΚ στο Eurocup αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπορεί η πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ για τους «κιτρινόμαυρους» να μη σημαδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα, άφησε όμως υποσχέσεις για τη συνέχεια. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, η ομάδα αντιμετωπίζει την Νίζνι Νόβγκοροντ στις 19.00 (OTE SPORT 4HD).
Στα μηχανοκίνητα, ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος στο MotoGP διεξάγεται στην Μαλαισία στην πίστα Σεπάνγκ με τον OTE TV να καλύπτει ζωντανά τις προσπάθειες των αναβατών στις ελεύθερες & κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου στις 08.30 στο OTE SPORT 5HD, που θα δείξει αν θα χρειαστεί το τελευταίο Grand Prix της Ισπανίας για να μάθουμε τον πρωταθλητή για φέτος, σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Πολλές είναι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα ανοίγει το δράμα επιστημονικής φαντασίας του Τέρι Γκίλιαμ Θεώρημα Μηδέν με τον Κριστόφ Βαλτς στον ρόλο ενός χάκερ που πασχίζει να αποδείξει το θεώρημα μηδέν και το νόημα του σύμπαντος (Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, 21.00). Συμπρωταγωνιστούν η Μελανί Τιερί, ο Ντέιβιντ Θιούλις και ο Ματ Ντέιμον. Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στην ζώνη Blockbuster, θα προβληθεί το υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα (α’ ανδρικού ρόλου) θρίλερ του Νταν Γκιλρόι Νυχτερινός Ανταποκριτής με τον Τζέικ Τζίλεγχαλ ως φιλόδοξο ανταποκριτή στο νυχτερινό Λος Άντζελες, ενώ μία μέρα μετά αναλαμβάνει δράση ο Πιρς Μπρόσναν ως Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη στην κατασκοπική περιπέτεια του Ρότζερ Ντόναλντσον (The Rectuit, Dantes Peak) (Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, 21.00). Ξεχωρίζουν ακόμη, επίσης σε πρώτη προβολή, η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων Τα Τερατοκουτάκια από τους δημιουργούς του Paranorman (Σάββατο 24 Οκτωβρίου, 21.00) αλλά και η ρομαντική κομεντί με τον αδικοχαμένο Τζέιμς Γκαντολφίνι και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους Εκεί που δεν το Περιμένεις (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, 21.00).
Κλασικές και αγαπημένες ταινίες μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV στο OTE CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα, όπως το πολεμικό δράμα του Ναγκίσα Όσιμα με τον Ντέιβιντ Μπάουι Καλά Χριστούγεννα Κύριε Λόρενς, που κέρδισε BAFTA για την εξαιρετική μουσική επένδυση του Ρουίτσι Σακαμότο, ο οποίος και συμπρωταγωνιστεί (Σάββατο 24 Οκτωβρίου, 22.00), το οικογενειακό δράμα The Man from Snowy River με τον Κερκ Ντάγκλας στον διπλό ρόλο δύο δίδυμων αδελφών (Κυριακή 25 Οκτωβρίου, 22.00), την εξαιρετική μεταφορά του κλασικού κόμικ από τον Άλεξ Πρόγιας Το Κοράκι με τον Μπράντον Λι (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, 22.00), ενώ ξεχωρίζουν και οι ταινίες του πολεμικού αφιέρωματος του OTE CINEMA 2, Η Γέφυρα του Ρεμάγκεν (17.15), The Passage (19.15) και Red Tails (22.00) την Τρίτη 27 Οκτωβρίου. 
Νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του OTE TV. To Cuban Chrome στο Discovery Channel (από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, 21.00), είναι η πρώτη αμερικανική σειρά που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κούβα και εξερευνά την ιδιαίτερη κουλτούρα των αυτοκινήτων στη χώρα λόγω της απαγόρευσης στην εισαγωγή αυτοκινήτων μετά την επανάσταση του 1959. Το Explorer: Η Χαμένη Πόλη του Θεού Πιθήκου στο National Geographic Channel παρακολουθεί την αποστολή Αμερικανών αρχαιολόγων στη ζούγκλα της Ονδούρας, όπου θεωρούν ότι ανακάλυψαν τη χαμένη Λευκή Πόλη ή αλλιώς Πόλη του Θεού Πιθήκου, την οποία υποστήριζε ότι είχε ανακαλύψει ο Αμερικανός εξερευνητής Θίοντορ Μόρντε τη δεκαετία του 1940 (Κυριακή 25 Οκτωβρίου, 22.00). Στο ίδιο κανάλι, στη νέα εκπομπή Man vs. Viral, ο Τιμ και ο Μπάντι προσπαθούν να αναπαραστήσουν τις προκλήσεις που βλέπουν στα viral βίντεο του διαδικτύου (Κυριακή 25 Οκτωβρίου, 20.00).
Με νέα επεισόδια επιστρέφει η αγαπημένη σειρά των παιδιών Pokemon XY στο Disney XD από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 14.25, στον OTE TV.  

Στο Μιλάνο, μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου, φιλοξενείται η Expo 2015, μια ενότητα διεθνών διοργανώσεων που ξεκίνησε τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί με τα MTV 2015 EMAs. Το MTV θα καλύψει σε ζωντανή μετάδοση το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς την Κυριακή 25 Οκτωβρίου (Red Carpet στις 21.00 και Main Show στις 22.00).
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.