"Nova Highlights: 14 - 27 Οκτωβρίου"…

Νέα Ενημέρωση14/10: 
«Χωρίς Μέτρο»: Άλλη μία ταινία που θριάμβευσε στα Όσκαρ από τα κανάλια Novacinema! 
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 







"Nova Highlights: 14 - 27 Οκτωβρίου"…   


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:00
« Eurocup ΠΑΟΚ-Ζολνόκι» (Ζ)   
Πρεμιέρα στο Eurocup για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται την ουγγρική Ζολνόκι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Novalifε στις 21:00
«The good witch’s wonder» (Πρεμιέρα)
Οικογενειακή φαντασίας, 2014, Σκηνοθεσία: Κρεγκ Πράις, Ηθοποιοί: Κάθριν Μπελ, Κρις Πότερ
Η Cassie Nightingale έχει στη διάθεσή της μόνο λίγες μέρες για να προγραμματίσει το γάμο του γιου της Brandon με την Tara, καθώς το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφασίζει να αλλάξει την ημερομηνία του γάμου. Εν τω μεταξύ, η Μάρθα, η νεοεκλεγείσα δήμαρχος του Middleton έχει δεσμεύσει την Cassie να τη βοηθήσει σε κάποια υπόθεση της πόλης…


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«Grey’s anatomy 12» (Νέο επεισόδιο)
Το Grey Sloan Memorial Hospital, το νοσοκομείο με το πιο δύσκολο πρόγραμμα μαθητευόμενων χειρουργών, υπήρξε πράγματι ένα σκληρό πεδίο εκπαίδευσης για τους συμμετέχοντες, που πλέον καλούνται να εκπαιδεύσουν οι ίδιοι τους νέους ασκούμενους. Οι γιατροί έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με το θάνατο και τον αντιμετωπίζουν βρίσκοντας παρηγοριά, φιλία -και συχνά κάτι περισσότερο- ο ένας στον άλλο. Οι κοινές τους εμπειρίες τούς διδάσκουν ότι τα πράγματα τόσο στην ιατρική όσο και στις σχέσεις δεν είναι μαύρο ή άσπρο, αλλά τελικά η αληθινή ζωή έχει απόχρωση του γκρι.
Μετά τον τραγικό θάνατο του Δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ, λίγα μόλις επεισόδια πριν το φινάλε του 11ου κύκλου, οι λάτρεις της σειράς ανυπομονούν να ανακαλύψουν σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί δημιουργικά το πολύχρονο ιατρικό δράμα και πώς θα επηρεάσει η απώλεια του Ντέρεκ εκείνους που έμειναν πίσω, κυρίως την Δρα Μέρεντιθ Γκρέι, που αδυνατεί να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου της. Τα υπόλοιπα γεγονότα που σημάδεψαν τον κύκλο ήταν ο ερχομός της Αμέλια Σέπαρντ στο Σιάτλ και οι προσπάθειές της να προσαρμοστεί στο Grey Sloan Memorial, ο αγώνας της Κάλι και της Αριζόνα να σώσουν το γάμο τους με τη βοήθεια συμβούλου γάμου, καθώς και η τραγική απώλεια που βίωσαν η Έιπριλ και ο Τζάκσον, όταν έχασαν το αγοράκι τους, λίγα μόλις λεπτά μετά τη γέννησή του.
Λίγο πριν την έναρξη του πολύ-αναμενόμενου 12ου κύκλου, η δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Σόντα Ράιμς αποκάλυψε ότι ο έρωτας και οι σχέσεις θα είναι σταθερά στο προσκήνιο και στα νέα επεισόδια. Με τα χρόνια το «Grey’s Anatomy» έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως από κοινό και κριτικούς, έχοντας αποσπάσει αμέτρητα βραβεία και υποψηφιότητες.


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Τσεντεβίτα» (Ζ)
Το «ταξίδι» της Ευρωλίγκα ξεκινάει και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την κροατική Τσεντεβίτα. Οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν και φέτος ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου Novasports 3 στις 21:30
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μονακό-Λιόν» (Ζ)
Η Μονακό υποδέχεται τη Λιόν στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστική στο συναρπαστικό και φέτος Championnat.


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 2 HD στις 23.45
«Super Euroleague» (Ζ)
Aμέσως μετά το τέλος των αγώνων της Ευρωλίγκα, παρακολουθήστε την ανάλυση των παιχνιδιών, συνεντεύξεις και όλα τα στιγμιότυπα από τη διοργάνωση.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου Disney XD στις 12:00
« Pokemon, η ταινία:  Το Diancie και το κουκούλι της καταστροφής» (Πρεμιέρα)
Απολαύστε τον Ας και την παρέα του σε μια νέα περιπέτεια, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους με το μυθικό Diancie, για να σώσουν τη χώρα του από μια ομάδα ληστών και από το θρυλικό Πόκεμον Yveltal, που απελευθερώθηκε από το κουκούλι του και είναι έτοιμο να σπείρει την καταστροφή!


Σάββατο 17 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD στις 22:00
«Με αγάπη, Ρόζι» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντίτερ, Ηθοποιοί: Λίλι Κόλινς, Σαμ Κλάφλιν, Κριστιάν Κουκ
Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μεγαλώνουν μαζί και φλερτάρουν μέχρι τη στιγμή που αναγκάζονται να χωριστούν, μιας και ο Άλεξ θα μετακομίσει για σπουδές από το Δουβλίνο στην Αμερική…

Κυριακή 18 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Interstellar» (Πρεμιέρα)
Περιπέτεια επ. φαντασίας, 2014, Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν, Ηθοποιοί: Έλεν Μπέρστιν, Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέισι Άφλεκ
Μια ομάδα εξερευνητών αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέραν από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν το μέλλον της ανθρωπότητας.












Δευτέρα 19 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 17:15
«Super League Ελλάδα 2015-16 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς που κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Οι «πράσινοι» αναζητούν την αγωνιστική ανάκαμψη απέναντι στον πάντα δυνατό ΠΑΣ.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:30
«Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
H κλασική μάχη των «αιωνίων» για τα πρωτεία και στo μπάσκετ! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16. To παιχνίδι διεξάγεται 11 μέρες μετά τη μονομαχία τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.


Τρίτη 20 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD από τις 22:10                     «Από έρωτα» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης,Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννος Περλέγκας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Ο Αντώνης Γκαλιμάνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με μια Μολδαβή νοσηλεύτρια, τη Νατάσα, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα και ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του…


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου Νοvasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:00
«Eurocup 2η Αγωνιστική Ζενίτ-ΠΑΟΚ» (Ζ) 
Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη όπου και θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Eurocup. O «Δικέφαλος» για την 1η αγωνιστική αντιμετώπισε στη Θεσσαλονίκη την ουγγρική Ζολνόκι. 

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:50 
«Scandal 5» (Νέο επεισόδιο) 
Μία ενδιαφέρουσα δραματική σειρά, επίσης διά χειρός Σόντα Ράιμς, τρυπώνει στο παρασκήνιο της ζωής των πλούσιων και ισχυρών! Η πρώην σύμβουλος διαχείρισης κρίσεων του Προέδρου των Η.Π.Α. Ολίβια Πόουπ διευθύνει πλέον την προσωπική της επιχείρηση και είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει: προστατεύει τα πιο επικίνδυνα μυστικά των πελατών της, ώστε να μη δουν ποτέ το καταστροφικό φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, όσο προσεκτικός κι αν είσαι, όταν το επάγγελμά σου είναι η διαχείριση σκανδάλων μοιραία κάποια στιγμή θα βρεθείς μπλεγμένος και ο ίδιος. Εβδομάδα με την εβδομάδα, καθώς η Ολίβια και η ομάδα της δίνουν αγώνα για να αποτρέψουν τις μικρές ή μεγάλες καταστροφές που απειλούν τους πελάτες της, γίνεται σαφές ότι, παρόλο που είναι ικανοί να βάζουν σε τάξη τις ζωές των άλλων ανθρώπων, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο για τον ίδιο τους τον εαυτό. Η Σόντα Ράιμς δήλωσε σε συνέντευξη της ότι ο 5ος κύκλος ξεκινά λίγες μόλις ημέρες μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο φινάλε του 4ου. Αποκάλυψε επίσης ότι οι μόνοι χαρακτήρες που μοιάζουν να έχουν τα πράγματα υπό έλεγχο είναι η Ολίβια και ο Φιτζ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Ο κόσμος όπως τον γνώριζαν μοιάζει να έχει καταρρεύσει για όλους, εκτός από την Ολίβια και τον Φιτζ. Όλοι οι άλλοι δεν ορίζουν τίποτα… Ξεκινάμε με αυτό το δεδομένο και θα δούμε πού θα μας οδηγήσει». 

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Nightingale» (Πρεμιέρα)
Κοινωνική, 2014, Σκηνοθεσία: Έλιοτ Λέστερ, Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Ογιελόβο, Μπάρλοου Τζάκομπς Ένας μοναχικός βετεράνος του πολέμου αναμένει την επίσκεψη ενός παλιού φίλου. Κατά την αναμονή αυτή «ξετυλίγονται» διάφορες πλευρές του χαρακτήρα του… 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου Novalifε στις 21:00
«Starfghter» (Πρεμιέρα)
Αληθινή ιστορία, 2015, Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Αλεξάντρ, Ηθοποιοί: Πίκο Βον Γκρουτ, Στιβ Γουίντολφ H δυναμική χήρα ενός πιλότου της γερμανικής αεροπορίας, μετά το χαμό του άντρα της κατά τη διάρκεια μια πτήσης με ένα starfighter F-104, αμφισβητεί τις επίσημες εξηγήσεις της κυβέρνησης και προχωρά σε έρευνα για να ανακαλύψει ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι συντριβής του αεροσκάφους… 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30 
«Ευρωλίγκα 2η αγωνιστική Λαμποράλ-Ολυμπιακός» (Ζ) 
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία όπου και θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα. Oι «ερυθρόλευκοι» για την 1η αγωνιστική είχαν φιλοξενήσει την κροατική Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο της Κρήτης λόγω τιμωρίας του ΣΕΦ. 

Σάββατο 24 Οκτωβρίου Nickelodeon στις 10:35
«Lalaloopsy 2» (Νέο επεισόδιο)
Οι Lalaloopsy έρχονται από έναν φανταστικό κόσμο και σας προσφέρουν διασκεδαστικές περιπέτειες γεμάτες εκπλήξεις. Παρόλο που η κάθε Lalaloopsy έχει διαφορετικά ταλέντα και απόψεις, η διαφορετικότητά τους είναι αυτή που κάνει τον κόσμο τους ένα τόσο συναρπαστικό μέρος, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν! Μπείτε κι εσείς στη φανταστική, παιχνιδιάρικη χώρα τους και ζήστε απίθανες στιγμές παρέα με τις αγαπημένες σας Lalaloopsy!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο άνθρωπος από τη Μασσαλία» (Πρεμιέρα)
Αστυνομική δράσης, 2014, Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμένεζ, Ηθοποιοί: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Μελανί ΝτουτέιΒρισκόμαστε στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, όπου η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας, κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και βασικό προμηθευτή ηρωίνης προς τις ΗΠΑ. Ο Πιερ Μισέλ, ένας δικαστικός, εξαπολύει ένα μανιώδες εξαετές ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρει να ξεσκεπάσει τη δράση του «French Connection», μιας καλά καλυμμένης κλίκας διακίνησης ναρκωτικών… 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:30 
«Super League Ελλάδα 2015-16 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ) 
Στo μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι στραμμένα όλα τα φώτα της 8ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O «Δικέφαλος» εντός έδρας έκανε ανατροπή με την ΑΕΚ και νίκησε, ενώ έχασε από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες των ντέρμπι. Οι «πράσινοι» πήραν το τρίποντο δύο φορές πέρυσι μέσα στην Τούμπα και θέλουν να κάνουν και φέτος το ίδιο. 


«Χωρίς Μέτρο»: Άλλη μία ταινία που θριάμβευσε στα Όσκαρ από τα κανάλια Novacinema!
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Η ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ που θριάμβευσε στα Όσκαρ με 5 υποψηφιότητες (ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας και Σεναρίου) και τρία βραβεία (Μοντάζ, Ηχητικού Μιξάζ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τζέι Κέι Σίμονς) έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Αποσπώντας δύο εξαιρετικές ερμηνείες από τον ανερχόμενο Μάιλς Τέλερ και τον μοναδικό Τζέι Κέι Σίμονς, ο ταλαντούχος Ντάμιεν Σαζέλ («Guy and Madeline on a Park Bench») δημιουργεί ένα μουσικό δράμα με ένταση, δυνατά συναισθήματα και υπέροχες μουσικές. Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός φιλόδοξου νεαρού ντράμερ της τζαζ που σπουδάζει σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της Αμερικής. Καθηγητής του είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και τελειομανείς μαέστρους της τζαζ και η μέθοδος διδασκαλίας του είναι κάθε άλλο παρά συμβατική.

Το «Χωρίς Μέτρο» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεδομένου ότι ξεκίνησε ως μία ταινία με αρχικό προϋπολογισμό μόλις 3,3 εκατ. δολάρια και έφθασε τελικά σε εισπράξεις τα 33 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, απέσπασε βραβεία και διακρίσεις σε κάθε φεστιβάλ που προβλήθηκε: Όσκαρ, Sundance, Χρυσές Σφαίρες, BAFTA, Screen Actors Guild Awards, κ.α., φθάνοντας συνολικά τον αριθμό των 90 βραβείων και των 101 υποψηφιοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία σε Α τηλεοπτική προβολή από τα κανάλια Novacinema, και στη συνέχεια όποτε και όπου επιθυμούν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μέσω της υπηρεσίας Nova GO και της υπηρεσίας Nova Οn Demand.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Τρίτη 27 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:50
«Devious maids 2» (Νέο επεισόδιο)Μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου της Φλόρα, την αναπάντεχη σύλληψη της Ρόζι από την υπηρεσία μετανάστευσης, τη διάλυση της σχέσης της Βαλεντίνα και της Ζόιλα και τον ψεύτικο αρραβώνα της Κάρμεν που είδαμε στον πρώτο κύκλο, η 2η σεζόν της σειράς υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Το Μπέβερλι Χιλς κατακλύζεται από ένα κύμα δολοφονιών που δημιουργεί αναστάτωση στους κατοίκους του. Στο μεταξύ, η Μαρισόλ ξεκινά μία νέα σχέση, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι ο καινούριος αγαπημένος της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η τάση της Ζόιλα να ελέγχει τα πάντα αρχίζει να έχει επιπτώσεις στην προσωπική της ζωή, κυρίως σε σχέση με τη Βαλεντίνα, που δουλεύει πλέον για νέο εργοδότη. Η κατάσταση με τα χαρτιά της Ρόζι είναι ρευστή, ενώ η Κάρμεν απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως αρραβωνιαστικιά ενός ποπ σταρ.