«Από Έρωτα»: Μία ακόμα συμπαραγωγή της Nova στα κανάλια Novacinema!

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Η ταινία « Από Έρωτα», η οποία έρχεται, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, αποτελεί μία ακόμα συμπαραγωγή της Nova. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί σε αυτή την ιδιαίτερη αισθηματική κωμωδία, η οποία διαθέτει παράλληλα δραματικά στοιχεία. Γεμάτη συναίσθημα και πολυσήμαντους χαρακτήρες, η ταινία προτρέπει το θεατή να αναζητήσει και τις δικές του αλήθειες μέσα από ένα «γαϊτανάκι» έρωτα, ονείρων, αξιών και αναθεωρήσεων.



Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο ενός πυροσβέστη με μια Μολδαβή νοσηλεύτρια, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί η παλαιότερη σχέση του που ήταν και ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε γειτονιές με κρυμμένες ομορφιές, από τη Μυτιλήνη έως τον Πειραιά και από τη Δραπετσώνα έως το Ρέντη. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ακόμα οι: Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννος Περλέγκας και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!