Νέο κανάλι OTE CINEMA 007 από τον ΟΤΕ TV

Νέο popup κινηματογραφικό κανάλι του ΟΤΕ TV αποκλειστικά αφιερωμένο σε όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ
To OTE CINEMA 007, ένα νέο κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στις θρυλικές ταινίες Τζέιμς Μποντ, προστίθεται από σήμερα στο κινηματογραφικό μπουκέτο των OTE CINEMA. Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ από την ταινιοθήκη των Albert R. Broccoli’s EON Productions και Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM) ενόψει της ελληνικής πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 24ης ταινίας Τζέιμς Μποντ Spectre, στις 12 Νοεμβρίου. Το OTE CINEMA 007 θα βρίσκεται στον αέρα για ένα μήνα, από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου και θα προβάλλει όλες τις ταινίες Bond μαζί με πλούσιο υλικό για τον θρυλικό κινηματογραφικό ήρωα.



Από το Doctor No μέχρι το Skyfall, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις 23 ταινίες με τον 007, όπως τον έχουν ενσαρκώσει ο Σόν Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Τίμοθι Ντάλτον και ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Το 24ωρο πρόγραμμα του OTE CINEMA 007 περιλαμβάνει επίσης σπάνιο αρχειακό υλικό από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, όπως ντοκιμαντέρ, αφιερώματα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και behind-the-scenes.
Η πολυαναμενόμενη 24ηταινία Τζέιμς Μποντ, παραγωγή των Albert R. Broccolis EON Productions και Metro-Goldwyn-MayerStudios (MGM), Spectre, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Νοεμβρίου 2015, και στην Αμερική στις 6 Νοεμβρίου 2015. Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κανάλια OTE CINEMA το 2016.


Στα κινηματογραφικά κανάλια του  ΟΤΕ TV, οι τηλεθεατές απολαμβάνουν περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, αλλά και πάνω από 100 δημοφιλείς ξένες σειρές.