Κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ & διπλή αγωνιστική στην Premier League τα Χριστούγεννα στον OTE TV

Το μπάσκετ κλέβει την παράσταση την περίοδο των εορτών με σπουδαίες αναμετρήσεις στα παρκέ των καναλιών OTE SPORT του OTE TV. Επί ελληνικού εδάφους, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της παραμονής των Χριστουγέννων, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 17.00 στο OTE SPORT 4HD. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ξεχωρίζει το ισπανικό «El Clasico» την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της ACB Liga Endesa (20.00, OTE SPORT 4HD), ενώ στις 24 Δεκεμβρίου, εκτός από το τον αγώνα Ολυμπιακός- Άρης, οι φίλοι του μπάσκετ έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανατολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 12η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας, που έχει και ελληνικό άρωμα με τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε, θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 21.00 στο OTE SPORT 7HD. Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη γειτονική Ιταλία όπου η Βενέτσια φιλοξενεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Τρεντίνο (21.45, OTE SPORT 7HD) για την 14η αγωνιστική της Lega Basket Serie A.

Την περίοδο των γιορτών το ΝΒΑ δεν κάνει διακοπές και συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο μπασκετικό θέαμα. Ανήμερα Χριστουγέννων στις 19.00 το Μαϊάμι υποδέχεται την Νέα Ορλεάνη (OTE SPORT 4HD), στις 21.30 η Οκλαχόμα το Σικάγο (OTE SPORT 4HD), ενώ η δράση κορυφώνεται στις 00.00 με την επανάληψη των περσινών τελικών ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέϊτ και το Κλίβελαντ ή αλλιώς τον MVP της περασμένης χρονιάς Στέφεν Κάρι και τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς (OTE SPORT 4HD). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους Γκόλντεν Στέϊτ Γουόριορς με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα, οδήγησε τους Μιλγούοκι στη νίκη με 108-95, σπάζοντας έτσι το σερί νικών (24) των πρωταθλητών. Τον διεθνή Έλληνα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στον αγώνα Μιλγούοκι-Τορόντο (00.00, OTE SPORT 4HD), την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στον αγώνα Ντάλας-Μιλγούοκι (03.30, OTE SPORT 4HD) και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση εκτός έδρας με την Οκλαχόμα (03:00, OTESPORT4HD).  

Η Premier League όχι μόνο δεν σταματά μέσα στις γιορτές, αλλά έρχεται με διπλή αγωνιστική κρατώντας το ενδιαφέρον στα ύψη. Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στο OTE SPORT 1HD, έρχονται 4 αγώνες back2back για την 18η αγωνιστική: στις 14.45 Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 17.00 η Λίβερπουλ φιλοξενεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Λέστερ, στις 19.30 η Νιούκαστλ θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Έβερτον ώστε  να αποφύγει τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ στις 21.45 δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Άρσεναλ εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον.  

Για την 19η αγωνιστική στην Αγγλία δύο ντέρμπι αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα φέρουν ανακατατάξεις στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου η Λέστερ θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι τυχαία από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος για φέτος, ενώ από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων στον δρόμο για τον τίτλο. Μία μέρα πριν, την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19.30, OTE SPORT 1HD) με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και η πρωταθλήτρια Τσέλσι -έχοντας μείνει μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου- να βάλει ως στόχο μία από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν τον τίτλο στην Ισπανία. Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου για την 17η αγωνιστική της La Liga στις 17.00 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στις 19.15 Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης και στις 21.30 Μπαρτσελόνα-Μπέτις. Οι 3 σπουδαίες αναμετρήσεις στον δρόμο για την κορυφή της Primiera Division θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD.


*** Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν από τους διοργανωτές των αγώνων.