Tα κανάλια Novacinema «ξυπνούν» τη Δύναμη των Star Wars!

Μαζί με το άστρο των Χριστουγέννων, στα κανάλια Novacinema ανάβουν ξανά τα διάσημα γαλαξιακά άστρα του Πολέμου των Άστρων. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Δεκέμβριο μία μοναδική αντίστροφη μέτρηση με όλες τις συγκλονιστικές ταινίες Star Wars που σημάδεψαν το κινηματογραφικό σύμπαν. Επιπλέον, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 05:00 και όλη μέρα θα προβληθεί ένας μοναδικός μαραθώνιος Star Wars Day, με όλες τις ταινίες, αλλά και δύο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ για το πώς γυρίστηκαν.

Αναλυτικότερα, τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD θα προβάλλουν ένα Star Wars countdown των έξι αγαπημένων sci-fi ταινιών από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και κάθε βράδυ, στις 22:00, έως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, με αρχή την πρώτη χρονολογικά ταινία, «Μία νέα ελπίδα». Ακολουθούν «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται», «Η επιστροφή των τζεντάϊ» και οι τρεις πιο πρόσφατες «Η αόρατη απειλή», «Η επίθεση των κλώνων» και «Η εκδίκηση των Σιθ»

Παράλληλα, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 05:00 ξεκινάει ο μαραθώνιος Star Wars Day με το πρώτο από τα δύο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Star Wars: The Legacy revealed». Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προβολή των τριών πιο πρόσφατων ταινιών: «Η αόρατη απειλή», «Η επίθεση των κλώνων» και η «Η εκδίκηση των Σιθ», έως το μεσημέρι, όπου στις 13:35 θα προβληθεί το δεύτερο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Empire of Dreams: The story of the Star Wars trilogy» και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τρεις πρώτες χρονολογικά ταινίες «Μία νέα ελπίδα», «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» και «Η επιστροφή των τζεντάϊ».
May the force be with us στα κανάλια Novacinema!
Nova. Ζεις καλύτερα!