"Nova Highlights: 27 Μαρτίου - 05 Απριλίου"…

Τελευταία Ενημέρωση:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

Κυριακή 27 Μαρτίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 18:00
«Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 Καβάλα-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Η Καβάλα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι οι «πράσινοι» αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στο παρκέ.

Κυριακή 27 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«The gunman: Σε θέση βολής» - «The gunman» Πρεμιέρα
Αστυνομική δράσης, 2015, Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ, Ηθοποιοί: Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ,
Τζασμίν Τρίνκα, Αιντρις Ελμπα, Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να «καθαρίσει» το όνομά του...
Δευτέρα 28 Μαρτίου Novacinema 3 στις 21.00
«Agora»
Αληθινή ιστορία, 2009, Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, Ηθοποιοί: Ρέιτσελ Βάις, Μαξ Μινγκέλα, Οσκαρ Αϊζακ. Αίγυπτος υπό Ρωμαϊκή κατοχή, 391 μ.Χ. Η Υπατία είναι διάσημη νεοπλατωνική φιλόσοφος και  μαθηματικός, εκπρόσωπος ενός κόσμου που σιγά-σιγά σβήνει. Ο χριστιανισμός ισχυροποιείται συνεχώς, την εποχή που η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία βρίσκεται πλέον στη δύση του μεγαλείου της. Ο Ντάβους είναι σκλάβος της Υπατίας που σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα που υπηρετεί. 

Τρίτη 29 Μαρτίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:45
«Διεθνής Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Βέλγιο-Πορτογαλία» (Ζ)
Το Βέλγιο, αντίπαλος της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, υποδέχεται την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ενόψει του EURO 2016 της Γαλλίας όπου έχουν προκριθεί και οι δύο.

Τρίτη 29 Μαρτίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Η Ρίκι και η ροκ» - «Ricki and the flash» Πρεμιέρα
Κομεντί, 2015, Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέμι, Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Κέβιν Κλάιν, Μάμι Γκάμερ
Η Ricki ήθελε πάρα πολύ να κάνει καριέρα στη ροκ μουσική. Αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, εγκατέλειψε νωρίς την οικογένειά της. Οταν μια ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρώην άντρα της, για να επιστρέψει σπίτι προκειμένου να σταθεί στην αποξενωμένη κόρη της Julie που παίρνει διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα διλήμματα του παρελθόντος..

Τετάρτη 30 Μαρτίου Discovery Showcase HD από τις 19:15
«Αφιέρωμα: Action Men»
Τον Μάρτιο, το συναρπαστικό αφιέρωμα στους πραγματικούς ήρωες της δράσης συνεχίζεται! Οι πιο δυνατοί άντρες δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τα όριά τους με έπαθλο την περιπέτεια! Ο ειδικός της επιβίωσης Μπέαρ Γκριλς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και αποκαλύπτει τις βασικές αρχές επιβίωσης στα πιο δύσκολα μέρη της Γης στον «Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης». Στη σειρά «Επικίνδυνη Ψαριά», γνωρίστε μία από τις πιο επικίνδυνες δουλειές στον κόσμο, την αλιεία καβουριών μέσα σε απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες και κύματα που φτάνουν τα 12 μέτρα! Οι ψαράδες αγωνίζονται να κερδίσουν αρκετά χρήματα για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους για όλο τον χρόνο μέσα σε λίγους μήνες. Συνεχίζουμε ακολουθώντας τους «Δύτες Χρυσού», τους εκκεντρικούς χαρακτήρες που περνούν ώρες ολόκληρες στο βυθό του ωκεανού, αναζητώντας χρυσό. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι στον ιδιότυπο αυτό στόλο για όποιον λόγο κι αν φτάνουν εδώ - η θάλασσα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα! Τέλος, από τις 16/3 ζούμε στον «Πυρετό του Χρυσού» μαζί με την οικογένεια Χόφμαν, η οποία, χτυπημένη από την οικονομική κρίση και την ύφεση, αποφασίζει να διακινδυνεύσει τα πάντα και πηγαίνει στην Αλάσκα για να βρει χρυσάφι και να σωθεί από την οικονομική καταστροφή.

Πέμπτη 31 Μαρτίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Top 16 Χίμκι-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Χίμκι για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική του Top 16 στην Ευρωλίγκα. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει στο ΣΕΦ με 89-77.

Πέμπτη 31 Μαρτίου FOX Life στις 22:40
«The Catch» Πρεμιέρα νέας σειράς
Το «The Catch» είναι ένα σύγχρονο και σέξι αστυνομικό δράμα, που φέρει την υπογραφή της Shonda Rhimes και της Betsy Beers, παραγωγών των δημοφιλών σειρών «Scandal, «Grey’s Anatomy» και «How To Get Away with Murder»! Η Alice (Mireille Enos – The Killing) είναι μια κορυφαία ιδιωτική ντετέκτιβ του Λος Άντζελες με την οποία δε θα θέλατε να έρθετε αντιμέτωποι… Όταν ο αρραβωνιαστικός της της κλέβει εκατομμύρια και εξαφανίζεται, η Άλις ξεκινά μια προσωπική αποστολή εκδίκησης. Όπου και αν οδηγηθεί, όποια μυστικά κι αν χρειαστεί να κρατήσει στην πορεία, τίποτα δε θα τη σταματήσει από το να πιάσει τον άντρα που την εξαπάτησε! Η νέα σειρά του FOX Life θα προβάλλεται μία εβδομάδα μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική!

Παρασκευή 1 Απριλίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Top 16 Λαμποράλ-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ)
Ακόμη μια μεγάλη αναμέτρηση για το Top 16 της Ευρωλίγκα. Η Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, και μέχρι πρότινος ομάδα του Ελληνα σέντερ, Ρεάλ Μαδρίτης στον ισπανικό «εμφύλιο» της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 1 Απριλίου Novacinema 3 από τις 22:00
«Vinyl»
Απολαύστε τα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Vinyl. Από την Παρασκυεή 1 Απριλίου στις 22:00 τα τρία πρώτα επεισόδια και το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 22:00 τα τέσσερα επόμενα. Η σειρά προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Δευτέρας στο Novacinema 1 & Novacinema 1 HD και prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:10.

Σάββατο 2 Απριλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Καταδίωξη σε δυο ηπείρους» - «Survivor» Πρεμιέρα
Αστυνομική δράσης, 2015, Σκηνοθεσία: Τζέιμς ΜακΤιγκ, Ηθοποιοί: Μίλα Γιόβοβιτς, Πιρς Μπρόσναν, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ Μια υπάλληλος του Υπ. Εξωτερικών διορίζεται στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο όταν όλη της η ομάδα συνεργατών σκοτώνεται από μια έκρηξη βόμβας. Η ίδια γίνεται στόχος εκτελεστών και βρίσκεται παγιδευμένη για εγκλήματα που δεν έχει διαπράξει.. 

Κυριακή 3 Απριλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ant- man» Πρεμιέρα
Περιπέτεια δράσης, 2015, Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ, Ηθοποιοί: Πολ Ραντ, Μάικλ Ντάγκλας, Εβάντζελιν Λίλι, Κρις Έβανς O Dr. Hank Pym είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι, επίσης, ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο Darren Cross, πρώην προστατευόμενός του, που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man. Έτσι, επιστρατεύει τον Scott Lang έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του…


Κυριακή 3 Απριλίου National Geographic Channel στις 21:00
«Η ιστορία του Θεού με του Morgan Freeman» Πρεμιέρα νέας σειράς
Η νέα σειρά του National Geographic Channel «Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» είναι μια επική εξερεύνηση αλλά και η προσωπική αναζήτηση του Μόργκαν Φρίμαν για τον Θεό. Από το μυστήριο της Δημιουργίας και την αληθινή δύναμη των θαυμάτων μέχρι την υπόσχεση της Ανάστασης, η εκπομπή εξετάζει διαχρονικά μυστήρια παγκοσμίου ενδιαφέροντος που απασχολούν τους πιστούς από κάθε θρησκεία. Ο Μόργκαν θα μυηθεί σε θρησκευτικές εμπειρίες και τελετές σε όλο τον κόσμο, από το Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ μέχρι το ιερό δέντρο Μπόντι στην Ινδία και τις σύγχρονες τεράστιες εκκλησίες στην Αμερική. Επίσης, θα γίνει ο ίδιος πειραματόζωο σε επιστημονικά εργαστήρια, για να εξετάσει πώς τα όρια της νευροεπιστήμης και της κοσμολογίας τέμνουν το παραδοσιακό πεδίο της θρησκείας. Και τέλος, θα ταξιδέψει με αρχαιολόγους σε μέρη όπως τα 10.000 ετών ερείπια στο Γκόμπεκλι Τεπέ της Τουρκίας, για να αποκαλύψει τις χαμένες θρησκείες των προγόνων μας!

Δευτέρα 4 Απριλίου Novasports 3 στις 20:00
«Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. H AEK κάνει εξαιρετική χρονιά και το έργο των κυπελλούχων μόνο εύκολο δε θα είναι. Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 67-64.


Τρίτη 5 Απριλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Χαμένος παράδεισος» - «Escobar: Paradise lost» Πρεμιέρα
«Χαμένος Παράδεισος»: Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο έρχεται στα κανάλια Novacinema ως Πάμπλο Εσκομπάρ!
Αστυνομικό θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Αντρέα ντι Στέφανο, Ηθοποιοί: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζος Χάτσερσον, Κλαούντια Τράισακ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπενίσιο Ντελ Τόρο ενσαρκώνει τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ στο δυνατό αστυνομικό θρίλερ «Χαμένος Παράδεισος» το οποίο κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 22:00.
Η ταινία εισχωρεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της Κολομβίας, προσπαθώντας να ακτινογραφήσει με κάθε λεπτομέρεια τη διττή προσωπικότητα του Εσκομπάρ. Ο Νικ (Τζος Χάτσερσον) θεωρεί ότι έχει βρει τον παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Όλα μοιάζουν ονειρικά για τον νεαρό Καναδό σέρφερ, και ακόμα περισσότερο όταν συναντά τη Μαρία (Κλαούντια Τράισακ), μία πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της, το θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ (Μπενίσιο Ντελ Τόρο).  Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!