Η ανάδειξη των φετινών Κυπελλούχων μπάσκετ σε Ισπανία & Ιταλία μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 18-24 Φεβρουαρίου 2016
Πλούσιο αθλητικό θέαμα όλη την εβδομάδα, με αποκορύφωμα τους τελικούς Κυπέλλων μπάσκετ Ισπανίας και Ιταλίας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV. Από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ στην Bundesliga, ενώ η Κυριακή των τελικών συνεχίζεται και στο τένις, με ζωντανή μετάδοση από την Βραζιλία του RIO OPEN PRESENTED BY CLARO, του WTA RIO OPEN, αλλά και του ATP 250 DELRAY BEACH OPEN.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, οι πρεμιέρες του βιογραφικού Παζολίνι με τον Γουίλεμ Νταφόε που ενσαρκώνει τον πολύπλευρο καλλιτέχνη, αλλά και το θρίλερ μυστηρίου Το αγόρι της Διπλανής Πόρτας με την Τζένιφερ Λόπεζ. Στο ΟΤΕ CINEMA 2 το αφιέρωμα στον Μάρτιν Σκορσέζε συνεχίζεται με το μουσικό ντοκιμαντέρ The Last Waltz και με το δραματικό Ο Τελευταίος Πειρασμός. Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης σε α’ προβολή το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ Secrets of the Universe: Great Scientists και το αφιέρωμα Space: The Ultimate Frontier (Mankind From Space, Hubbles Cosmic Journey) που φιλοξενούνται στα Viasat History και Nat Geo HD αντίστοιχα.
Αυτή την εβδομάδα, τα παρκέ των καναλιών OTE SPORT υποδέχονται το Κύπελλο Ισπανίας στο μπάσκετ και υπόσχονται θέαμα με ‘άρωμα Ελλάδας’ και αναμετρήσεις ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου η Μπαρτσελόνα του Στράτου Περπέρογλου και του Αλέξανδου Βεζένκοφ αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο (20.00, OTE SPORT 4HD) και στις 22.30, Βαλένθια και Γκραν Κανάρια δίνουν τη δική τους μάχη για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 20.00, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Φουενλαμπράδα (OTE SPORT 5HD) και στις 22.30 η μαχητική Ομπραντόιρο υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση (OTE SPORT 5HD). Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 20.00 και 22.30 στο OTE SPORT 5HD, διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή οι δύο ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν δίνουν ραντεβού στις 20.00 στο OTE SPORT 5HD για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey.

Παράλληλα με το Ισπανικό Κύπελλο, διεξάγεται και το Lega Basket Coppa Italia (Κύπελλο Ιταλίας μπάσκετ), με την ημιτελική φάση το Σαββάτο 20 Φεβρουαρίου στις 19.15 και 21.45 (OTE SPORT 7HD) και τον τελικό την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 19.00 (OTE SPORT 7HD).

Τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τα κανάλια ΟΤΕ SPORT. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο μεγάλος τελικός του RIO OPEN PRESENTED BY CLARO θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το OTE SPORT 6HD (23.30), ενώ στις 20.30 θα προηγηθεί ο τελικός των γυναικών για το WTA RIO OPEN. Με τρίτο τελικό, αυτόν του ATP 250 DELRAY BEACH OPEN (22.00 OTE SPORT 8HD), η Κυριακή είναι αφιερωμένη στους λάτρεις του τένις.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Γερμανία με την Μπάγερν Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Ντόρτμουντ (21/02, 16.30, OTE SPORT 3HD), ενώ από την 22η αγωνιστική στην Bundesliga ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι συναντήσεις Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ (20/02, 16.30, OTE SPORT 1HD) και Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ (20/02, 16.30, OTE SPORT 3HD). Στην Ιταλία, η Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί και κόντρα στην Μπολόνια, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου (21.45, OTE SPORT 3HD). Από την άλλη, η Νάπολι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Μίλαν (22/02, 22.00, OTE SPORT 1HD). Για την 26η  αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Σαμπντόρια (20/02, 21.45, OTE SPORT 1HD) και η Αταλάντα την Φιορεντίνα (21/02, 16.00, OTE SPORT 1HD). Για την 25η  αγωνιστική στην Primiera Division ξεχωρίζει ο αγώνας Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ (21/02, 21.30, OTE SPORT 2HD), ενώ η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λας Πάλμας (20/02, 17.00, OTE SPORT 2HD). Η Ρεαλ Μαδρίτης επιδιώκει τη νίκη κόντρα στην Μάλαγα μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο (21/02, 17.00, OTE SPORT 2HD).

Πρεμιέρα σε α’ προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD κάνει η βιογραφική ταινία του Έιμπελ Φεράρα Παζολίνι, για το τελευταίο 24ωρο της ζωής του Ιταλού σκηνοθέτη, κατά τη  διάρκεια του οποίου προετοιμάζει την πρεμιέρα του «Σαλό» και συνεχίζει τη συγγραφή του μυθιστορήματός του «Πετρέλαιο». Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει ο υποψήφιος για 2 Όσκαρ Γουίλεμ Νταφόε (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, 23.50). Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στη ζώνη blockbuster το θρίλερ μυστηρίου Το αγόρι της διπλανής πόρτας με τους Τζένιφερ  Λόπεζ, Ράιαν Γκούζμαν και Τζον Κόρμπετ (Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 21.00).
Εξαιρετικές επιλογές και αυτή την εβδομάδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 2. Το ενδιαφέρον προσελκύουν αγαπημένα classics, όπως το υποψήφιο για 3 Όσκαρ δράμα του 1957, Οι 12 Ένορκοι, σκηνοθεσίας Σίντνεϊ Λιούμετ (Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, 22.00)αλλά και το οσκαρικό δράμα της ίδιας χρονιάς, Σαγιονάρα, με τους Μάρλον Μπράντο, Πατρίσια Όουενς, Ρεντ Μπάτονς και Μιγιόσι Ουμέκι (Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 22.00). Το αφιέρωμα στον Μάρτιν Σκορσέζε  συνεχίζεται την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου με το μουσικό ντοκιμαντέρ του 1978, The Last Waltz για την τελευταία εμφάνιση επί σκηνής του ροκ συγκροτήματος The Band, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Μπομπ Ντίλαν, ο Έρικ Κλάπτον, η Τζόνι Μίτσελ και ο Ρίνγκο Σταρ, αλλά και με το εξαιρετικό Ο Τελευταίος Πειρασμός, μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη, με τον Γουίλεμ Νταφόε. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 20.00 & 22.00 αντίστοιχα. Η εβδομάδα κλείνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (22.00) στην ζώνη Ladies First με την αισθηματική κομεντί Ο Νευρικός Εραστής, η οποία χάρισε στον Γούντι Άλεν το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας με ένα καταπληκτικό καστ που περιλαμβάνει την Ντάιαν Κίτον και τον Κρίστοφερ Γουόκεν.
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 23.00, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ο 2ος κύκλος της δραματικής σειράς Satisfaction που ακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης ενός ανδρόγυνου, όταν ο σύζυγος αποφασίζει να παρακολουθήσει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του με έναν συνοδό κυριών.
Η νέα σειρά του Viasat History Secrets of the Universe: Great Scientists ακολουθεί την καθηγήτρια Αστροφυσικής, Nahum Arav, και εμβαθύνει στη σημασία της αστρονομίας αλλά και την επίδραση που έχει στην κοινωνία (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου,  22.05). Το κανάλι Nat Geo HD, μέσα από το αφιέρωμα Space: The Ultimate Frontier (Mankind From Space, Hubble’s Cosmic Journey), μας μεταφέρει σε ένα επικό ταξίδι ανακαλύψεων, το οποίο περιγράφει τη μετατροπή του ανθρώπου από κυνηγό σε κυρίαρχο είδος πάνω στον πλανήτη και στη συνέχεια μας παρασύρει στη συναρπαστική περιπέτεια μιας ομάδας επιστημόνων που ανέλαβε την επιδιόρθωση του τηλεσκοπίου Hubble (Κυριακή 21 & 28 Φεβρουαρίου, 21.00). Ξεχωρίζει επίσης ο 2ος κύκλος της σειράς του Discovery Channel The Island with Bear Grylls, όπου 14 άνδρες και 14 γυναίκες προσπαθούν να επιβιώσουν σε διαφορετικά ερημικά νησιά του Ειρηνικού έχοντας μόνο τα ρούχα τους και κάποια βασικά εργαλεία.
Το αγαπημένο animation Ρίο 2 ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στη ζώνη family του OTE CINEMA 1HD. Η ταινία θα προβληθεί –σε μεταγλώττιση- το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21.00, ενώ την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις  16.10 κάνει πρεμιέρα η κωμική ταινία του Disney Channel Invisible Sister, η οποία ακολουθεί την περιπέτεια δύο αδελφών, όταν η μία, μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα γίνεται αόρατη.
Στον απόηχο της σημαντικότερης βραδιάς για τη μουσική, το E! HD και η εκπομπή Fashion Police (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, 22.00) προσκαλεί τους θεατές σε έναν καυστικό σχολιασμό των εμφανίσεων, όλων όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Grammy Awards.
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 29 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.