17/05: Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τον τίτλο στο Κύπελλο Ελλάδας, ζωντανά και σε HD, μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2016 
Τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD στο OTE SPORT 1HD, στις 17 Μαΐου (στις 20.30), με το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT να έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα. Επίσης, 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην La Liga, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος θα καταλήξει με το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV είναι εκείνοι που έχουν τις καλύτερες θέσεις, καθώς Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνουν στην τελική ευθεία, συναντώντας αυτή την εβδομάδα τις Εσπανιόλ, Βαλένθια και Λεβάντε αντίστοιχα.

...
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND η πρεμιέρα του Spotlight: Όλα Στο Φως που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, καθώς επίσης η βιογραφική ταινία Steve Jobs με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Κέιτ Γουίνσλετ και το εξαιρετικό Joy με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε το blockbuster Furious 7: Μαχητές των Δρόμων με την τελευταία εμφάνιση του Πολ Γουόκερ και το Νορβηγο-Σουηδικό Χίλιες Φορές Καληνύχτα με την Ζιλιέτ Μπινός στον ρόλο μίας από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο. Το Orphan Black με την Τατιάνα Μασλάνι επιστρέφει με τον 4ο κύκλο στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ενώ το φινάλε του πολυβραβευμένου Sons Of Anarchy θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, με τον 7ο κύκλο στο κανάλι FOX.

Στις 17 Μαΐου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μάθουν ποιος θα αναδειχθεί κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD, με το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT να έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα, αντάξιο αυτής της μεγάλης ημέρας. Η σέντρα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα γίνει το Σάββατο στις 20.30και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 1HD.
Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η La Liga ζει το πιο αγωνιώδες φινάλε, στα χρόνια που μετέχουν 20 ομάδες στο πρωτάθλημά της, καθώς οι τρεις πιο επιτυχημένοι σύλλογοι της Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο και η μάχη για τη στέψη θα διεξαχθεί μόνο στα κανάλια OTE SPORT.
Οι Καταλανοί που έχουν με το μέρος τους τις ισοβαθμίες, εξ ου και ηγούνται της κατάταξης (έχουν 85 βαθμούς, όπως και η Ατλέτικο & η "βασίλισσα" ακολουθεί με 84), θα υποδεχθούν την Κυριακή 8 Μαΐου στις 19.00 την Εσπανιόλ, για την προτελευταία (37η) αγωνιστική (18.00,  ΟΤΕ SPORT 3HD). Την ίδια ημέρα και ώρα η Ατλέτικο θα συναντήσει την Λεβάντε στο "Estadi Ciutat de València" (OTE SPORT 4HD) και η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο "Santiago Bernabéu" την Βαλένθια (OTE SPORT 2HD). Επίσης, η Βιγιαρεάλ που έχει διασφαλίσει την τέταρτη θέση -και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση- θα φιλοξενήσει την Ντεπορτίβο, παιχνίδι που θα μεταδοθεί στις 22.00 από το OTE SPORT 7HD.
Στην Barclays Premier League, η Λέστερ ολοκλήρωσε μία από τις πιο όμορφες ιστορίες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και από “σταχτοπούτα” έγινε “βασίλισσα” του αγγλικού πρωταθλήματος! Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την φιέστα του τίτλου, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 19.30, οπότε οι “Αλεπούδες” θα υποδεχθούν την Έβερτον (OTE SPORT 2HD). Παράλληλα, ενδέχεται να μάθουν πρώτοι την ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση για το UEFA Champions League, γεγονός που θα κριθεί στο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (Κυριακή 8/5, 18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD).
Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έκανε 25 τις νίκες της στα τελευταία 26 παιχνίδια της Serie A με το 2-0 επί της Κάπρι και έφτασε, με θεαματικό τρόπο, στην κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος. Για την 37η ημέρα, θα φιλοξενηθεί στην Βερόνα, ματς που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 21.45 από το OTE SPORT 1HD.
Στην Βundesliga, οι εορτασμοί της Μπάγερν για την κατάκτηση του τίτλου μπορούν να περιμένουν άλλη μια εβδομάδα, καθώς οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να νικήσουν την Γκλάντμπαχ και θέλουν έναν ακόμα βαθμό, για να διασφαλίσουν -μαθηματικά- το στέμμα. Μπορούν να τον αποκτήσουν το Σάββατο 7 Μαΐου στις 16.30, όταν θα συναντήσουν εκτός έδρας τη Ίνγκολστατ (OTE SPORT 3HD).
Στο μπάσκετ, ο ΟΤΕ TV θα φιλοξενήσει σε αποκλειστικότητα τη σειρά των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.  

Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE
CINEMA ON DEMAND κάνει αυτή την εβδομάδα το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Spotlight: Όλα Στο Φως με τους Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, για την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Πούλιτζερ δημοσιογραφικής ομάδας Spotlight της εφημερίδας Boston Globe, που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από καθολικούς ιερείς στην Βοστώνη. Στην on demand υπηρεσία διατίθενται επίσης το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες και υποψήφιο για 2 Όσκαρ Steve Jobs με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Κέιτ Γουίνσλετ, σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, αλλά και το εξαιρετικό Joy του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με την Τζένιφερ Λόρενς, μαζί με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ ντε Νίρο, για την πραγματική ιστορία της γυναίκας που έγινε πλούσια λανσάροντας τη «μαγική σφουγγαρίστρα». 
Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει, σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres, η Νορβηγο-Σουηδική ταινία Χίλιες Φορές Καληνύχτα με την εξαιρετική Ζιλιέτ Μπινός να υποδύεται την Ρεμπέκα, μία από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο (Πέμπτη 5 Μαΐου, 21.00), ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου στο ίδιο κανάλι, στην ζώνη Sunday Blockbuster, κάνει πρεμιέρα το σίκουελ της πολυσυζητημένης ταινίας Furious 7: Μαχητές των Δρόμων, όπου κάνει την τελευταία του εμφάνιση ο Πολ Γουόκερ.
Κλασικές επιλογές προσφέρει το ΟΤΕ CINEMA 2, όπου ξεχωρίζουν την Κυριακή 8 Μαΐου (22.00) το αριστούργημα του Λουκίνο Βισκόντι Ο Ρόκο και τ' Αδέλφια του με τον Αλέν Ντελόν και την Τρίτη 10 Μαΐου (22.00) το βραβευμένο με Όσκαρ νουάρ θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι Τσάιναταουν με τους Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ και Τζον Χιούστον. Επίσης, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στην ζώνη Ladies Night, προβάλλεται η ταινία Η Ατιμασμένη, που χάρισε στην Σοφία Λόρεν το πρώτο Όσκαρ που δόθηκε ποτέ σε ηθοποιό ξενόγλωσσου φιλμ.
Συνεχίζονται στο OTE CINEMA 4HD οι σειρές Banshee, Heartbeat και The Odd Couple, αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική, ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 23.00 αρχίζει να προβάλλεται ο 4ος κύκλος του Orphan Black με την Τατιάνα Μασλάνι σε πολλαπλούς ρόλους, λίγο μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική.
Στο FOX, η πολυαναμενόμενη νέα ιστορική σειρά από τους δημιουργούς του Sons of Anarchy, The Bastard Executioner, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Μαΐου στις 00.40, ενώ ο έβδομος και τελευταίος κύκλος του πολυβραβευμένου Sons Of Anarchy αρχίζει να προβάλλεται στο ίδιο κανάλι από την Κυριακή 8 Μαΐου στις 23.20.

Στη νέα σειρά του Discovery Channel, Driving Wild, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 22.00, με οδηγό τον Marc, πρώην μηχανικό στην Formula 1, περιηγούμαστε στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων και εξερευνούμε την αγωνιστική κουλτούρα σε άλλα μέρη του κόσμου, ενώ στο Nat Geo HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα σειρά The Big Picture with Kal Penn (Παρασκευή 6 Μαΐου, 21.00) όπου ο Kal Penn αναλύει -με τη χρήση ψηφιακών χαρτών και άλλων εργαλείων- θέματα όπως τα χρήματα, το σεξ, το φαγητό, το έγκλημα, οι μετακινήσεις πληθυσμών ή τα σπορ, με τρόπο που δεν έχουμε σκεφτεί. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ War Junk, που αποκρυπτογραφεί καθηλωτικές ιστορίες πολέμου στο Viasat History (Σάββατο 7 Μαΐου, 22.00). Τέλος, η νέα σειρά του Nat Geo Wild HD Europe’s Great Wilderness εξερευνά την άγρια ζωή της Ευρώπης, αλλά και τα διαφορετικά περιβάλλοντα που την φιλοξενούν σε χώρες όπως το Ην. Βασίλειο, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Ιβηρική χερσόνησος (Κυριακή 8 Μαΐου, 19.00).
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν από την Πέμπτη 5 Μαΐου (18.15) στο Disney Channel τα νέα επεισόδια της σειράς κινούμενων σχεδίων Gravity Falls: Weidmageddon και το Σάββατο 7 Μαΐου στις 10.00, προβάλλεται στο Disney Jr το ειδικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Σοφία η Πριγκίπισσα: Η μυστική βιβλιοθήκη.
   Την Κυριακή 8 Μαΐου στις 21.00 στο Ε! HD, πρεμιέρα κάνει ο νέος 12ος κύκλος του δημοφιλούς αμερικάνικου ριάλιτι Κeep Up With The Kardashians.