Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα κανάλια Novasports!

Δείτε 12 αναμετρήσεις από το Championnat, την Eredivisie, την Primeira Liga και την Premier League το τετραήμερο 6-9/5 
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το τετραήμερο Παρασκευή 6 Μαϊου – Δευτέρα 9 Μαϊου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, 12 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και το ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

...
Για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat και την 37η αγωνιστική, το Σάββατο 7 Μαϊου θα μεταδοθούν τρεις αναμετρήσεις στις 22:00. Τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τoν αγώνα Λιόν – Μονακό σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Νις – Σεντ Ετιέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και το Novasports 4 την αναμέτρηση Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 33η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν πέντε αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 6 Μαϊου στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Πάσος Φερέιρα – Τοντέλα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Το Σάββατο 7 Μαϊου στις 18:15 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ρίο Άβε – Πόρτο που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Στις 22:45 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Σετούμπαλ σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Την Κυριακή 8 Μαϊου στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν την αναμέτρηση Μαρίτιμο – Μπενφίκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Τη Δευτέρα 9 Μαϊου στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Εστορίλ – Αρούκα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Για την 34η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, την Κυριακή 8 Μαϊου στις 15:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ντε Γκράαφσαπ - Άγιαξ που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την ίδια ώρα το Novasports 3 θα προβάλει το παιχνίδι Τσβόλε - Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Τέλος, για το ρωσικό πρωτάθλημα και την 27η αγωνιστική της Premier League, την Παρασκευή 6 Μαϊου στις 19:30 το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Ροστόφ - Λοκομοτίβ Μόσχας σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Το Σάββατο 7 Μαϊου στις 14:30 θα μεταδοθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD o αγώνας ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τέρεκ Γκρόζνι σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Οι αγώνες Ντε Γκράαφσαπ – Άγιαξ, Τσβόλε – Αϊντχόφεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τέρεκ Γκρόζνι, Πάσος Φερέιρα – Τοντέλα, Ρίο Άβε – Πόρτο, Σπόρτινγκ – Σετούμπαλ, Μαρίτιμο – Μπενφίκα, Εστορίλ - Αρούκα θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Λιόν – Μονακό, Νις – Σεντ Ετιέν, Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν ή Μαρσέιγ - Ρεμς θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!