Τρεις μεγάλοι τελικοί Κυπέλλων στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το Σαββατοκύριακο 21-22/5 τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γ., τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας Μίλαν – Γιουβέντους και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 
 Το Weekend των μεγάλων τελικών έρχεται μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαϊου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας, Μίλαν – Γιουβέντους και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη. Οι τρεις μεγάλοι τελικοί θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

.Τα κανάλια Novasports υπόσχονται μια πληρέστατη κάλυψη των τριών τελικών, όπου θα παρελάσουν  λαμπερά αστέρια των ευρωπαϊκών γηπέδων, όπως οι Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ντε Χέα, Μέσι, Σουάρες, Νειμάρ, Μπουφόν, Μπαλοτέλι, Πογκμπά μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και θα διεκδικήσουν βαρύτιμα τρόπαια σε τρία μεγαλοπρεπή στάδια της Ευρώπης. Στο θρυλικό «Wembley» του Λονδίνου, στο φημισμένο «Olimpico» της Ρώμης και στο ιστορικό «Vicente Calderon» της Μαδρίτης.

Η αρχή στην ποδοσφαιρική πανδαισία γίνεται το Σάββατο 21 Μαϊου στις 17:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD με ένα πολύωρο Pre Game Show με τίτλο «The Finals» σε παρουσίαση των Γιώργου Λιώρη και Τάκη Κουλουμπή για τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν αφιερώματα, αναφορές στην προϊστορία της διοργάνωσης, καθώς και συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για τον αρχαιότερο θεσμό του πλανήτη. Στις 18:30 θα γίνει σύνδεση με το «Wembley» του Λονδίνου, από όπου ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Ηλίας Βλάχος θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα του σταδίου, καθώς και όλα τα τελευταία νέα των δύο φιναλίστ λίγο πριν την σέντρα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του τελικού, Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την απονομή του τροπαίου στο μεγάλο νικητή, τη σκυτάλη παίρνει ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Στις 21:45 στο «Olimpico» της Ρώμης, Μίλαν και Γιουβέντους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο το τρόπαιο. Ο αγώνας για το Coppa Italia θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος του τελικού θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το Post Game Show «The Finals» με τους Γιώργο Λιώρη και Τάκη Κουλουμπή με ζωντανές ανταποκρίσεις από τις δύο πόλεις, ρεπορτάζ από τους νικητές και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στους απεσταλμένους των καναλιών Novasports.

Την Κυριακή 22 Μαϊου είναι η ώρα του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας. Στις 22:30 στο «Vicente Calderon» της Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη. Ο αγώνας που θα κρίνει το φετινό Copa del Rey θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Γιαννίκου Δούσκα.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!