Πρεμιέρες νέων κύκλων σειρών τον Ιούνιο στον ΟΤΕ TV...

The Durrells: Η νέα σειρά τον Ιούνιο στον ΟΤΕ TV
 Η νέα πολυσυζητημένη βρετανική σειρά, The Durrells, με γυρίσματα στην Κέρκυρα και με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος, έρχεται σε πρώτη προβολή, από τις 7 Ιουνίου, αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV.
Βασισμένη στην κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του Τζέραλντ Ντάρελ, η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς του, που εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα το 1935 και έζησε εκεί μέχρι το 1939.

Έχοντας χάσει τον σύζυγό της, αλλά και τα περισσότερα χρήματα της οικογένειας, η Λουίζα Ντάρελ αποφασίζει τον Μάρτιο του 1935 να μετακομίσει στην Κέρκυρα, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της. Αρχικά, η οικογένεια εγκαθίσταται στο Κοντόκαλι, ενώ στη συνέχεια μετακομίζει στο «Άσπρο Σπίτι», στην καλύβα ενός ψαρά στο Καλάμι, όπου επιλέγει έναν τελείως αντισυμβατικό τρόπο ζωής, που επηρεάζει βαθύτατα τον νεαρό Τζέραλντ.  

Ο 1ος κύκλος, που αποτελείται από 6 επεισόδια, μεταφέρει στην οθόνη το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, «Η οικογένειά μου κι άλλα ζώα», ενώ έχει δοθεί το πράσινο φως και για τον 2ο κύκλο. Πρωταγωνιστούν η βρετανίδα ηθοποιός Κίλι Χος (The Hollow Crown, The Bank Job, Line of Duty) και ο Τζέιμς Κόσμο (Braveheart, Game of Thrones). Ο Αλέξης Γεωργούλης υποδύεται έναν Κερκυραίο οδηγό ταξί που μαθαίνει το νησί στην οικογένεια Ντάρελ, ενώ ο Γιώργος Καραμίχος έχει τον ρόλο ενός γιατρού, ποιητή και φιλοσόφου που καλλιεργεί την αγάπη του Τζέραλντ Ντάρελ για την φύση και τα ζώα.

Το πρώτο επεισόδιο, που στην Μ. Βρετανία είχε πάνω από 6,5 εκατ. τηλεθεατές, θα προβληθεί στο OTE CINEMA 4HD την Τρίτη 7 Ιούνιου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα. Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει και τους επόμενους κύκλους του The Durrells.  

Νέοι κύκλοι σειρών τον Ιούνιο στον ΟΤΕ TV

Μαζί με το The Durrells, πολλοί νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD τον Ιούνιο:

·         Defiance - o 3ος και τελευταίος κύκλος της sci-fi σειράς κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 22:00.

·         Aquarius - Με φόντο την Αμερική του ’60, επίκεντρο την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον και πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι, το ατμοσφαιρικό Aquarius επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και διπλό επεισόδιο το Σάββατο 18 Ιουνίου (22.00). Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ, λίγες ώρες μετά την Αμερική.

·         Orange is the New Black - Έχοντας μπροστά της σίγουρα άλλους 3 κύκλους, η δημοφιλής, πολυβραβευμένη σειρά έρχεται με τον ολοκαίνουριο 4ο κύκλο από την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 22.00.    

·         From Dusk Till Dawn - Η σειρά τρόμου με την υπογραφή του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο από την Τετάρτη 29 Ιουνίου. 

·         Zoo - Η βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζέιμς Πάτερσον σειρά επιστημονικής φαντασίας Zoo, έρχεται με 10 νέα επεισόδια από τον 2ο κύκλο. Το Zoo θα προβάλλεται από την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 22.00, αμέσως μετά την Αμερική